Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ארגון מפגשישי - אגפים נוספים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7460 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
צודק - ולא צודק.

זה בערך ההבדל בין שיווק לשירות לקוחות.

דווקא אילו שאינם חברי מועדון הם פוטנציאל להפוך לחברים, ולכן הליווי שלהם במפגש הוא מעין שיווק.

יתרה מכך, יתכן שעבודתו של "משווק" היא הרבה יותר אינטסיבית כי הוא בעצם צריך להציג את המועדון למתעניין.

לעומת זאת לווי חבר מועדון חדש הוא "שירות לקוחות" וצריך להעשות בצורה שונה ( יותר הכרות עם אנשים ופחות הצגה כללית )

מסכים עם כל מילה - אין לי סטטיסטיקות, אבל אני מאמין שהפורום הזה הפך לכלי השיווק העיקרי של המועדון בקרב הפוטנציאל הצעיר של חובבי האספנות. אני אשמח לסייע לכל חבר בפורום, גם אם הוא עדיין לא חבר במועדון החמש, משום שקבלת פנים יפה של חברי המועדון הוותיקים יכולה לתרום לנכונות להירשם כחבר מן המניין.

אני לא מבקש ל"הפיל את התיק על המועדון", כפי שציין אבי נוף ידידי. המועדון צריך להרים את התיק של ליווי חברים חדשים, אבל חברי מועדון שהם גם פעילים בפורום הזה, יכולים להרים את התיק ה"שיווקי" הזה בהתנדבות. כל אחד מאיתנו שחבר בפורום משמש גם כשגריר-רצון-טוב של המועדון. אני חוזר על ההצעה שלי לבני הספל - תוסיף לדביק של המועדון רשימה של מספר אנשי-קשר מבין חברי הפורום, שמוכנים לסייע לכל מתעניין חדש בתחום, ומבלי לעמוד עם אקדח על הרקה ולנדנד שירשם למועדון. אני בטוח שקבלת פנים יפה תגרום לזה לקרות לבד.

בברכה,

קובי

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

• תגובות 81
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
מסכים עם כל מילה - אין לי סטטיסטיקות, אבל אני מאמין שהפורום הזה הפך לכלי השיווק העיקרי של המועדון בקרב הפוטנציאל הצעיר של חובבי האספנות. נכון, וקירוב הלבבות הוא בהחלט מתפקידנו, אך איננו עוד מטלה של הוועד, אשר צריך לדאוג, בזמנו המצומצם, לרווחת החברים.

אני אשמח לסייע לכל חבר בפורום, גם אם הוא עדיין לא חבר במועדון החמש, משום שקבלת פנים יפה של חברי המועדון הוותיקים יכולה לתרום לנכונות להירשם כחבר מן המניין. גם זה נכון, וגם את עצמי נידבתי לצורך העניין, אך שוב, אנחנו - כשגרירי רצון טוב פרטיים.

אני לא מבקש ל"הפיל את התיק על המועדון", כפי שציין אבי נוף ידידי. קובי, לא זכור לי שכתבתי שצריך להפיל את התיק על המועדון, כתבתי בדיוק הפוך... המועדון צריך להרים את התיק של ליווי חברים חדשים, אבל חברי מועדון שהם גם פעילים בפורום הזה, יכולים להרים את התיק ה"שיווקי" הזה בהתנדבות. כל אחד מאיתנו שחבר בפורום משמש גם כשגריר-רצון-טוב של המועדון. אני חוזר על ההצעה שלי לבני הספל - תוסיף לדביק של המועדון רשימה של מספר אנשי-קשר מבין חברי הפורום, שמוכנים לסייע לכל מתעניין חדש בתחום, ומבלי לעמוד עם אקדח על הרקה ולנדנד שירשם למועדון. אני בטוח שקבלת פנים יפה תגרום לזה לקרות לבד. אחל'ה.

בברכה,

קובי

יום טוב - אבי.

המקום הנכון:

מפגש השרון - מפגש בלתי תלוי לרכבי אספנות - בארומה שפיים.

פורסם
אני לא מבקש ל"הפיל את התיק על המועדון", כפי שציין אבי נוף ידידי. קובי, לא זכור לי שכתבתי שצריך להפיל את התיק על המועדון, כתבתי בדיוק הפוך...
נכון מאד, כתבת את ההפך, אבל השתמע ממה שכתבת שאחרים מבקשים להפיל את התיק על המועדון, ורציתי להבהיר שזו לא כוונתי, אלא יש לעשות זאת בהתארגות התנדבותית כאן בפורום.

בברכה,

קובי

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

פורסם

אבי ידידי

ככותב בפורום נחשפתי לא פעם לחוסר ידע ושיווק נכון של המועדון וארועיו, במיוחד בנושא הסמלים הרבה חברה לא מודעים למקום המפגש גם אם הם משוטטים בפורום, גם תגובות רבות אחרות לעניין שלי במפגשי שישי העלו שאלות ואמירות "הייתי שם אבל...."יש מידה רבה של צדק בנושא החשיפה של החברים והכותבים לנפשות הפעולות, אירית היא זו שהכירה לי את רבים מחברי היום מהפורום, בשעה שהגעתי לראשונה. הרצון להכיר את הפנים שמעבר לסימלון רבה... ועדיין גם לי קשה לגשת לאדם זר ולשאול אותו מי אתה?....מוכן בשימחה לצרף אלי כל מי שיהיה מעוניין מאזור י-ם והסביבה להגיע למפגש ביום שישי-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

בנוגע הכנסת חברים ל"דביק"

אין לי התנגדות כמובן ובתנאי שתהיה זאת רשימה מעודכנת.

אני חושש שתוך זמן תהיה שחיקה (חו"ל או סתם נמאס) ואיש לא יטרח לאמר לי.

מה שאני מציע הוא שמי שמעוניין להגיע בפעם הראשונה שישלח הודעה בפורום ונראה מי ירים את הכפפה...

כלומר, טיפול נקודתי.

מה דעתכם?

בני, מנהל הפורום

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

שלום לכולם

בתור בחור העושה את צעדיו הראשונים בנבכי מועדון החמש, ועובר את הודעותכם באופן מעשי, אני חש שאולי אוכל להועיל.

לגביי רעיון ה"דביק הנדבקים" בני צודק, היוזמה מבורכת עד מאוד, אך ישנו צורך למצוא פיתרון שימנע שחיקה, שמתבקשת מאוד. מצד שני, אולי הבעייתיות היא באופן שאנו מציגים זאת. האם אדם שנהנה עד היום לעזור ולהוביל חברים חדשים ימשיך להנות מכך רגע שיוזמתו הפכה למין עול, הכתוב בשמו בפורום? זאת תגידו אתם.

רעיון נוסף שעלה בראשי (אינני יודע עד כמה הוא מעשי, זאת אתם תחליטו). בא לפתור את בעית המבוכה בהכרה מחוץ לפורום ("מה השם שלך בפורום? אבי ? אה אבי השני? זה עם הרנו? לא ? אולי עם האלפא?"). והוא להעלות באותו "דביק" אוסף תמונות שלכם עם רכבכם והשמות הפרטיים שלכם. אני בטוח שכל אחד יש תמונה שלו עם הבובה. מצב זה יגרום להרגשה משפחתית במפגשישי הראשון שאליו יגיע, וכך יוכל ליצור קשר בהתאם. ההחלטה לא צריכה להיות גורפת, מספיק קבוצת אנשים שגאה ברכב שלהם ומוכנה לפרסם את גאוותם פה בפורום המיועד לכך. המצב שבו אני מנסה להבין עם מי אני מדבר שאותו אני מכיר מהפורום הוא מוזר ומטריד, לדוגמא, אבי נוף (סלח לי שאני מביא אותך כדוגמא), הכרתי את השם, הכרתי את המרצדס, אבל מעולם לא ראיתי אותך יוצא ממנה או נכנס פנימה, אז לא זיהיתי אותך במשך כמה מפגשים.

הפורום כבר הפך לכלי השיווקי החזק של מועדון החמש. האתר הרישמי, אם בבניה או לא, לא משיג את המטרה שיווקית הכוללת, ולכן "לב" המועדון, הקשר הרישמי נמצא כאן.

אשמח לקבל ביקורת בעד ונגד

אבי .פ.

:shock:פג'ו 205 ג'ונייייר 3 דלתות - אספנות בשנת 2021 :shock:
פורסם
הנושא עלה כבר בדיון באחת מישובות הוועד בה הייתי נוכח .

נקווה שסוף סוף ייוסם הנושא .

דרור .

אני מבטיח לך שהנושא יטופל כבר בישיבה הקרובה (בדיוק כמו שהבטחתי שאני אטפל בנושא החבלול).

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם
בנוגע הכנסת חברים ל"דביק"

אין לי התנגדות כמובן ובתנאי שתהיה זאת רשימה מעודכנת.

אני חושש שתוך זמן תהיה שחיקה (חו"ל או סתם נמאס) ואיש לא יטרח לאמר לי.

מה שאני מציע הוא שמי שמעוניין להגיע בפעם הראשונה שישלח הודעה בפורום ונראה מי ירים את הכפפה...

כלומר, טיפול נקודתי.

מה דעתכם?

בני, מנהל הפורום

עוד חודשיים אחרי שהשירשור ירד למעמקי הארכיון ,אף אחד לא ידע שככה מקובל.

אם לוקחים את זה בתור שיטה אז כדאי שזה יהי כתוב איפשהו.

(יום אחד אני יבקש...)

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

האם השרשור ורעיונותיו יורדים לטימיון? כי נדמה שאין התעניינות בנושא...

פורסם
האם השרשור ורעיונותיו יורדים לטימיון? כי נדמה שאין התעניינות בנושא...
היי אבי.

השרשור לא ירד לטימיון, החברים עברו פשוט לנושאים אחרים. ככה זה כאן בפורום, מקטרים בנושא האקטואלי להיום, ומחר בנושא אחר...

בכדי לעורר את הנושא, ומאחר וציינת בהודעה קודמת שלא זיהית אותי - מצורפת תמונה, שצילם עידן.

להתראות במפגשישי... אבי.

תמונות מוקטנות שצורפוattachment.php?attachmentid=49133&stc=1&thumb=1 attachment.php?attachmentid=49134&stc=1&thumb=1 attachment.php?attachmentid=49135&stc=1&thumb=1 attachment.php?attachmentid=49136&stc=1&thumb=1

המקום הנכון:

מפגש השרון - מפגש בלתי תלוי לרכבי אספנות - בארומה שפיים.

פורסם

Sorry about the English but the computer is giving me a hard time...

Avi (pel) - it was nice to see you at the meet, hope we get a chance to talk further more this week.

All in all, I hope that more young members will come to the meets - rain or no rain.

Have a good week everybody

Julia

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם

יולקה, היה מצויין לראותך את אירית ובכלל את כולם, היה מרתק!

קובי , זה אחד הפונטים ההזוים! חיפשתי משהו יותר מוזר לענות לך ואין.

אבי נוף, למזלי כבר נפגשנו, ולכן לא קיימת בעייתיות בכך שאדון קטנטן כמוך מפרסם תמונות עוד יותר קטנות

:-):-):-)

וכעת בגוון רציני יותר, האם השרשור ישיג את המטרה? נדמה כי כולם לפתע השתתקו.

פורסם

Avi - that is cheinese

He only did that because I study Cheinese at TAU. The problem is that It's the first semester and I only understood about 4 symbols...

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

• תוכן חדש...