Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7488 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום בשעה טובה עשיתי טיפול 80,000 לסיויק מודל 2002. טיפול בינוני שעורך כשעה וחצי.

אגב מחיר הטיפול עלה כ 680 שקל לאחר הנחה שבטיפול הוחלף שמן, שמן ברקסים, ופלגים.

בטיפול הקודם שביצעתי במוסך "דחפו" לי תוסף לדלק על פי המלצה שאחרי טיפול מומלץ לשים את התוסף, אך והיום לפני שמילאתי דלק, אחרי הטיפול קניתי זוג תוספי דלק של STP.

עכשיו השאלה: האם תוספי הדלק האלה באמת טובים או שאולי מזיקים למנוע באיזה שהיא צורה???

ומתי מומלץ שאשים שוב תוסף עוד 5000 ק"מ לקראת הטיפול הבא או מתי שאני חושב לנכון??

תודה!!

Polo 2012

פורסם

תוספים נועדים למטרה מסויימת,

כל תוסף והיעוד שלו.

הצורך בתוספים הוא במידה ויש מטרה מסויימת שאתה רוצה להשיג.

לדעת רבים תוספים הם סתם בזבוז של כסף.

ויומלצי לך ע"י מי שמרוויח מכך שתקנה.

לא ציינת איזה תוסף בדיוק קנית.

פורסם

אני חושב שרוב השירשורים בפורום הזה הם בענייני תוספים...

חיפוש דווקא עוזר!

טוב, לא באתי לחנך כי אם לעוץ עצות. ובכן:

ניקוי אינפוזיה זה צעד נכון ומועיל, כל תוספי הדלק למינהם טובים בעיקר להרגשה האישית ולכיס של היצרנים.

עד כמה הם מנקים משהו מהשסתומים/מזרקים/סעפות - רק אלוהים יודע...

מה שכן, כ"כ התעצבנתי עליו שהוא לא עונה אז שאלתי אותו אם הוא רוצה למצו# לי אז הוא ענה שהוא נעלב והוא לא מדבר איתי יותר, הזכיר לי את אישתי :lol:
פורסם

לא עדיף להוסיף עוד כמה כמה עשרות שקלים ולשלוח את המזרקים לניקוי?

תוצאה וודאית,וגם יחזיק לך הרבה יותר זמן מכול תוסף.

פעם אבא שלי קנה איזה שהוא תוסף(לא משנה כרגע השם,של חברה מוכרת..) זה שיחרר את כול הלכלוך שהיה במערכת דלק וסתם לו הכול שמה.

פורסם
לא עדיף להוסיף עוד כמה כמה עשרות שקלים ולשלוח את המזרקים לניקוי?
עדיף לפרק ראש ולשלוח אותו לניקוי. אח"כ לפרק סעפות ולשלוח אותן לניקוי. אח"כ לפרק משאבת הזרקה ומזרקים ולשלוח לניקוי וכיוונון.

ועל הדרך גם לפרק את מיכל הדלק ולשלוח אותו לניקוי וציפוי מחדש....

אז במקום כמה עשרות שקלים זה יצא כמה אלפי שקלים. הכל עניין של כסף.

מה שכן, כ"כ התעצבנתי עליו שהוא לא עונה אז שאלתי אותו אם הוא רוצה למצו# לי אז הוא ענה שהוא נעלב והוא לא מדבר איתי יותר, הזכיר לי את אישתי :lol:
פורסם

מומלץ לשים תוסף טוב לדלק וגם לשמן פעם בשנה אחרי טיפול.שומר על המנוע.

קיה פיקנטו 2015,סיאט לאון 2002 ,פיג'ו 206 2002 (אופל אסטרה 1995 ,פיאט אונו 1985 ,פורד אסקורט 1974 )

אדם כילה יומו, איגרת נכתבה

• תוכן חדש...