קניה - מכוניות ואופנועים בלבד
מיועד למחפשים רכב ואופנועים לרכישה
כללי פורום קנייה
ברוכים הבאים לפורום!
- הפורום נועד אך ורק לפרסום מודעות קנייה של רכבים מכל סוג.
- אין לפרסם בקשות לרכישת מוצרים אחרים פרט לרכבים (מכוניות, אופנועים). בקשות למחשבים, פליסטיישנים, ברווזים מפוחלצים ושעוני קיר לא מתקבלים כאן.
- בהמשך לסעיף 2, אביזרים לרכב ניתן לבקש כאן, כל שאר הפיצ'פקעס כאן.
- בהמשך לסעיף 3, מודעה שלא תפורסם במקום הנכון תמחק ללא הסברים נוספים.
- אין לפרסם הודעות מסחריות - רק מודעות חיפוש רכבים פרטיים שלא במסגרת עסק מסחרי.
- אם ברצונכם לפרסם מחדש הודעה שכבר פורסמה (ז"א להקפיצה) או לערוך פרטים יש להמתין שבוע (7 ימים) בין פרסום לפרסום. הקפצה שלא לפי הכללים תגרור מחיקת ההקפצה + התראת משתמש.
- מס' טלפון קווי יש לפרסם בשני אופנים - 0X-YYYYYYY או 0XYYYYYYY, מס' סלולרי גם כן - 05X-YYYYYYY או 05XYYYYYYY
- אם ברצונכם להסיר או לערוך מודעה יש לפנות בה"פ אל אחד ממנהלי הפורום בצירוף לינק למודעה המדוברת.
הודעות שיחרגו מכללים אלו יימחקו ללא הסברים נוספים.
גלישה נעימה ובהצלחה בחיפושים.
בתודה, ההנהלה.
7,635 נושאים בפורום הזה
-
מחפש מיני מיינור
מאת שאדי- 0 תגובות
- 767 צפיות
שלום לכולם, אני מחפש מיני מיינור, אני יודע שקשה למצוא אבל אשמח אם מישהו יודיע לי על מיני שהוא ראה למכירה ,או בעל רכב כזה שרוצה למכור , לייצור קשר למס": 0509328330
הודעה אחרונה מאת שאדי, -
- 1 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
מחפש לקנות פיאט HGT שנת 2001 או 2002 קילומטר'ז נמוך ללא תאונות
הודעה אחרונה מאת NIRMINES, -
- 0 תגובות
- 850 צפיות
בוקר טוב, יש לי קליאו 93 ידנית 1400 קרבורטור. אני מחפש מספר פריטים: 1. את ה"תפוח" גומי למוט ההילוכים או אחד תואם ודומה (זאת אומרת שלא חייב תפוח זהה אך תפוח של קליאו ולא ג'נרי) 2. שני הציילונים של הנהג והנוסע שליד הנהג כולל הצירים והתופסים שלהם (חייבים להיות במצב טוב) 3. סמל קדמי (מקורי של קליאו, לא ג'נרי של רנו.. וגם חייב להיות במצב טוב) 4. שני מראות קומפלט (כל היחידה) חייבות להיות במצב ממש טוב (ידוע שהפלסטיקה שלהם נוטה להתבלות עם הזמן) כמובן שבמחירים נמוכים (במחירים גבוהים אני יכול לקנות מהחברה או אצל החבר'ה לאביזרי רכב) הפלא שלי 0544495032 או ה"פ חג שמח!! בברכה,
הודעה אחרונה מאת dvir_b2006, -
פוד קורה 3 / 2 חורים בפרטי תודה. חן
הודעה אחרונה מאת Chenk, -
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
מחפש לקנות פולקסווגן קאדי בנזין, רצוי רכב במצב טוב, שטופל כראוי
הודעה אחרונה מאת aldaf, -
[מחפש]יגואר xk8
מאת zigi- 0 תגובות
- 944 צפיות
מחפש xk8 מודל 97 \98, למי ששמע ויעזור יהנה מגמול כספי, 054-5-99-39-39
הודעה אחרונה מאת zigi, -
- 0 תגובות
- 847 צפיות
מחפש מחזירי אור כאלה שנמצאים על הכנפיים של סובארו אימפרזה 2001 ו2002. אבל לא בצבע כתום אלא בצבע לבן שקוף. תודה.
הודעה אחרונה מאת adam gt, -
- 0 תגובות
- 996 צפיות
מחפש פנסים שקופים לאיסוזו טרופר למי שיש ומעוניין למכור נא לשלוח הודעה פרטית
הודעה אחרונה מאת audi6, -
- 0 תגובות
- 653 צפיות
מחפש לקנות ג'אנטים מגנזיום 14" לאימפרזה 2003
הודעה אחרונה מאת matan_grin, -
- 0 תגובות
- 773 צפיות
כמו שכתוב בכותרת אבקש את עזרתם למציאת פיז'ו 306 שנת 99-01 ידנית עדיפות למנוע 1600 וכמובן שתיהייה במצב מצויין דגם ה5 דלתות או 3 לא הסדאן! רודי גרגוס
הודעה אחרונה מאת RuDiK-G, -
- 0 תגובות
- 828 צפיות
מחפש דוד אחורי מהחברות הנ"ל עבור אלפא רומיאו 75 . 054-7576709
הודעה אחרונה מאת alfa147-italia, -
- 0 תגובות
- 674 צפיות
מעוניין לקנות\להחליף(בתוספת תשלום) ג'אנטים 16 אינץ לפיז'ו. צריך אופסט גבוהה.(כמו של פורד.) לי כרגע יש 15 אינץ רוחב 7, עם אופסט גבוהה. 0543061995 או ה"פ. עופר
הודעה אחרונה מאת op21, -
- 0 תגובות
- 577 צפיות
מחפש סובארו אימפרזה שנת 2002 עד 2004 עדיפות לצבע שחור או כחול,קילומטרא'ז נמוך מחירון. 0545838128.מתן.
הודעה אחרונה מאת matan_grin, -
- 0 תגובות
- 775 צפיות
שלום לכולם, עקב ונדליזם של ילדים, אני צריך סמל חזית של ביואיק. המחיר אצל UMI מטורף - 300 ש"ח. אם למישהו יש כזה למכירה, או מכיר מישהו שיש לו, אשמח להפניה. רונן.
הודעה אחרונה מאת ronenlev, -
- 0 תגובות
- 580 צפיות
טוב.... קודם כל אני מבהיר שאני יודע ומודע למצב השוק ברכבים האלה. ולכן אני אתן רק דגשים קטנים. אני מחפש אחת מהשלוש מכוניות הבאות: Peugeot 106GTI שנים 97-99 (ב-97 נקראה עדיין S16) Peugeot 306GTI (שנים 98 ומעלה) Peugeot 306S16 (שנת 96 ומעלה) מכיוון שאני מודע למצב, אני יחפש את האקסמפלר השמור ביותר, אך פתוח להצעות ומוכן לשמוע על כל רכב מהדגמים הנ"ל שמוצע למכירה. עדיפות לק"מ נמוך, ולרכב מקורי מכאנית כל האפשר. רכב שעבר תאונות/פגיעת/תיקון/ליטוף שילדה הקטן ביותר - יורד מהפרק. משלם בהתאם למצב האקסמפלר. עכשיו עקב כך שאני מודע שנשארו יחידות בודדות מכל דגם של הרכבים שהזכרתי ברצוני להדגיש שהרכב לא לחוץ לקנייה מיידית. החיפוש יקח …
הודעה אחרונה מאת כוח-סוס, -
- 0 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
שוב גנבו לי את הסמל.... מחפש לרכוש בהזדמנות סמל אריה לתא מטען שנת 98 והילך פיג'ו 306 אשמח לקבל תגובות
הודעה אחרונה מאת gideon58, -
- 0 תגובות
- 823 צפיות
הגשמתי חלום קניתי אלפא ספיידר 1984 מחפשת חלקים מכניים וחלקים קוסמטים דרוש דחוף מנוע טוב לא משנה נפח גיר 5 הילוכים כמה שיותר חדיש ובקסאס חדש ככול שאפשר
הודעה אחרונה מאת זיוי, -
- 0 תגובות
- 611 צפיות
יש לי טרופר אני צריך 4 מכסים לטרפור בגלל שמישהו גנב לי אותם אשמח לקנות זה דחוף בברכה,
הודעה אחרונה מאת audi6, -
- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
מחפש מצבר משומש 50-55 אמפר לא חשוב החברה העיקר שיהיה תקין מערך קטבים-שמאל (+),וכמובן ימין מינוס (-) במחיר כמה שיותר נמוך-מאיזור המרכז בלבד. תודה רבה לכל העוזרים! בפרטי / נייד / סמס-054-5-900-205
הודעה אחרונה מאת roei, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 634 צפיות
שלום אני מחפש 4 ג'אנטים במצב תקין בגודל 13" בבקשה לצור איתי קשר כאן. לא משנה איזה סוג . תקינים במחיר זול
הודעה אחרונה מאת gubiza, -
- 0 תגובות
- 806 צפיות
שלום מחפש צמת חשמל ראשית (לכל הרכב ) לקסארה, עם כל הקונקטרים. למי שיש - ה"פ.
הודעה אחרונה מאת omri75, -
- 0 תגובות
- 931 צפיות
מעונין לרכוש סיאט איביזה TDI מהשנים 2003-2004 (130 כ"ס, 6 הילוכים). תודה, גיא 6804011 - 054
הודעה אחרונה מאת Neon Golden, -
- 1 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
יש לי הצעה לאזעקה חדשה כולל התקנה ב800 שקל אם יש פה למישהו כזאת חדשה\משומשת במחיר טוב אני מעוניין לפנות בפרטי אבי
הודעה אחרונה מאת bik, -
- 0 תגובות
- 601 צפיות
שלום אני מחפש ... סיאט איביזה שנתונים 01-02 אוטומטית בלבד! קילומטרג' עד 100000 בלי תאונות או פורד פוקוס (5 דלתות בלבד) 01-02 אוטו' , גם עד 100 קילומט'.. רציני מאוד ! כסף ביד.. 054-8192337 - רוי
הודעה אחרונה מאת exejun, -
- 0 תגובות
- 837 צפיות
אני כל כך הרבה זמן מחפש הונדה S2000 עד שנת 2003... אני כל כך נואש שאני הייתי מוכן להתפשר על כל צבע גם צבע חלודה תופס ! אני חושב שאני מחפש כבר סה"כ 4 חודשים ו-לא מוצא! אני עוקב כל יום אחרי כל המודעות כמעט בכל האתרים אפילו קניתי את השירות ב YAD2 שישר מתקבלת הודעה באתר אני מקבל אותה לפלאפון לפני שבועים עלתה אחת.. רק המודעה עלתה שנת 2002 צבע צהוב יד 2 65 אלף ק"מ אני מתקשר - מצטער לא רלוונטי הרכב נמכר.....והתקשרתי דקה אחרי שהמודעה עלתה אין לי מזל יש כאן מישהו אולי בעלים נוכחיים של S2000 עד שנת 2003 כולל או מישהו שמכיר ויכול להפנות אותי אליהם גם אם הם לא רוצים למכור רגוע והם מתכננים בטווח הקרוב של החודש.. חודשים אני יכול לחכות אני פשוט חולה על הרכב הזה היתה לי איבי…
הודעה אחרונה מאת Ben20VT, -
- 0 תגובות
- 604 צפיות
אני צריך רק אטם אחד שנמצא בתוך הערכת שיפוץ tbi ולא ניתן לרכוש אותו בנפרד, הערכה כולה עולה בסיבות ה300 ש"ח ואין לי צורך בכל שאר האטמים, אם למישהו יש את הערכה הנ"ל ואין לו צורך באטם הזה אני אשמח לקנות אותו ממנו האטם שאני צריך הוא העיגול הגדול ביותר(אחד מהשניים) שרואים בתמונה המצורפת:
הודעה אחרונה מאת bosss, -
- 0 תגובות
- 922 צפיות
אהלן אני מחפש דוד אחורי / צנרת שלמה של BMW E28 צינור כפול
הודעה אחרונה מאת M535I, -
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
מחפש ספר רכב או בדיסק בתודה עופר
הודעה אחרונה מאת ofer_a, -
- 0 תגובות
- 848 צפיות
גם אודי A3 באה בחשבון, רק רכבים במצב טוב (רמז- גולף 99 יד 6 180k קילומטר אח שלי יש לי צ'יפ נותן 79 כ"ס בדוק וג'אנט a8 ב 7 מעל מחירון זה לא מציאה גדולה) מאוד מאוד רציני בקנייה, גם גולף a4 ידנית עם סאן רוף יכולה לבוא בחשבון. אם יש רכב מעניין אחר אני אשמח לשמוע. וכמובן שלאון טורבו תיתקבל בשמחה (2002) בה"פ, פלאפון, אי מייל, יונת דואר, תישרקו מתחת לבית לא משנה (פלאפון בחתימה) אופק.
הודעה אחרונה מאת fish, -
- 0 תגובות
- 871 צפיות
אני מחפס ראש מנוע לפולקסווגן-טרנספורטר,ראש דגם T-400 נפח מנוע 2400 דיזל שנת יצור 1994 בלי טורבו טל.שלי 054-2204031 אלכס
הודעה אחרונה מאת salexgl,
-
מי מחובר 36 משתמשים רשומים, 9 אנונימיים, 2,379 אורחים (הצג רשימה מלאה)