Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ארגון מפגשישי - אגפים נוספים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7460 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
קובי תהיה מוכן לאמץ אותי?:mm_wink:
בהחלט. אתה מגדיר את עצמך כ"משוגע ל-MG", כך שאתה לא יכול להיות בחור שלילי...

ועכשיו ברצינות - למרות ששנינו בפורום מעל שנתיים, לא זכיתי להכיר את כבודו פנים-אל-פנים. במקום לשאול עם קריצה, פשוט תגיע ביום שישי אחה"צ למפגש...

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

• תגובות 81
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
בהחלט. אתה מגדיר את עצמך כ"משוגע ל-MG", כך שאתה לא יכול להיות בחור שלילי...

ועכשיו ברצינות - למרות ששנינו בפורום מעל שנתיים, לא זכיתי להכיר את כבודו פנים-אל-פנים. במקום לשאול עם קריצה, פשוט תגיע ביום שישי אחה"צ למפגש...

הי קובי,

אני אכן מטורף על MG ולכן חיבתי היתרה כלפיך וכלפי ירון פ.

הוספת את הקריצה כדי שתבין שזה בהומור. לאחרונה אנשים פה מתחממים מהר ולכן אני לא לוקח סיכונים מיותרים. (בעיקר לא מול ג'ינג'י חמום מוח ששוקל 100 ק"ג)

ac cobra - יצירת אומנות.

פורסם
הי קובי,

אני אכן מטורף על MG ולכן חיבתי היתרה כלפיך וכלפי ירון פ.

הוספת את הקריצה כדי שתבין שזה בהומור. לאחרונה אנשים פה מתחממים מהר ולכן אני לא לוקח סיכונים מיותרים. (בעיקר לא מול ג'ינג'י חמום מוח ששוקל 100 ק"ג)

נו, בסדר - הבנו את הענין עם הקריצה ועם החמום-מח. ומה עם איזה ביקור במפגש-שישי ?

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

פורסם
נו, בסדר - הבנו את הענין עם הקריצה ועם החמום-מח. ומה עם איזה ביקור במפגש-שישי ?
בעוד כחודשיים כשה - B תהיה בארץ עם רשיונות ישראליים.

ac cobra - יצירת אומנות.

פורסם
בעוד כחודשיים כשה - B תהיה בארץ עם רשיונות ישראליים.
תשתף אותנו במידע על הרכישה (ואולי תמונות), או שזה ישאר שו-שו עד שהיא תגיע לארץ?

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

פורסם
תשתף אותנו במידע על הרכישה (ואולי תמונות), או שזה ישאר שו-שו עד שהיא תגיע לארץ?[/QUOTE]

עד ההשקה!

אירית

פורסם
תשתף אותנו במידע על הרכישה (ואולי תמונות), או שזה ישאר שו-שו עד שהיא תגיע לארץ?
למה שושו מה הסוד הגדול?? קצת מיע בבקשה: נרכשה עבורי בארה"ב ע"י חבר שגר שם. היא בדרך לכאן. היא במצב סביר עד טוב. תמונות אוכל לשלוח לך באי מייל אם רק תיתן לי אותו.

ac cobra - יצירת אומנות.

פורסם

כמי שהיה חבר במועדון מעל 10 שנים וחזר להיות השנה שוב חבר במועדון (לאחר הפסקת מחאה בת כמה שנים) אני מרגיש שעל אף היות המועדון אסופה של אנשים נהדרים הרי שהוא לא יודע לקבל אורחים.

יותר מידי אנשים כותבים זאת, סימן שחוץ מזה יש עוד כמה שמרגישים כך ולא כתבו זאת.

האם יתכן שיש סיבה להרגשה ? האם יתכן שהנהנים לא מרגישים שיש אחרים שנהנים פחות ?

לפי דעתי זו חובת המועדון לפעול לשם מתן תחושת קבלה לחברים החדשים. זאת בהנחה שיש אינטרס בריא למועדון לשאוף להגדלת כמות החברים.

פורסם

הי לכולם

בתקופה האחרונה הצטרפו למועדון למעלה מ20 חברים,נכון, לא לכולם הצמדנו חונך,אבל יצרנו קשרים,חיבורים עם בעלי רכבים דומים.חלקם זכו למלוה צמוד גם בארוע גלאי האחרון.

מס חברי ועד ועוד כאלה שאיכפת להם עוזרים במשימה (הלא קלה), ראוים לתשבוחות בנושא: קובי מילוא מיודענו,מתניה הלוי,אריאל עזיזי,אירית ועוד כאלה שמשקיעים רבות מזמנם.

אין לי ספק שניתן לעשות עוד בנושא,זוהי ההזדמנות לפנות לחברי המועדון שהשתתפו בשרשור זה ורוצים לעזור לפנות במייל או בהודעה פרטית לסמדר מזכירת המועדון ולהציע את עזרתם.

נחום

I am a strong believer in luck and I find the harder I work the more I have of it... Benjamin Franklin

פורסם

נחום, בתור חברת מועדון שהצטרפה לאחרונה אני מקדמת את היזמה בברכה, רק שלי הייתה חונכת עוד לפני שהצטרפתי. אנשים רבים יכולים להגיע למועדון דרך הפורום ודרך המפגשים (כמוני).

הדבר החשוב ביותר הוא לא להתבייש ולהביע את הרצון להגיע ולפנות למישהו מהחברים בכדי לקבל הכוונה

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם

גם אני חבר טרי במועדון, הגעתי לתחנת הרכבת ביום הגביע הנודד והרגשתי מעט לא שייך מכיוון שלא ראיתי פנים מוכרות, נחום קידם אותי ואת האסקורט בברכה, חניתי וניגשתי לאופל מנטה שהכרתי מהפורום. משם תחושת האי שייכות נעלמה כליל. כשהגעתי ראיתי עוד פנים מוכרות מהמפגשים ומהפורום, טיילתי ונהנתי מאוד וקינחנו בעל האש חביב (למרות שלא הובא לידעתי ולא הבאתי כלום).

יוליה איפה התמונות שמראות מהו הווי אמיתי.

אני נהנה וגאה להיות חבר מועדון ומחינתי התוספת היפה ביותר ששמתי באוטו מאז שרכשתי אותו זה מדבקת הגמל.

הכרתי באירוע גם מספר חברים שאינם גולשים בפורום, החלפנו טלפונים, שוחחנו במהלך השבוע ואפילו הוזמנתי לארוחת בוקר בקיסריה(אבל הלך לי המנוע בתזמון מושלם).

haters will hate

פורסם

התמונות אצלי כי אין לי מושג איך להקטין אותן - יא מחבק עצים :)

ברמת העיקרון, פשוט לא צריך לפחד לדבר עם אנשים, ככה בנצי הגיע לחגיגת הבשר שלי - ושרק יעז לומר שהוא לא נהנה... :)

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם

חברים,

נראה לי שאנו נסחפים ומאבדים את הגדרת הגבולות.

יש שתי קטגוריות אשר עוסקות באותו נושא, אולם לא כל החלקים שמרכיבים כל אחת מהן משיקים זה לזה.

מצד אחד קיים מועדון החמש, על מגוון החברים הנמצאים בו, מגוון הגילאים והמכוניות,

מצד שני קיים הפורום, אשר מרבית המשתתפים בו אינם חברי מועדון החמש.

בדיון שבשירשור זה, כמו שקורה לפעמים גם בנושאים אחרים, מיטשטשים הגבולות, ולפתע "כל חברי הפורום הינם גם שותפים במועדון", ואם כך, אז ברור שגם "מגיע להם" וכד'.

ובכן, לדעתי, כפי שכתבתי גם בעבר, יש צורך באיש קשר עם "החדש הנבוך והמהסס", אבל רק אם מדובר בהכנסת חבר מועדון חדש אל חיק חבריו. ואז כמובן זה תפקיד המועדון או שלוחיו.

לשם כך, צריכים המעוניינים לפנות למשרד המועדון, שיתווך בין החבר/ה החדש/ה לבין מי שמתאים מבחינת סוג רכב או כיוצ"ב.

מצד שני, כאשר מדובר בחברי הפורום (אבל שאינם חברי מועדון), ו/או במבקרים מזדמנים שאוהדים את הנושא, אין הצדקה להפיל את התיק על המועדון, אלא ניתן כפי שציינו קודמי, להיעזר בקביעת פגישה בה"פ או בטלפון או בכל אמצעי אחר שייזום על ידי המבקר.

אני מציע את עצמי למטרה זו בפני המעוניינים, וניתן לפנות אלי בכייף בה"פ.

בברכה - אבי.

*הבהרה: אינני רוצה שמישהו יבין בטעות שיש לי התנגדות לקשר בין המועדון לסקרנים ואוהדים שאינם חברים. פשוט לא ניתן לבוא בטענות למועדון מצד מי שאיננו חבר בו, וגם אי אפשר להעמיס עוד ועוד מטלות על אלו שעובדים קשה גם כיום.

המקום הנכון:

מפגש השרון - מפגש בלתי תלוי לרכבי אספנות - בארומה שפיים.

פורסם
חברים,

נראה לי שאנו נסחפים ומאבדים את הגדרת הגבולות.

יש שתי קטגוריות אשר עוסקות באותו נושא, אולם לא כל החלקים שמרכיבים כל אחת מהן משיקים זה לזה.

מצד אחד קיים מועדון החמש, על מגוון החברים הנמצאים בו, מגוון הגילאים והמכוניות,

מצד שני קיים הפורום, אשר מרבית המשתתפים בו אינם חברי מועדון החמש.

בדיון שבשירשור זה, כמו שקורה לפעמים גם בנושאים אחרים, מיטשטשים הגבולות, ולפתע "כל חברי הפורום הינם גם שותפים במועדון", ואם כך, אז ברור שגם "מגיע להם" וכד'.

ובכן, לדעתי, כפי שכתבתי גם בעבר, יש צורך באיש קשר עם "החדש הנבוך והמהסס", אבל רק אם מדובר בהכנסת חבר מועדון חדש אל חיק חבריו. ואז כמובן זה תפקיד המועדון או שלוחיו.

לשם כך, צריכים המעוניינים לפנות למשרד המועדון, שיתווך בין החבר/ה החדש/ה לבין מי שמתאים מבחינת סוג רכב או כיוצ"ב.

מצד שני, כאשר מדובר בחברי הפורום (אבל שאינם חברי מועדון), ו/או במבקרים מזדמנים שאוהדים את הנושא, אין הצדקה להפיל את התיק על המועדון, אלא ניתן כפי שציינו קודמי, להיעזר בקביעת פגישה בה"פ או בטלפון או בכל אמצעי אחר שייזום על ידי המבקר.

אני מציע את עצמי למטרה זו בפני המעוניינים, וניתן לפנות אלי בכייף בה"פ.

בברכה - אבי.

*הבהרה: אינני רוצה שמישהו יבין בטעות שיש לי התנגדות לקשר בין המועדון לסקרנים ואוהדים שאינם חברים. פשוט לא ניתן לבוא בטענות למועדון מצד מי שאיננו חבר בו, וגם אי אפשר להעמיס עוד ועוד מטלות על אלו שעובדים קשה גם כיום.

אח אבי ,

כמה שאתה צודק !

דרור .

מוריס 10 שנת 1939

רובר P2 16 1947 (בתהליך שיפוץ)

וסרשטיין דרור

פורסם
אח אבי ,

כמה שאתה צודק !

דרור .

צודק - ולא צודק.

זה בערך ההבדל בין שיווק לשירות לקוחות.

דווקא אילו שאינם חברי מועדוטן הם פוטנציאל להפוך לחברים, ולכן הליווי שלהם במפגש הוא מעין שיווק.

יתרה מכך, יתכן שעבודתו של "משווק" היא הרבה יותר אינטסיבית כי הוא בעצם צריך להציג את המועדון למתעניין.

לעומת זאת לווי חבר מועדון חדש הוא "שירות לקוחות" וצריך להעשות בצורה שונה ( יותר הכרות עם אנשים ופחות הצגה כללית )

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...