Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7511 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אגב אם כבר מדברים על הנושא,בעל הרכב השקיע כמה עשרות אלפי שקלים רק בשביל לעבור(וזה אני בספק מאוד גדול) אופנוע של 100 אלף שקל?

• תגובות 57
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

פורסם
לא רציתי להתווכח,סך הכול שאלתי אותך כמה שאלות בנושא שאתה כול כך בטוח שהוא עושה 0-100 ב3.

אני לא מבין איך לענות על השאלות הנ"ל פוגע בצנעת הפרט של בעל הרכב.

StReeT RaCeR,

ילדון חמוד,הוא עושה טרור לאופנועים?

עזוב חבל לי להתווכח על זה איתכם הרי כול מה שאני אגיד תנסו לסתור את זה בדרך ילדותית.

אם בעל הרכב רוצה אפשר יהיה לארגן משהו עם YZF1000

כמו שאמרתי ,

עברנו את גיל 14 .

פורסם

עוד פעם,אתה מתחמק מלענות על השאלות,זה לא ויכוח,הרי אתה טוען כאן משהו,לפחות תשים כאן נתונים שיגבו את הטענה שלך.

פורסם

לשים משהו :

אני לא העלתי את התר'ד הזה כדי להתווכח למי יש זיין יותר גדול .

כתבתי אותו כדי לעשות דיון בוגר של חובבי מוטוריקה לגבי רכבים משופרים מול רכבי ספורט מ"מהקופסא".

אני לא מתכוון לתת פרטים נוספים על הרכב הספציפי הזה,

מי שמכיר אותו ( המועדונים הנכונים בהחלט מכירים אותו ) מכיר , מי שלא ... לא .

פורסם
אגב אם כבר מדברים על הנושא,בעל הרכב השקיע כמה עשרות אלפי שקלים רק בשביל לעבור(וזה אני בספק מאוד גדול) אופנוע של 100 אלף שקל?

למה אתה חושב שהוא עשה את זה בשביל לעבור מישהו ,

אנשים עושים את זה כתחביב ... לא בשביל מטרה ספציפית של ילדים קטנים .

למה אני מחפש עכשיו בנרות יאריס T ,

כדי לעקוף אנשים ? , כדי לעשות תחרויות ? , כדי להגיע למפגשים ולעשות צלחות ?

לא: , כדי להנות מהרכב , להנות מהנהיגה.

פורסם

שום דבר לא הכין אותי לתאוצה הרצחנית שהרכב הזה מספק :

0-100 תוך 3 שניות

100-200 תוך פחות מ -7 שניות .

הביצועים של הרכב יותר חזקים מכל אופנוע ספורט ( כולל נינג'ה 1000 , הנושא נבדק ) .

ברגע שכתבתה את זה בעצם התחלתה ויכוח למי יש זין יותר גדול,לא ככה?
פורסם
למה אתה חושב שהוא עשה את זה בשביל לעבור מישהו ,

אנשים עושים את זה כתחביב ... לא בשביל מטרה ספציפית של ילדים קטנים .

למה אני מחפש עכשיו בנרות יאריס T ,

כדי לעקוף אנשים ? , כדי לעשות תחרויות ? , כדי להגיע למפגשים ולעשות צלחות ?

לא: , כדי להנות מהרכב , להנות מהנהיגה.

לפי מה שכתבתה בהודעה הראשית בנושא אז כנראה שכן.

אני אומנם לא מבין גדול ברכבים,אך ברגע שראיתי שהשכנה בת ה67 שלי קנתה יאריס טי שללתי את הרכב מבחינה של רכב ספורטיבי.

פורסם
אתה מדבר על ברק כחול?

תעשה לי טובה..

תמשיך לאכול סרטים ולחשוב שהוא עושה 0-100 ב3 שניות.

תמשיך לחשוב שהוא עוקף אופנועי ספורט.

תהנה.

חביבי ,

אני אגיד מס' דברים ואז נראה את תגובתך .

כאשר העלו את הסירטון של אותה אימפרזה ( רעם כחול , אוי כמה שאני שונא שמות מטומטמים ונסחפים לרכבים ) בפורום פול גז , כולם צחקו על האימפרזה ואמרו שזה מבוים .

נכנס בחור בשם דורון , זה שצילם את הסרט ואמר להם שהם צודקים וזה מבוים , אבל למה לא בשביל הספורט שתביאו אופנוע 1000 מאצלכם , לא קריטי השנה ונבדוק...

בשביל הספורט ולראות פעם אחת ולתמיד אם אפשר...

מכאן הדיון הפך להיות כזה : "אז שמישהו יעמיד מולו אופנוע עם כמה שטויות בפנים שנראה להם"

"פילטר ובלה בלה בלה זה שטויות , אז אפשר להביא אופנוע שמצוייד בזה"...

בקיצור התחילו לרעוד להם קצת 2 הדברים הקטנטנים שיש להם בין הרגליים .

כמובן , שאף אחד לא אמר שהאמפרזה הנ"ל חזקה מאופנוע ליטר משופר אלא מאופנוע ליטר סטנדרטי בלבד .

ושוב , כאשר הם ראו שאף אחד לא מתנדב מביניהם . אף אחד !!!!

כל פורום פול גז ואף אחד לא מתנדב ????????

אז הם החלו לרדת לרמה נמוכה , אם זה על דורון או על בעלי 4 הגלגלים בכלל...

בקיצור בלי הערכה לבעל האימפרזה שהצליח להביא את האוטו למצב כזה וחבל .

שלא תבינו לא נכון , אין לי משהו נגד בעלי ה 2 גלגלים .

הרכבה חברים מתניידים על 2 גלגלים אם זה נינג'ות 600 או חבר טוב שהוא לקח מקום 2 באילפות ישראל לפני שנה / שנתיים בקטגוריית ה 1000 שנערכה ביוון .

הרבה הערכה יש לי ותכלס' אין לי בעיה שאופנוע ליטר סטנדרטי ייתן לאימפרזה הזו ( זו עדיין לא האימפרזה שלי ) מה שכן הפריע לי זו הגזענות והכאב לבעלי האופנועים שיש למישהו קופסא מהירה משלהם... כי אז הם יורדים לרמה נמוכה . מאוד .

הייתי מגיב לו הייתי יכול . לא נשלח לי לינק לאי מייל ולא הצלחתי להגיב שם ( להירשם כמובן )

ול REDR ,

צא מהחלומות שלך , האימפרזה של חבר שלך לא חזקה יותר .

ו"סקייליינר" ,

תארגן אופנוע ליטר ח-ד-ש ונוכל ליישב את הכל . אחת ולתמיד .

אני אביא את אלבג ואתה תביא צופים מאצלכם... שלא תגידו שזה מבוים .

שבת שלום .

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

פורסם

לשלול רכב בגלל שזקנה בת 67 קנתה אותו זה די מטופש

הרי כל בעלי הפג'ו למיניהם לדוגמה, היו מתחננים לראות איזו 106 xsi שאיזה זקן קנה אותה ונסע מפה לשם.

זה מוריד בינהם את ערך הרכב? לא..

לא שיאריס זו שיא הספורטיביות, אבל יש בה מאפיינים.

"Everybody loves house music, its a spirtual thing, a body thing, a soul thing"

פורסם

אני אומנם לא מבין גדול ברכבים,אך ברגע שראיתי שהשכנה בת ה67 שלי קנתה יאריס טי שללתי את הרכב מבחינה של רכב ספורטיבי.

זקנה בת 67 קנתה יאריס T , ידנית ?

קצת מוזר , למה לאישה בגילה לקנות רכב ידני ?

פורסם

אתמול, בכביש החוף, ראיתי פורשה בוקסטר נהוגה ע"י איש מבוגר (מעל 70, להערכתי), ואשתו המבוגרת שישבה לידו. כנראה שגם הבוקסטר איננה ספורטיבית.

פורסם

תראה,אני לא פעיל כול כך בפול גז ככה שאני לא יודע,אבל גם דורון לא ממש התנהג שמה בצורה ראויה,יאשה,באמת שאין לי כלום נגד שום כלי תחבורה,אופנוע,מכונית,או עגלה עם סוסים..

אתה יודע למה אף אחד שמה לא התנדב?

אני לא ממש זוכר שיש שמה מישהו עם אופנוע ליטר,מקסימום איזה ZX10 בן כמה שנים,הרוב שמה עם אופנועי 600,500 וכו..

בנתיים כול מה שכול אחד מאיתנו עושה זה להתכב הלוך ושוב,עד שמישהו לא יביא רוכב טוב עם אופנוע ליטר הבעיה לא תיפטר עד שמישהו יביא אופנוע ליטר חדש ויתחרה נגדו?

לצערי אופנועי ליטר לא בדיוק נמצאים בכול חור במידנתנו הקטנה.

אם היתי יכול לארגן אופנוע ליטר חדש בשמחה היתי עושה את זה,אני לא מכיר אף אחד עם אופנוע ליטר בן פחות מ 3 או 4 שנים.

יאשה,ומה עם הגזענות של בעלי הרכב כנגד האופנועים?

לא אתה,אלא כמה אנשים אחרים מהשרשור הזה:

"אה כן הוא עושה לאופנועי ליטר טרור".

בנתיים גם בעלי הרכב מדברים,אם בעל הרכב רעם\ברק כחול אני יודע איך קוראים לו(לא עדיף פשוט לקרוא לו אימפרזה?) מוכן לדבר איתי אפשר אולי יהיה לסדר משהו.

הבעיה שאופנועי ליטר לא בדיוק עולים בארץ 5 אלף דולר.

בכול מקרה,הבעיה שאף אחד עדיין לא הוכיח שהרכב יותר מהיר מהאופנוע,וההפך.

אז אי אפשר ממש להגיד שהוא אוכל אופנועים נכון?

בנתיים אף אחד לא ענה על השאלות ששאלתי בתגובה השניה שלי וחבל.

בקשר ליאריס,לא יודע למה לה ידנית,לא יודע,ולמען האמת לא ממש אכפת לי,זו הייתה הערת שוליים,אין לי כוח או זמן להתווכח גם על זה.

למה להתרכז בתפל ולא בעיקר?

פורסם

SkyLiner אתה ממש מטופש מכמה סיבות.

1. הכותב נתן את דעתו ושאל שאלה מאוד מסויימת. אתה התחלת לריב על גודל הזין. הוא נסע בשני רכבים, האימפרזה הרשימה אותו יותר. אתה מנסה לריב בכוח:?: הוא לא מדד נתונים, הוא פשוט הרגיש את החוויה. הוא שאל שאלה לגיטימית, עדיף מכונית ספורטיבית מפוארת או שיפור של מכונית "פשוטה" יותר.

2. זה שלשכנה שלך היה יאריס T, זה של ג. יפית היה סילבייה (הונדה 200SX) והעובדה שלמיסטר בין היתה מקלארן F1 לא גורמת לי לזלזל באף אחד מהרכבים.

הרבה מבוגרים לוקחים את הגרסאות ספורט כי הן חזקות יותר ומאובזרות יותר. אני הייתי שמח מאוד לקנות את המיאטה מבחור שקנה אותה בשביל הפוזה. ככה היא נשמרה טוב יותר בשבילי.

לשכנה שלך יש יאריס T :?: מצויין :!: שם פתק על הרכב אולי היא רוצה למכור כי אחי ישמח לקנות ...

כנס לעניין ותפסיק עם השטויות. רוצה להוכיח משהו, אתה מוזמן לארגן את הרייס עם יאשה.

ודבר אגב, אין ממש תחרות בין אופנועים לרכבים. ההשוואה הזאת נמצאת רק מתוך יחסי כבוד ליכולת האדירה המובניית שיש לאופנועים.

אופנוע שעולה 120 K יזנק יותר מהר מרכב שעולה מיליון.

אופנוע שעולה 120K יהיה איטי יותר מרכב ספורט רגיל וסטנדרטי בסיבובים (לפני שאתה מתווכח אתה מוזמן לשאול את טל שביט או לחקור בעניין)

יאללה שיהיה רק בשלום

ניב

תםל ולא עיקר :?:

העיקר הוא השאלה המקורית:

מה היית מעדיף, M3 או אימפרזה משופרת מאוד. את שאר הטפל אתה הוספת ...

פורסם

"סקייליינר" , אני מבין שאין לך תשובה בשבילי .

שוב , אתה או מי שתביא יתחרה מול ה"רעם הכחול" ולא מול האימפרזה של חבר של REDR .

נ.ב.

REDR להגיד שיש לחבר שלך רכב חזק יותר יותר מה"רעם הכחול" זה מגוחך .

אתה מוזמן להגיד לו גם להגיע , אז תראה איך אופנוע ליטר סטנדרטי שורף לו את הצורה ( אין מילים יפות שאפשר להשתמש בהם )

אתה כנראה לא מודע לאיך אופנוע ליטר נוסע ( אני יכול להעיד שאפילו ה 600 נוסעים ח-ז-ק )

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

פורסם

עזוב אני אפילו לא אגיב לך.

אתה פשוט לא שווה את זה.

שתעבור צבא ותפסיק להיות ילד קטן תחזור ונדבר.

*התכוונתי לSenda*

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7511 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...