Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7503 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
"סקייליינר" , אני מבין שאין לך תשובה בשבילי .

שוב , אתה או מי שתביא יתחרה מול ה"רעם הכחול" ולא מול האימפרזה של חבר של REDR .

נ.ב.

REDR להגיד שיש לחבר שלך רכב חזק יותר יותר מה"רעם הכחול" זה מגוחך .

אתה מוזמן להגיד לו גם להגיע , אז תראה איך אופנוע ליטר סטנדרטי שורף לו את הצורה ( אין מילים יפות שאפשר להשתמש בהם )

אתה כנראה לא מודע לאיך אופנוע ליטר נוסע ( אני יכול להעיד שאפילו ה 600 נוסעים ח-ז-ק )

אין לי תשובה לשאלה שלך?

רשמתי תגובה שלמה כתשובה.

על מה לא עניתי לאדוני?

גילוי נאות: אני למען האמת בכלל רוכב מוטוקרוס ואינדורו...

אבל רכבתי בעברי גם על אופנועי ליטר

• תגובות 57
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

פורסם

רעם כחול... פחחח.

מה זה חסכים מהילדות ?! לא ראיתם מספיק רובוטריקים בגיל 5 ???

האימפרזה של אלבג אכן מפלצת. כשראיתי אותה נוסעת תהיתי לעצמי אם היא ממריאה או נוחתת.

אני גם לא מאמין שיש הרבה רכבים יותר חזקים ממנה בארץ, אם בכלל.

ואחרי ההקדמה הזאת.

עדיין - אופנוע ספורט כמו ZX12 וכנראה גם ליטר ספורט, עם רוכב מיומן, יעלם לה.

מה לעשות, מדובר על יחסי הספק משקל אחרים לגמרי.

"הדבר זר לרוחנו. המשיכה לתיירות לארצנו היא בכותל המערבי, בקברי אבותינו, במערת המכפלה ובקבר רחל. לא מסלול מירוצים!"

-1970, ח"כ מנחם פורוש אל שר התיירות, בנוגע לקיום גרנד פרי ישראלי ראשון.

פורסם

ראיתי שהגבת רק אחרי ששיחררתי את ההודעה . מתנצל .

אני אמשיך את הדיון ,

אני לא ממש זוכר שיש שמה מישהו עם אופנוע ליטר,מקסימום איזה ZX10 בן כמה שנים,הרוב שמה עם אופנועי 600,500 וכו..

זה מכעיס עוד יותר .

בן אדם שהשקיע את הנשמה שלו באוטו והוא מחוזק ברמה של חו"ל מקבל העלבות ממי שיש להם GPZ ורק עוד שנתיים יוכלו להוציא על 600 ויותר...

היחידי בפורום הזה היה ג'ורג' שאמר שאין לו 100 אבל הוא מוכן להביא את ה 750 המשופר שלו .

גם דיברתי איתו בטלפון והוא אמר כשהוא חוזר מחו"ל , תחילת ינואר בערך אז מבחינתו זה אפשרי .

צדיק אחד בסדום .

וכמה מצחיק , דווקא לו יש הרבה הערכה לרכב הזה והוא אפילו אומר שאין לו מושג מי יהיה חזק יותר...

כמה אירוני . הבן אדם עם האופנוע הכי חזק שם אומר את זה לעומת החברה' האחרים שמעליבים .

בנתיים כול מה שכול אחד מאיתנו עושה זה להתכב הלוך ושוב,עד שמישהו לא יביא רוכב טוב עם אופנוע ליטר הבעיה לא תיפטר עד שמישהו יביא אופנוע ליטר חדש ויתחרה נגדו?

לצערי אופנועי ליטר לא בדיוק נמצאים בכול חור במידנתנו הקטנה.

אם לא היו גונבים את של חבר שלי ( בני זונות ) הוא היה עומד להוכחה , ואי אפשר גם היה להגיד שהוא לא יודע לנצל את האופנוע ( מקום 2 להזכירכם בקטגוריית ה 1000 )

בכול מקרה,הבעיה שאף אחד עדיין לא הוכיח שהרכב יותר מהיר מהאופנוע,וההפך.

אז אי אפשר ממש להגיד שהוא אוכל אופנועים נכון?

בסירטון רואים בבירור שהוא לפני .

אם לדעתכם הוא שיקר אז קדימה להעמיד אופנוע...

( מהיכרות אישית עם בעל האמפרזה , הוא לא יעשה משהו כזה כדי להגיד שהוא לקח אופנוע )

יש הרבה הערכה לאופנוע , הדבר הקטן הזה עם 2 הגלגלים פשוט מאיץ מטורף . זו הסיבה שרוצים להיות לפניו והוא תמיד יהיה מטרה .

ממש לא מזלזול .

ולישי ,

אתה אמנם חבר , אבל יש לך הרבה ללמוד על תאוצות .

וכאחד לא מכיר את האימפרזה הנ"ל כמו שצריך , אז אין לך אפשרות לדעת מי ייקח .

אתה עוד לא מנבא עתידות .

אני כן , היום בחצות אתה תהיה בביריות ! ( אני מגיע ואני חרמן )

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

פורסם

כתבתי תגובה באורך הגלות ואז המחשב קרס,אז אני אקצר.

אני לא הגבתי בפול גז אז אל תשים אותי :)

חבל שגנבו לחבר שלך,אגב מקום שני ביוון כן?

כי אין בארץ ליגת כביש.

לדעתי הסרטון היה מבויים מבחינה של הוא משך הילוכים,והעלה לטורים גבוהים בשביל הדרמתיות.

פורסם
עזוב אני אפילו לא אגיב לך.

אתה פשוט לא שווה את זה.

שתעבור צבא ותפסיק להיות ילד קטן תחזור ונדבר.

*התכוונתי לSenda*

שאני סיימתי צבא ... אני מניח שכבר אז השכל שלך התחיל להתנוון. כי היום הוא בהחלט מנוון לגמרי

אם תרצה להתנהג כמו מישהו הגיוני תעבור על השירשור, תראה מי פה מתלהב ומי מדבר שטויות. REDR רק רצה לפתח דיון ואתה התנפלת עליו, במקום להבין שמדברים על אופנועים כסטנדרט גבוה אתה ישר רצת לרוקן את המאפרה על הבן אדם שלא נכון.

ואחר כך פנינת החוכמה על השכנה שלך, גם לזה לא הגבת.

אופנוע יותר מהיר מרכב :?: ברור ונכון. גם לגבי רוב המכוניות המשופרות. אופנוע משופר בכלל ייתן רכבות לכל אימפרזה בארץ (לראות היבוסה טורבו בפעולה ... מדהים :!: ) גם של אלכג.

אבל בינתיים אתה נכנסת לטפל, התעקשת להתווכח של שטויות ובהודעה המטופשת שלך רק הוכחת שעדיף להסתתר מאשר לענות לטענות.

לך לישון קשיש יקר. זמנך עבר ... ... ...

פורסם
"סקייליינר" , אני מבין שאין לך תשובה בשבילי .

שוב , אתה או מי שתביא יתחרה מול ה"רעם הכחול" ולא מול האימפרזה של חבר של REDR .

נ.ב.

REDR להגיד שיש לחבר שלך רכב חזק יותר יותר מה"רעם הכחול" זה מגוחך .

אתה מוזמן להגיד לו גם להגיע , אז תראה איך אופנוע ליטר סטנדרטי שורף לו את הצורה ( אין מילים יפות שאפשר להשתמש בהם )

אתה כנראה לא מודע לאיך אופנוע ליטר נוסע ( אני יכול להעיד שאפילו ה 600 נוסעים ח-ז-ק )

אני אישית לא מכיר את ה " רעם הכחול " ,

אבל האם הוא הצליח להוציא 500 כ"ס ?

פורסם

בסדר,שמענו,תמשיך לדבר.

בנתיים היחיד שהגיב לעניין היה יאשה.

REDER התלהב שהרכב של חבר שלו עושה 0-100 ב3 שניות,ועוקף ZX10 אז למה שאני לא אגיב?

ילדון,קודם כול תרכב על מספר האופנועים שאני רכבתי,ומספר המכוניות שנהגתי בהם אז תדבר.

אתה פשוט אידיוט,אין לי מילה אחרת לתאר אותך.

בקשר לרעם,סיפורים אומרים שהוא בסביבות ה600+ אבל לא העלו אותו אף פעם לדיינו ככה שלא יודעים..

פורסם
בסדר,שמענו,תמשיך לדבר.

REDER התלהב שהרכב של חבר שלו עושה 0-100 ב3 שניות,ועוקף ZX10 אז למה שאני לא אגיב?

ילדון,קודם כול תרכב על מספר האופנועים שאני רכבתי,ומספר המכוניות שנהגתי בהם אז תדבר.

בקשר לרעם,סיפורים אומרים שהוא בסביבות ה600+ אבל לא העלו אותו אף פעם לדיינו ככה שלא יודעים..

אם זה 600 פלוס אז אכן הוא יותר חזק ,

ה - GT שאני נסעתי בה מוציאה סביב ה - 500 , קצת פחות .

ותעשה טובה : תפסיק למדוד את אורך הזיין שלך מול חברי הפורום " קודם כל תרכב על מספר אופנועים שאני רכבתי .. .בלה בלה "..

יש לי חבר שנסע על כל הרבה מכוניות : ספורט , יוקרה , מה שאתה לא רוצה ... ותאמין לי שמבין גדול במוטוריקה הוא לא.

פורסם

לא מכיר את הרכב המדובר אבל אם מישהו הצליח לשדרג רכב ברמה כזו אז כל הכבוד (בהנחה שהוא לא מיועד רק לנסיעה בקו ישר)הרכב מיועד למרוצי דראג? יש ניטרו?

אם נתיחס לרכב כן מוכר של חברה רצינית -המיצובישי אבו פק400 נבחן על המסלול של טופגיר

כרגע הוא במקום 16 ברשימה מהר יותר מבמווM5 או פורש קאימן (מצד שני האריאל אטום במקום4 בין הפרארי אנזו לפורש קררה GT)התאוצה שלו 0-60MPH רשומה כ3.5 שניות ,האיבו 8 הרגילה במקום 33 ברשימה,ולמרות התוצאות המרשימות מאוד לא קוראים למיצובישי בשם סופרקאר.

מעניין לאיזה תוצאה תגיע הלוטוס אקסיג' ספורט (400 סוסים)ואפילו הקטרהאם 260

פורסם
בסדר,שמענו,תמשיך לדבר.

או בקיצור. בלה בלה בלה בלה.

אני אחזיק לך את הקטטר בזמן שתזכר בכל האופנועים שנסעת עליהם. לפי טון דבריך אתה באמת מזכיר לי את סבא שלי שטוען עדיין שלרכב יש כוח סוס לפי הנפח חלקי מאה ...

שאתה היית בגילי בטח רק נכנסו העגלות לא :?: המצאת הגלגל ושטויות כאלו ... דחפת את המכונית הראשונה עם הרגליים לא ?

יאללה תחזור לשטח

לך להתלהב על החברים שלך עם ה GPZ וה GS . תרגיש גבר. זקן השבט. הקשיש עם הפטיש :-)

שתלמד איך מתייחסים לאנשים ואיך כותבים באופן מסודר בפורום שלח לי מסר, אולי אני אנסה לראות את ההודעות שלך ... אבל אני סקפטי.

והבעיות שלי איתך זה לא הידע שלך, היחס לאנשים והחוסר מוכנות שלך להקשיב לאחרים בדיונים.

שאנשים קטנים עושים צל גדול ... כנראה שהשמש שוקעת

פורסם

אתה כותב וכותב,אבל לטעמי כול מה שכתבתה זה בלה בלה בלה בלה בלה בלה.

עזוב אתה אטום,ילדותי,טיפש,תעשה טובה שיהיה לך נימוקים אמיתיים אז תדבר.

בנתיים אני אסע בזמן שאתה תיהיה תקוע בפקק :)

פורסם
אתה כותב וכותב,אבל לטעמי כול מה שכתבתה זה בלה בלה בלה בלה בלה בלה.

עזוב אתה אטום,ילדותי,טיפש,תעשה טובה שיהיה לך נימוקים אמיתיים אז תדבר.

בנתיים אני אסע בזמן שאתה תיהיה תקוע בפקק :)

אנחנו נשב בפקק , נדבר עם החברה ונקשיב למוזיקה ,

בזמן שרוכב האופנוע ( בזמן הנוכחי ) ירטב עד עמקי נשמתו , ויקלל את היום שהוא נולד.

וכמובן יפעיל את המגבים האוט' ( הידיים ) .

* נ,ב : בעצמי הייתי פעם רוכב אופנוע.

פורסם

סע מהר לפני שיגיע הגשם ...

ואטום :?: מכל האלבונות הקיימים זה מה שמצאת :?:

כנראה זאת היתה הקללה הפופולרית ... ב 1870

רק תזהר לא להחליק, אתה יודע שלזקנים לוקח הרבה זמן להחלים. חס וחלילה שתשרוץ אז כל היום בפורום ותשעשע אותנו.

דרך אגב. בלה בלה בלה אני אמרתי קודם.

אטום :-D:lol:

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7503 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...