Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7495 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם אתם ידעים אם הוא אמור להגיע לארץ ? והאם יש הערכה בכמה הוא יהיה יותר יקר מפולו רגיל?

05.jpg

...Our necessities are few but our wants are endless

פורסם

אני חושב שהמשפט: "בארץ?! מה פתאום!"

הכי מתאים פה!

אחרי הכל הרכב יפה, ולא שיגרתי.. וזה בדיוק מה שצ'מפיון לא מתכונים ליבא לארץ.

לאון.

:loco:How can I be lost, If I've got nowhere to go?

:loco:

פורסם

מדיניות צ'מפיון כיום היא להביא כמעט כל דבר שהלקוח יבקש.

מר לאון היקר- מעניין לראות אותך מקבל החלטות כלכליות בתור מנכ"ל של יבואנית כזו או אחרת, ובתור מעריץ של מזאדה תשאל בבקשה את מנכ"ל "דלק מוטורס" מתי נזכה לראות כאן פוקוס 2 ליטר, פוקוס דיזל ורחמנא ליצלן פוקס RS. דגמים שהם קצת פחות "לא שיגרתיי" ועם זאת יכולים לספק קהל נרחב של קונים פוטנציאלים.

יבואן שעושה עיסקאות ליסינג על חשבוני הוא שודד לאור יום!

פורסם

עם כל הכבוד מאיפה לך לדעת עד כמה "נרחב" יהיה קהל הקונים למכוניות שאמרת? אנשים ממש הולכים להתנפל על פוקוס RS? קודם צריך לבדוק מאה פעם את הכדאיות אם בכלל, או אפילו לפתוח ספר של לקוחות פוטנציאלים ולבדוק אם יהיו מעונינים היבואן יוכל לארגן הזמנה מרוכזת.

פורסם

אני מרשה לעצמי לצאת קבל עם ועדה ולהגיד כי לפוקוס 2 ליטר יהיה קצת יותר ביקוש מלפולו המדוברת. ולעניין הפוקוס RS, זה כמו ההחלטה לייבא את הגולף GTI לארץ, שתי המכוניות פונות לאותו קהל יעד. וראה איזה פלא- צ'מפיון הרימו את הכפפה וה -GTI כבר כאן. מתי יתעוררו ב"דלק מוטורס" ויבינו כי ישנם אנשים שלא מתהגים כמו העיזים בעדר של הליסינג.

פורסם

אני מסכים שלפולו יהיה פחות ביקוש מאשר לפוקוס 2 ליטר לצורך העניין.

יש לך משהו נגד ליסינג תגיד לי? נראה לי יש לך משהו שאתה צריך להוציא מהלב :)

פורסם
אני מסכים שלפולו יהיה פחות ביקוש מאשר לפוקוס 2 ליטר לצורך העניין.

יש לך משהו נגד ליסינג תגיד לי? נראה לי יש לך משהו שאתה צריך להוציא מהלב :)

חוץ מזה שהליסינג הורס את כל התרבות המוטורית בארץ , גם לי אין נגדו כלום:-) .

מה המחיר של הפולו המדוברת באירופה?

מנהל תחום אופנועי שטח בחברת HM-MOTO, יבואנית אופנועי SHERCO, AJP וRIEJU

פורסם
מדיניות צ'מפיון כיום היא להביא כמעט כל דבר שהלקוח יבקש.

מר לאון היקר- מעניין לראות אותך מקבל החלטות כלכליות בתור מנכ"ל של יבואנית כזו או אחרת, ובתור מעריץ של מזאדה תשאל בבקשה את מנכ"ל "דלק מוטורס" מתי נזכה לראות כאן פוקוס 2 ליטר, פוקוס דיזל ורחמנא ליצלן פוקס RS. דגמים שהם קצת פחות "לא שיגרתיי" ועם זאת יכולים לספק קהל נרחב של קונים פוטנציאלים.

יבואן שעושה עיסקאות ליסינג על חשבוני הוא שודד לאור יום!

היי!

ludu ידידי היקר וחריף המילים,

אולי אני טועה, אבל אפילו שצ'מפיון מיבאים כמעט כל דבר שהלקוח יבקש (זה ציטוט שלך!).

ואפילו שדלק מוטורס בקושי מיבאים משהו (זה גם משתמע מדבריך), איך תסביר את זה שמבחינת מסירות הם מובילים?

היבואנים בארץ, לא מיביאים כל דבר אפשרי, ואפילו לא קרוב לזה. הם מיבאים את מה שהם חושבים שהכי ילך טוב בארץ.

וכמובן שהפולו שבתמונה בתחילת השרשור אינה נכנסת להגדרה הזאת.

לאון.

:loco:How can I be lost, If I've got nowhere to go?

:loco:

פורסם

וכן אתה לא שם לב לעניין של תדמית.

אז נכון שלא משתלם להם [כמעט] להביא גולף GTI[אני לא בטוח שייצא להם בכלל רווח,נראה בסוף כמה יחידות הם ימכרו]

וגם לא ישתלם לדלק מוטורוס להביא את הפוקוס RS, או את המאזדה ספיד, ולקרסו גם לא משתלם להביא את הרנו ספורט.

אבל כאן נכנס העניין של תדמית- וזה עוזר. ע"ע סובארו בWRC, אלה שניצחו עם טומי מקנין לפני שנים, כמה זה עזר בארץ.

פורסם
היי!

ludu ידידי היקר וחריף המילים,

אולי אני טועה, אבל אפילו שצ'מפיון מיבאים כמעט כל דבר שהלקוח יבקש (זה ציטוט שלך!).

ואפילו שדלק מוטורס בקושי מיבאים משהו (זה גם משתמע מדבריך), איך תסביר את זה שמבחינת מסירות הם מובילים?

היבואנים בארץ, לא מיביאים כל דבר אפשרי, ואפילו לא קרוב לזה. הם מיבאים את מה שהם חושבים שהכי ילך טוב בארץ.

וכמובן שהפולו שבתמונה בתחילת השרשור אינה נכנסת להגדרה הזאת.

לאון.

לאון זה לא קשור

כמו שכבר אמרו לפני מאזדה נכנת מתדמית יותר טובה מאשר ואג וגם (ככה אומרים) יש להם פחות תקלות, וגם מזדה מתומחרת יותר זול.

אז ככה שמלכת הליסינג ברור שתמסור יותר מאשר יבואן שמציע יבוא כולל של מכוניות שאולי משתמשות באותו ביקוש

אבל שוב בעיניין תדמית

אם עובד זוטר תיהיה לו מאזדה זה עוד יהיה מובן כלפי אלה שסובבים אותו גם כלפי עצמו

אבל תראה לי מנהל שהעדיף מאזדה 6 על הבת דודה שלה פורד מונדיאו

ואם אתה באמת רוצה להפגין מעמד אז אתה תיקנה לעצמך איה פאסאט כניראה

רנה דקארט אמר:אני חושב משמע אני קיים

גארי קספרוב אמר:אני טוב כי אני חושב 5 מהלכים קדימה

זיגמונד פרויד אמר:כשאתה חושב על משהו תחשוב עליו דרך כל 4 הכיונים ולא דרך כיון אחד הכיון הישיר

פורסם
אבל כאן נכנס העניין של תדמית- וזה עוזר. ע"ע סובארו בWRC, אלה שניצחו עם טומי מקנין לפני שנים, כמה זה עזר בארץ.
עזר? וואללה?

תבדוק שוב איפה סובארו היום ואיפה היתה סובארו לפני 15 שנה. כשהגיעה לכאן האימפרזה GT המכירות כבר היו בהדרדרות, והיא לא ממש הצליחה לעצור את זה. רק בשנתיים-שלוש האחרונות החלה סובארו להתאושש.

ואגב, מקינן ניצח עם מיצובישי. סובארו ניצחה עם מקריי, ברנס וסולברג.

טל

חבר הפורום טל שביט נהרג בתאונת דרכים כשהוא רכוב על אופנוע בזמן מילוי תפקידו ככתב רכב. יהי זכרו ברוך.

* "מוטב שתשתוק ויחשבו שאתה טפש, מאשר לפתוח את הפה ולהסיר כל ספק" (בנג'מין פרנקלין)

* "If I were in your shoes, I'd whisper before I'd shout" (רייצ'ל סטיבנס, "סוויט דרימס מיי ל.א. אקס")

פורסם

טל

עזוב את הדוגמא[שאגב אכן טעות שלי:-) ]

אבל בכל זאת, תדמית בטח לא תזיק ולהפך-תדמית ספוטיבית רק תעזור, וגם "שווה" ליבואן להפסיד כמה שקלים לטובות מוניטין טוב יותר.

פורסם

אני במקומך לא הייתי כל כך בטוח...

שים לב למותגים שמובילים במכירות אצלנו: מאזדה. יונדאי. טויוטה. שלושה מותגים שאין להם שום תדמית ספורטיבית מבחינת הציבור.

ומצד שני... האם אתה משוכנע שנהגי האימפרזה-טורבו לדורותיהם תורמים לתדמית של סובארו מבחינת שאר הציבור? האם הגולף VR6 עזרה בזמנו לתדמית של פולקסווגן? הקליאו-ספורט הרימה את התדמית של רנו מבחינת כלל הציבור? ובכיוון אחר, ה-S2000 עשתה משהו לתדמית של הונדה?

אני ממש לא משוכנע.

טל

חבר הפורום טל שביט נהרג בתאונת דרכים כשהוא רכוב על אופנוע בזמן מילוי תפקידו ככתב רכב. יהי זכרו ברוך.

* "מוטב שתשתוק ויחשבו שאתה טפש, מאשר לפתוח את הפה ולהסיר כל ספק" (בנג'מין פרנקלין)

* "If I were in your shoes, I'd whisper before I'd shout" (רייצ'ל סטיבנס, "סוויט דרימס מיי ל.א. אקס")

• תוכן חדש...