Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כיוון פרונט!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7510 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איפה הכי כדאי לעשות כיוון פרונט באזור המרכז? אני מתכוון למקום מיקצועי שיעשה את זה כמו שצריך?(יש לי האודי A4 97)?

פורסם

החלפתי מסרק הגה בלי לעשות פרונט ! הלכו לי הצמיגים ,החלפתי צמיגים ועשיתי פרונט ועכשיו עברה שנה מהפרונט ונראה לי שהצמיגים נאכלים בדפנות יותר מהאמצע!! אז מה צריך שוב פרונט?? האוטו לא קיבל מכה לא כלום ומאחורה יש צמיגים כבר מלא זמן ויש להם יותר בשר מהקידמיים ! ולמרות שהאוטו הנעה קידמית והכל אבל אני לא משתולל!! אז מה זה אומר??

פורסם

אף אחד לא מבטיח שפרונט לא יצא מכיוון תוך שנה. אתה והרכב עוברים מספיק מהמורות בכביש במשך שנה, כדי שיהיה זמן לצאת מכיוון.

יכול גם להיות שאתה ממלא לחץ אוויר לא נכון בצמיגים, וזה גורם לשחיקה מוגברת שלהם בדפנות.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

רגע!! יש אכילה של צמיגים אבל האוטו נוסע ישר בלי סטיות וגם ההגה ישר!! יש מצב שרק אכילת צמיגם זה כיוון פרונט? או שהאוטו חייב גם לסטות?

פורסם

לא חייבים להרגיש משיכה של ההגה כדי לדעת שהפרונט של מכוון.

לך מהקל אל הכבד - וודא כי אתה ממלא את לחץ האוויר הנכון בצמיגים.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...