קניה - מכוניות ואופנועים בלבד
מיועד למחפשים רכב ואופנועים לרכישה
כללי פורום קנייה
ברוכים הבאים לפורום!
- הפורום נועד אך ורק לפרסום מודעות קנייה של רכבים מכל סוג.
- אין לפרסם בקשות לרכישת מוצרים אחרים פרט לרכבים (מכוניות, אופנועים). בקשות למחשבים, פליסטיישנים, ברווזים מפוחלצים ושעוני קיר לא מתקבלים כאן.
- בהמשך לסעיף 2, אביזרים לרכב ניתן לבקש כאן, כל שאר הפיצ'פקעס כאן.
- בהמשך לסעיף 3, מודעה שלא תפורסם במקום הנכון תמחק ללא הסברים נוספים.
- אין לפרסם הודעות מסחריות - רק מודעות חיפוש רכבים פרטיים שלא במסגרת עסק מסחרי.
- אם ברצונכם לפרסם מחדש הודעה שכבר פורסמה (ז"א להקפיצה) או לערוך פרטים יש להמתין שבוע (7 ימים) בין פרסום לפרסום. הקפצה שלא לפי הכללים תגרור מחיקת ההקפצה + התראת משתמש.
- מס' טלפון קווי יש לפרסם בשני אופנים - 0X-YYYYYYY או 0XYYYYYYY, מס' סלולרי גם כן - 05X-YYYYYYY או 05XYYYYYYY
- אם ברצונכם להסיר או לערוך מודעה יש לפנות בה"פ אל אחד ממנהלי הפורום בצירוף לינק למודעה המדוברת.
הודעות שיחרגו מכללים אלו יימחקו ללא הסברים נוספים.
גלישה נעימה ובהצלחה בחיפושים.
בתודה, ההנהלה.
7,635 נושאים בפורום הזה
-
- 0 תגובות
- 582 צפיות
הלנצ'יה צריכה להיות משנתון 95 ומעלה מנוע 1.6 ידנית הבראבה 96-97 , 1.6 ידנית תשאירו פרטים בה"פ
הודעה אחרונה מאת Meishar84, -
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שנים 2000-2002.
הודעה אחרונה מאת zizo, -
- 0 תגובות
- 792 צפיות
רצוי סדרה 5 או e קלאס לא מונית אשמח מאוד למידע אם משהו מכיר
הודעה אחרונה מאת syncro, -
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
קודם כל רק רכבים מטופלים שמוכנים להתחייב בבדיקה על מנוע גיר ושלדה רצוי שיהיה בודי נקי ממכות פח אך אם יש קצת מכות לא רציניות זה גם מתקבל- התקציב 10000 ש"ח 12000 מקסימום אבל ממש מקיסמום . המועמדות הן: 106 על כל גרסאותיה מאזדה סדן מהשנים המוקדמות 92-94 פיאט פונטו 95-96 דיהטסו אפלאוז שכל המכוניות יהיו ידניות בלבד ועם טסט של מינימום 4 חודשים. תודה לכל מי שימסור פרטים או רוצה למכור רכב כזה ומעונין לעזור . המשך יום טוב לכולם!
הודעה אחרונה מאת RENAULT 5, -
מחפש רדיאטור לפונטו 97
הודעה אחרונה מאת payala, -
- 0 תגובות
- 971 צפיות
משומשים כמובן... תודה 0546804975
הודעה אחרונה מאת RACEPAK, -
- 0 תגובות
- 918 צפיות
כול דבר שיש ,גנטים מגנזיום , צמיגים , מדבקות , כיסוים לרכב , תציעו מה שיש תודה , ניתן לשלוח לי הודעה פרטית
הודעה אחרונה מאת burner99, -
- 0 תגובות
- 1 אלף צפיות
מחפש ידית ושק הילוכים של הרכבים הנ"ל ודומיהם ,במצב מעולה ללא קילופים /קרעים וכל אסונות הטבע למניהם. במחיר טוב! בפרטי.
הודעה אחרונה מאת asafay1, -
- 0 תגובות
- 693 צפיות
שלום אני מעוניין לקנות ג'אנטים של 205 GTI 1.6 או 1.9 במחיר הגיוני...לא להיסחף. תודה איציק 0503089010
הודעה אחרונה מאת itzikrazo, -
- 0 תגובות
- 806 צפיות
הודעה אחרונה מאת shirilgt, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 879 צפיות
חבר'ה אני מחפש טמבון של אימפרזה טורבו כולל הפנסי ערפל לא משנה איזה צבע העיקר שיהיה מושלם!! לכל היודע שירשום לי או בפרטי או ב- 057-7755775 תודה!!
הודעה אחרונה מאת Yaki0, -
- 0 תגובות
- 996 צפיות
שלום! שמי אבי, אני חדש פה. מחפש רכב לקנות- מחפש לקנות פולו 16V שנת 2000-2001 (100 כ"ס), אם מישהו יכול לספק לי מידע בנושא אני אשמח מאוד, פלא- 0528-325047
הודעה אחרונה מאת אביאל, -
ספולייר לטיפו
מאת מתן22- 0 תגובות
- 626 צפיות
מחפש ספולייר לטיפו 1.4 יש למישהו מושג איפה ניתן להשיג?
הודעה אחרונה מאת מתן22, -
- 0 תגובות
- 583 צפיות
שלום מחפש טמבונים של וולקן או ZX משנת 97-98 במצב טוב ובמחיר הגיוני ופסי קישוט. לפנות בה"פ תודה
הודעה אחרונה מאת STAS-S, -
- 0 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום לכולם מעוניין לקנות מנוע RGX (המנוע של פיג'ו 605 טורבו ושל סיטרואן XM טורבו ) המנוע כמובן צריך להיות במצב כמה שיותר טוב ו...... להצעות בפרטי תודה מראש צוק
הודעה אחרונה מאת BonBon, -
- 0 תגובות
- 664 צפיות
בכל מצב בועז 0545699170
הודעה אחרונה מאת boaz vexler, -
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
דרושה אלפא רומיאו, רצוי מנוע 1600 ידנית 120 כ"ס. גם 105 כ"ס תתקבל בברכה
הודעה אחרונה מאת <<TIBURON>>, -
- 0 תגובות
- 603 צפיות
שלום לכולם. ברכבי עשיתי הסבה מגיר אוטומט לידני,לאחר מכן קניתי ידית הילוכים גרועה ביותר באוטו דיפו. כעת,אני מחפש משהו קצת יותר איכותי שלא יתפרק לי באמצע נהיגה. עדיפות לצבע שחור. בה''פ, לירון
הודעה אחרונה מאת .liron., -
- 0 תגובות
- 649 צפיות
אני צריך בקלית,מראות מי שיש לו שיצור קשר
הודעה אחרונה מאת Subaru82, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 712 צפיות
שלום, במידה ויש למישהו טאסות שנראות כמו בתמונה המצורפת (לא חייב ארבעה, גם פחות יספיקו) אשמח לקחת או לקנות במחיר סמלי. תודה רבה, שי. אפשר להשאיר הודעה פרטית בפורום או במייל [email protected]
הודעה אחרונה מאת NaB, -
- 0 תגובות
- 888 צפיות
מחפש וילון אחורי SEAT SPORT לבן מי שמעוניין למכור בהודעה פרטית בבקשה
הודעה אחרונה מאת namsham, -
- 0 תגובות
- 744 צפיות
מחפש רכב עד 20K כל הצעה שיש לפרטי\פה שנת 97 ומעלה מוכן להתגמש בשנה אם האוטו שווה
הודעה אחרונה מאת יוסי אסולין, -
- 0 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
תודה אם אפשר עם תמונה
הודעה אחרונה מאת ozwrx, -
- 0 תגובות
- 711 צפיות
שלום לכולם אני מחפש "יוק" שזה החלק שמחבר בין הגיר לבין הקופלונג של הדרייבשפשט (תיאור כללי:נראה כמו כוכב שבאמצעו יש חור משונן) ,אפשרי גם של גיר אוטומטי וגם של גיר ידני, אפילו גירים פסולים או מקולקלים ,לדגמים 730 735 530 535 עד שנת 94. לכל היודע היכן אפשר למצוא את החלק הזה נא לשלוח אלי ה"פ. סוף שבוע נעים לכולם.
הודעה אחרונה מאת M535I, -
- 0 תגובות
- 839 צפיות
פס קישוט לדלת אחורית צד שמאל.לפרטי.
הודעה אחרונה מאת oren1001, -
- 0 תגובות
- 625 צפיות
אני מחפש לקנות סובארו טנדר 1600, פתוחה מקורי אני שלחו הודעה בפרטי עם מספר הפלאפון שלכם ואני כבר יחזור אליכם!!!! תודה מראש!!!!
הודעה אחרונה מאת obvious, -
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
למי שיש ומעוניין למכור ,או אם מישהו מכיר חנות שבה אפשר להשיג . בתודה מראש. הנה התמונות מקווה שזה יצא בסדר
הודעה אחרונה מאת Ziv07, -
- 0 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
למכירה סלון עור של לנציה קאפה במצב חדש בצבע שחור. הכסאות הקידמיים חשמליים עם חימום וזיכרון, הסלון מושלם עם ריפודי הדלתות. 054-2222293 תומר.
הודעה אחרונה מאת corrado88, -
- 1 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום רב, אני מעוניין לקנות סיאט איביזה טורבו מודל 2001 - 2002 (צורה mk3) . רציני מאוד עם כסף ביד . כל מי שמוכר, מכיר מישהו או שמע על איביזה למכירה ויכול לעזור אני אודה לו מאוד . תודה מראש מאיר 050-4200260 הודעה - פרטית [email protected]
הודעה אחרונה מאת dadon, -
- 0 תגובות
- 637 צפיות
שלום אני מחפש סיאט איביזה 2000-2002 טורבו אני מעדיף לקנות ממגרש תודה לעוזרים
הודעה אחרונה מאת venom 2k6,