Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ארגון מפגשישי - אגפים נוספים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7459 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 81
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אירית אינך ממלאת שום תפקיד רשמי במועדון. אז אנא ממך תשני את טון הכתיבה שלך.

מקווה שזה ברור.

לא הבנתי את הקשר?

ובלי שום קשר, הסיבה שהדגשתי מה שהדגשתי, כי משום מה זה נסתר מעינך קודם, לא ברורה לי מדוע ההתלהמות?

כתבתי לך ה"פ מסבירת פנים ואישית, העדפת להתעלם גם ממנה במפגיעה וזו זכותך, אם כבר מדברים על טון דיבור הייתי אומרת שאתה סובל ממוסר כפול הטון הבא נשמע חיובי יותר? "בני אל תדאג, נחום הוא פוליטקאי דגול. אם אתה לא מצליח להשיג אותו - סימן שהוא לא מעוניין שתשיג אותו. " מי בדיוק מינה אותך לדוברו? מה שלך מותר לי אסור?

לגבי תפקידי הרשמי ; זכותך להתעדכן בהנהלת המועדון לגביו, הרי מה שאני אגיד ממילא לא ישנה לך.

אירית

פורסם
תשובותי בגוף הודעתך. ואין לי כל כוונה להתעמת איתך נהפוך הוא.

יוני .

אני חברת מועדון כמה וכמה שנים אבל זה לא משנה כלל לעצם הענין, אינני מתיימרת לדבר גבוהה, מי שמבין זאת כך שיעשה בדק בית אצלו.

לגבי התיחסותך לנחום קדמיאל שהינו יושב ראש המועדון, החרות שלקחת לעצמך להגיב לגבי התנהלותו מול בני זהר או כל אחד אחר לצורך הענין, היתה לא במקום ולא בטעם.

והאמן לי, למרות מה שאתה חושב עלי, אין בכוונתי להתעמת עמך נהפוכו אשמח, כמובן אם זה הדדי לישר הידורין במפגשישי הקרוב.

אירית

פורסם
אוקי הייתי צריכה להפעיל קצת עבודת בילוש בכדי להבין מי עומד מולי ומכיון שאינך מזדהה אז גם אני לא אסגיר, אבל הרובר הסגירה אותך....

ענין הקליקות שנוצרו ונוצרות והוזכרו כאן גם ע"י SLS, אני לא רואה בהן שום דבר שלילי זה אך ורק טבעי שתיווצרנה כאלו ולו רק בגלל העניין המשותף שיש לחברים שהתחברו לקליקה הזו, הקליקות הללו הן לא דבר סגור אלא מאד דינמי , כי למרות שלפלוני יש רכב אמריקאי והוא שייך לקליקה הרלוונטית, הוא גם ג'יפאי או בעל רכב דו גלגלי או ללא כלי רכב ומוצא לא פחות עניין בקליקות האחרות, יעידו פה חברי פורום שחלקם חברי מועדון חדשים וחלקם לא חברים, שנתקבלו בברכה ובחיבוק (לא דב) ובנשיקות (טוב זה הסטייל שלי אני לא מצפה שלמשל קובי מילוא יאמץ את השיטה ....), ההתחברות וההתקרבות צריכים להיות גם מהצד של המצטרף החדש, וככל שיתמיד יותר להגיע כך גם ההתחברות תהייה מהירה יותר.

אירית

אירית, אני חוזר ואומר - שאין לי טענות כלפי אף אחד מהמשתתפים במפגשישי, ויתרה מכך, הגיוני שיהיו שם חברויות - וטוב שיש אותם - הרי בדיוק בשביל זה נערכים המפגשישי הללו.

לגבי התמדה בהגעה, מי שמרוחק מהמרכז, יקשה עליו להגיע...

ולגבי עבודת הבילוש שלך... איפה דיברתי על רובר???

אבל הכל נכון ואיני מכחיש (או מאשר...)

אלבום השיפוץ של הלמברטה שלי

יש עוד למברטה (עם סירה) העומדת מפורקת לחלוטין.

משפץ גם כרמל דוכס בפיברקלאב... =]

ואפילו יש גם טריומף הראלד המשתפצת לה אט אט...

פורסם
ולגבי עבודת הבילוש שלך... איפה דיברתי על רובר???

אבל הכל נכון ואיני מכחיש (או מאשר...)

Y

העבר הביטחוני הכשיר...:wink:

אירית

פורסם

הדיון הזה מביא אותי למסקנה שחייבים למנות חבר מועדון שיהיה אחראי על "קליטת" חברים חדשים.

להגיע למפגש לבד מבלי להכיר אף אחד,זה לא בדיוק תענוג גדול,ובנוסף גורם למבקר רושם מוטעה על המועדון וחבריו(תחושת התנשאות למשל).

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
הדיון הזה מביא אותי למסקנה שחייבים למנות חבר מועדון שיהיה אחראי על "קליטת" חברים חדשים.

להגיע למפגש לבד מבלי להכיר אף אחד,זה לא בדיוק תענוג גדול,ובנוסף גורם למבקר רושם מוטעה על המועדון וחבריו(תחושת התנשאות למשל).

דבר ראשון - על פניו זה נראה רעיון לא רע, השאלה היא איך...

דבר שני - התחושה היא לא של התנשאות - ממש לא, ואני חושב שאת זה מרגיש כל מי שמבקר מבחוץ קבוצת חברים, ולא משנה אם אלו חברי מועדון החמש, או לחילופין חועדון חברי הששבש.

תמיד יהיה קשה בהתחלה, ולמי שמסוגר מעט וקשה לו ליזום שיחות עם אנשים שהוא לא מכיר - קשה הרבה יותר.

אלבום השיפוץ של הלמברטה שלי

יש עוד למברטה (עם סירה) העומדת מפורקת לחלוטין.

משפץ גם כרמל דוכס בפיברקלאב... =]

ואפילו יש גם טריומף הראלד המשתפצת לה אט אט...

פורסם
דבר ראשון - על פניו זה נראה רעיון לא רע, השאלה היא איך...

דבר שני - התחושה היא לא של התנשאות - ממש לא, ואני חושב שאת זה מרגיש כל מי שמבקר מבחוץ קבוצת חברים, ולא משנה אם אלו חברי מועדון החמש, או לחילופין חועדון חברי הששבש.

תמיד יהיה קשה בהתחלה, ולמי שמסוגר מעט וקשה לו ליזום שיחות עם אנשים שהוא לא מכיר - קשה הרבה יותר.

בוא אני אספר לך על המפגש הראשון שהגעתי אליו.

זה היה לפני קצת יותר מחצי שנה, עברתי ממפגשי שישי של מועדון מסויים והחלטתי לבקר במועדון החמש. מאחר ולא הכרתי את הנפשות הפועלות אלא בפורום, שלחתי ה"פ לאירית שהזמינה אותי להגיע באחד המפגשים לשבת על בירה. כשהגעתי, היא קיבלה אותי בצורה מאוד לבבית וחביבה, ישבנו על כוס בירה, הכרתי כמה אנשים ומאז אני (כמעט) כל שישי נמצאת. ההטמעות לא הייתה קשה, כי קבעתי אתה מראש ואמרתי לה שאני מגיעה.

עצתי - בחר לך חבר מועדון שמגיע למפגשים - קבע אתו להפגש, ופשוט תגיע- משם הכל עובר חביבי :)

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם

אם כבר עלה הנושא,אני מרגיש צורך לספר את הסיפור האישי שלי.

למיפגשים בכיכר מילאנו התחלתי להגיע בשנת 87',עם הפורד פרפקט שהיתה לי(קיבלתי אותה מתנה מאבי להוצאת הרישיון..),בעידודו של בני הספל,שהגעתי אליו דרך שיחת טלפון למערכת מגזין "טורבו" ז"ל על מנת לקבל יעוץ.

אלו היו ימיו הראשונים של המועדון,והאוירה היתה נחמדה ו"מישפחתית" יחסית,גם עקב גודלו,או ליתר דיוק קוטנו של המועדון.

אחר כך המסלול הרגיל-צבא,קצת חו"ל,וכיכר מילאנו,שבנו אליך שנית!

דרך המיפגשים האלו הכרתי את הטובים שבחברי,כל שבוע היית שומע על עוד מכונית נדירה שאותרה והאווירה היתה נהדרת.

משם המיפגש נדד להרצלייה,ולשם כבר הגעתי עם הביואיק ריגל שהיתה לי,עד שנישאתי ב 96'.

בשנים 96'-02' כל העיניין ניכנס להקפאה עמוקה,עד שהחלטתי לקפוץ שישי אחד למיפגש בהדר יוסף,בצהרי שישי קיצי,שהשמש מכה ללא רחם,פגשתי לראשונה איש כלל לא חביב וזעוף למדי שהסביר לי בטונים רמים למדי ש"אין כניסה לפרייבטים חדשים".

את האמת שגם לא זיהיתי הרבה חבר'ה מימי מילאנו,כך שגם לא היה ממש עם מי לקשור שיחה.

החלטתי שזה לא בשבילי.

את מיפגשי המועדון חזרתי לפקוד רק לאחר שהכירו אותי דרך הפורום,כך שגם היה הרבה יותר קל לקשור שיחה.

את האמת,וכתגובה לדברי קודמי,היום בעידן האינטרנט הרבה יותר קל ליצור קשר מקדים שמסייע להרגשה הטובה בהגעה הראשונה.

והכי חשוב-לא לשכוח שכל אחד מאיתנו,כלומר אלה שמגיעים למיפגשים,הוא "שגריר" של מועדון ה 5,ויחס אדיב ואוהד למיצטרפים חדשים יגדילו את מספר חברי המועדון וידאגו לדור ההמשך.

המשך ערב נעים-חן.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
בוא אני אספר לך על המפגש הראשון שהגעתי אליו.

שלחתי ה"פ לאירית שהזמינה אותי להגיע באחד המפגשים לשבת על בירה. כשהגעתי, היא קיבלה אותי בצורה מאוד לבבית וחביבה, ישבנו על כוס בירה,

יוליה חמודה

אני מקווה שנכיר זה את זה באחד ממפגשי יום שישי ,

אבל אני לא יכול לשבת על כוס בירה ...

אני מעדיף כסא.

ירון מאיר

פורסם

הנושא עלה כבר בדיון באחת מישובות הוועד בה הייתי נוכח .

נקווה שסוף סוף ייוסם הנושא .

דרור .

מוריס 10 שנת 1939

רובר P2 16 1947 (בתהליך שיפוץ)

וסרשטיין דרור

פורסם
יוליה חמודה

אני מקווה שנכיר זה את זה באחד ממפגשי יום שישי ,

אבל אני לא יכול לשבת על כוס בירה ...

אני מעדיף כסא.

ירון מאיר

אם אתה מתעקש להטפל לקטנות (גייוועלט!! פוי!! :D), אנחנו יכולים להכיר זה את זו.

אבל להוריד כוס בירה בזמן ישיבה על כסא (נוח אם אפשר..) זו אחלה דרך להכיר אנשים :)

יוליה

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם

אמץ חבר חדש. כך גם אני הגעתי. :)

להיכנס לתוך קבוצה מגובשת וותיקה, אי אפשר לעשות זאת בכוחות עצמך. הדרך הטובה יותר היא אימוץ חבר חדש ע"י חבר ישן וותיק, שיראה איך דברים מתנהלים, מי מגיע, לאן ומתי. אח"כ כבר ירגישו בבית. אומנם אני לא מכיר רבים מן המשתתפים, אבל רבים מכירים אותי. וזו כבר התחלה לא רעה.

משכנתא זה קל

• תוכן חדש...