קניה - מכוניות ואופנועים בלבד
מיועד למחפשים רכב ואופנועים לרכישה
כללי פורום קנייה
ברוכים הבאים לפורום!
- הפורום נועד אך ורק לפרסום מודעות קנייה של רכבים מכל סוג.
- אין לפרסם בקשות לרכישת מוצרים אחרים פרט לרכבים (מכוניות, אופנועים). בקשות למחשבים, פליסטיישנים, ברווזים מפוחלצים ושעוני קיר לא מתקבלים כאן.
- בהמשך לסעיף 2, אביזרים לרכב ניתן לבקש כאן, כל שאר הפיצ'פקעס כאן.
- בהמשך לסעיף 3, מודעה שלא תפורסם במקום הנכון תמחק ללא הסברים נוספים.
- אין לפרסם הודעות מסחריות - רק מודעות חיפוש רכבים פרטיים שלא במסגרת עסק מסחרי.
- אם ברצונכם לפרסם מחדש הודעה שכבר פורסמה (ז"א להקפיצה) או לערוך פרטים יש להמתין שבוע (7 ימים) בין פרסום לפרסום. הקפצה שלא לפי הכללים תגרור מחיקת ההקפצה + התראת משתמש.
- מס' טלפון קווי יש לפרסם בשני אופנים - 0X-YYYYYYY או 0XYYYYYYY, מס' סלולרי גם כן - 05X-YYYYYYY או 05XYYYYYYY
- אם ברצונכם להסיר או לערוך מודעה יש לפנות בה"פ אל אחד ממנהלי הפורום בצירוף לינק למודעה המדוברת.
הודעות שיחרגו מכללים אלו יימחקו ללא הסברים נוספים.
גלישה נעימה ובהצלחה בחיפושים.
בתודה, ההנהלה.
7,635 נושאים בפורום הזה
-
- 0 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום, אני מחפש סיטרואן ZX וולקן, לא חשוב אם גיר אוטומט או גיר רגיל, מוכן לקנות רכב בכל מצב, גם לא נוסע, ללא טסט, במצב זוועה חיצוני, אבל חייב שלדה נקייה. מעדיף את המנוע 1900 הפרימטיבי. משלם בהתאם למצב הרכב ומעדיף רכב שלא עבר כל מיני שיפורים טיפשים כמו "פילטר אוויר פתוח" שמעלים מהאוטו כמה סוסים טובים (זה נבדק בוולקן הקודמת שלי). מי שיש לו מה להציע, מוזמן לפנות בפרטי, תודה אור.
הודעה אחרונה מאת אור .ס., -
- 0 תגובות
- 772 צפיות
אוקי..אני לא יודע אם זה באמת קשור לכאן .. בקצרה לפני כחודש וחצי אבא שלי נאלץ להשבית את המכונית ומאז אני עושה ככל האפשר למצוא את אותו דגם המכונית למרות שהסיכוי הוא אפסי..אני פונה לכל מי שיש לו..או מי שמכיר מישהו שיש לו את המכונית באותו הדגם שרשמתי בכותרת הנושא שישלח ה"פ תודה מראש
הודעה אחרונה מאת Gidi1, -
- 0 תגובות
- 765 צפיות
מחפש פנס ראשי שמאלי לקליאו RSI
הודעה אחרונה מאת LEON122, -
- 0 תגובות
- 655 צפיות
היי מחפש -מכסה מנוע עדיפות לצבע ב"ז או לבן (בעקרון כל צבע טוב ) -זוג פנסים ראשי ! . +זוג איתותים ראשי. -טמבון קדמי -גריל קדמי. -רדיאטור במצב טוב ללא נזילות וכ"ו למי שיש משהו להציע 0542477426
הודעה אחרונה מאת natio2, -
- 0 תגובות
- 761 צפיות
מקוריים בלבד (אלו שהגיעו עם הרכב באופן מקורי) מלאים (לא מרוקנים מתוכן) מינימום 100 ש"ח לממיר. לפרטים 0528222686
הודעה אחרונה מאת K&N, -
- 0 תגובות
- 690 צפיות
לא משנה איזה צבע אבל עם למישהו ש לבן אז יותר טוב
הודעה אחרונה מאת black dog, -
- 0 תגובות
- 770 צפיות
בתקציב של עד 55.000 , כמובן ק"מ ויד נמוכים. לפרטים, 0526226427 אדריאן. תודה.
הודעה אחרונה מאת ADRIANFARINA, -
- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
מחפש צמיגים משומשים או חדשים במחיר שפוי (כמובן אם משומשים אז לא גמורים ולא משנת 2003 . . .) מידה 15 / 50 / 195! בפרטי. חן
הודעה אחרונה מאת Chenk, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 873 צפיות
אם למישהו יש ספייר, או יכול לספק לי במחיר שפוי (סביב ה100 שקל פלוס מינוס לכל חלק), אני אשמח אם תוכלו ליצור איתי קשר בה"פ. (עדיפות לאזורים: חיפה, ירושלים, ומה שביניהם על הכביש).
הודעה אחרונה מאת JMG, -
- 0 תגובות
- 565 צפיות
מחפש בנרות סיוויק קופה 96 ידנית, קילומטראז' נמוך, עדיפות לצבע שחור. אני יודע שנדיר למצוא אבל יש לי סבלנות.
הודעה אחרונה מאת מושיקו., -
מחפש אלפא ספרינט
מאת Ralf- 0 תגובות
- 599 צפיות
מחפש אלפא רומיאו ספרינט גם עם המנוע גמור פתוח להצעות 0507165812
הודעה אחרונה מאת Ralf, -
- 0 תגובות
- 890 צפיות
ללא תאונות 0523389243
הודעה אחרונה מאת eddi, -
- 0 תגובות
- 624 צפיות
מחפש חלקים מענינים (מענינים = שימושיים) לרנו קליאו מודל 93 ידנית קרבורטור 1.4 (מנוע ENERGY). חלקים במצב טוב ובמחיר טוב. מי שיש לו איזה שהוא חלק מענין שישלח לי ה"פ בתודה דביר
הודעה אחרונה מאת dvir_b2006, -
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
באופן בהול.. צרו קשר מסנגר : [email protected] טלפון : 0545805353 מאור.
הודעה אחרונה מאת Sdesign, -
- 0 תגובות
- 763 צפיות
מחפש 4 כנפונים וכנף אחורית לאופל קורסה GSI נא ליצור קשר בהודעה פרטית או במספר: 050-2223316
הודעה אחרונה מאת damplin, -
- 0 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
מחפש לקנות פנסים שקופים לפאסאט שנת 2001 הדגם שני דגמים אחורה מהצורה החדשה שלחו לי הודעה בפרטי
הודעה אחרונה מאת bmwx5, -
- 0 תגובות
- 642 צפיות
שלום לכולם מחפש לקנות חצאית אחורית של 205GTI במצב תקין לגמריי הצבע לא משנה. כנפונים 2 קדמיים ואחד אחורי בצד של המיכל דלק במצב תקין לגמריי. גריל קדמי במצב תקין לגמריי הצבע לא משנה. 0542372059 עידן גם פלסטיק של הסאן רוף צד של המיכל דלק גם.
הודעה אחרונה מאת IdanPro, -
- 0 תגובות
- 779 צפיות
שלום ושבוע טוב לכולם .. אני מחפש מנוע של פיאט כרומה 2.000 או רכב שלם לחלקים , אפשרי גם מנוע של לאנצ'יה בטה 2.000 או כנ"ל בטה שלמה לחלקים .. זה מנוע דומה .. אפשרי גם 1.600 אבל רצוי כמובן 2.000 . אז אם יש לכם או יודעים איפה או למי יש אנה צרו קשר בפרטי . תודה ..
הודעה אחרונה מאת carlover, -
- 0 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
מחפש לקנות דוד/עמעם/אגזוז אחורי של STI - מקורי בלבד. במצב טוב. מחיר סביר. מעוניין רק בדוד/אגזוז ולא בכל הצנרת. ה"פ או פלאפון 0546807654
הודעה אחרונה מאת srack, -
- 0 תגובות
- 966 צפיות
שלום, מחפש לקנות אחד מן הרכבים הנ"ל: AUDI A3 1.8T (אוטומט) - שנים 02-00 GOLF V5 (אוטומט) - שנים 02-01 יונדאי קופה (אוטומט) - הדגם החדש בלבד חשוב שהרכב יהיה במצב שמור מאוד, יד וקילומטרז' נמוכים !!! (לא מתכוון להתפשר...) תודה. אביחי 052-6040263
הודעה אחרונה מאת Avihay_l, -
- 3 תגובות
- 1 אלף צפיות
מחפש טמבון לקרייזלר ניאון. אבל לא הטמבון הרגיל אלה, טמבון של גירסת הספורט או גירסת הRT.. הנה התמונה של הטמבון... http://i8.photobucket.com/albums/a43/homaygfresh2000/PICT0014.jpg בדיוק טמבון כזה...... ICQ:232400279 MSN:[email protected] פלאפון:0526904027 לבקש את סלבה......ועם אותי אין לבקש את דימה... תודה.
הודעה אחרונה מאת NEON, -
- 0 תגובות
- 664 צפיות
בתודה מראש
הודעה אחרונה מאת hezim, -
- 0 תגובות
- 701 צפיות
למי שיש/ראה/שמע ומעוניין למכור, אני מחפש קונסולה מרכזית לפיאט פונטו דור ראשון , (חלק שמגיע מהדשבורד ויורד לכיוון האנדבריק) השנים הם 95-00 למעונינים למכור מס' :0524381869 או בה"פ תודה מראש... יגאל
הודעה אחרונה מאת igal_m, -
- 0 תגובות
- 635 צפיות
שתהיה שמורה עדיפות ל1600 אפשר להתגמש על XS אם האוטו תקין קונה באותו היום!! בדיקה עליי פרטים בה''פ עד 23 אלף שקל
הודעה אחרונה מאת יוסי אסולין, -
- 0 תגובות
- 816 צפיות
אם למישהו יש מראה כזאת של צד שמאל , אולי היא נשברה לו או ששברו לו את צד ימין אז הוא הוריד גם את השמאלי. אני פשוט צריך את הזכוכית של המראה או שפשוט אני אקנה מראה שלמה אבל אני צריך רק צד אחד. תודה רבה.
הודעה אחרונה מאת משה.ש, -
- 1 תגובות
- 819 צפיות
מחפש: O הגה עור מקורי עם או בלי כרית אוויר. O ריפוד פנימי מושלם של הדלת השמאלית קדמית (נהג). O ספרות טכנית. O תוספות ושידרוגים ייעודיים לרכב. ניתן להשאיר הודעה פרטית או להתקשר: 054-5258864 , זמין ברוב שעות היום והלילה. מתן.
הודעה אחרונה מאת Matan g, -
- 0 תגובות
- 800 צפיות
אריק 0524442224
הודעה אחרונה מאת 4wd, -
- 0 תגובות
- 731 צפיות
אני מחפש סובארו אימפרזה ידנית משנת 2002-2005 ! תודה מראש תומר
הודעה אחרונה מאת TOMERRR, -
- 0 תגובות
- 585 צפיות
שלום ! מחפש מדף אחורי לקליאו דור 1 ,מהשנים 92 עד 96 (כולל) , ללא חורים של רמקולים ובמצב טוב בלבד! אני מאזור המרכז. הצעות בהודעה פרטית. תודה
הודעה אחרונה מאת E.L, -
- 0 תגובות
- 770 צפיות
שלום , אני מחפש ג'נטים 14 לפיגו רצוי עם צמיגים. הצעות בה"פ.
הודעה אחרונה מאת Nir017,
-
מי מחובר 35 משתמשים רשומים, 9 אנונימיים, 542 אורחים (הצג רשימה מלאה)