Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7507 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
...ובקשר לאוטו שלך קובי היקר...

מדובר בדגם קופה פשוט ביותר, אמנם עם מנוע 289 אבל עדיין לא שווה הרבה, לא כאן ולא בארה"ב!!!

יותר נמוך מים המלח :mm_nah:

ההתיחסות היא לקטע שנמחק, ובצדק רב....בני , מנהל הפורום

Ford Taunus GXL 2300 v6 ידנית 1972 - [][ ]O=o=O[ ][]

Ford Fiesta CL 1988

CJ8s 1987 O|||||||O

Ford Focus Estate 2.0 2010

• תגובות 75
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

קובי לא מתלהב מזה שיש לו מנוע קוברה במוס... הוא פשוט מספר שזה מה שיש באוטו שלו.

לגבי 67 FASTBACK זה באמת אוטו מדהים. חבל שיש רק שתיים בארץ.

פורסם

מצטער נעים, קובי לא אומר שיש לו מנוע קוברה, באמת שאני לא יודע מאיפה אתה מנפיץ את זה.

לקובי יש מנוע K code...

Ford Fiesta CL 1988

CJ8s 1987 O|||||||O

פורסם
קובי אני ממש שמח שאתה נהנה... לא מדובר כאן בשנאת חינם חס וחלילה אלא רק בשיעור קטן בנימוסין.

ועוד דבר שלא ידעת - מהדגם הפתוח של המוסטנג 69 יוצרו 13000 מכוניות. מהדגם הפתוח של המוסטנג 70 יוצרו 7600 מכוניות. בבסיס אין בכלל הבדל במחירים של שני הדגמים הפתוחים מכיוון שחוץ מהחזית והאחורה הם זהים בדיוק. ההעדפה זה כבר עניין של טעם.

המחירים היום נקבעים ע"י רמת השיפוץ של הרכב והמנוע שיש בו.

אם המספרים תואמים (בודי / מנוע) כפי שהרכב יצא מהחברה זה מעלה את ערכו. ואם מותקן ברכב מנוע מיוחד מדובר בחגיגה אמיתית.

דגמים יפים מאד של 69/70 פתוחות עם מנועי V8 351C מגיעים ל - 30000 דולר בארה"ב, לא יותר...

גם ב 69 וגם ב 70 יש חמש מכוניות מתועדות מכל דגם פתוח שיצאו מהמפעל עם מנועי 429CJ

מודל 69 כזו נמכרה באי ביי לא מזמן ב 96000 דולר ומודל 70 זו הגיעה ל 85000 דולר ולא נמכרה.

במקומך הייתי מחליף את השם כי אתה לא נעים בכלל!!!

WHEN YOU HAVE TO SHOOT, SHOOT DON'T TALK

פורסם

אני לא מנפיץ את זה משום מקום. פשוט שמעתי את זה במו אוזני. אגב אתה בכלל יודע מה זה מנוע K CODE ?

נעים, שים לב, ושים לב טוב:

במידה ותמשיך להסטות את השרשור מהמטרה המקורית, אקרא אותך לסדר. מה גם ש"שיעור בנימוסין" כדבריך, אתה עצמך צריך לעבור.

ראה הוזהרת

בני

מנהל הפורום

פורסם

כן, אני יודע מה זה.

מנוע K קוד הינו מנוע שיוצר החל משנת 65 עד ל וקיבל שם עממי יותר בשם ה 289HIPO

יש לו קומפרסיה יותר גבוה ממנוע 289 סטנדרתי, קאמשפט שונה, ומערכת הצתה שונה. כמו כן הגיע עם סעפת וקארובוטור של הולי.

גירסה דומה של המנוע הזה ישבה ב GT350

65_289_kcode_engine.jpg

רוצה קצת מלח עם הכובע?

Ford Fiesta CL 1988

CJ8s 1987 O|||||||O

פורסם
SHARK - אף אחד לא קטל את הדגם או את הרכב הספציפי הזה, אף אחד לא אמר שיש בו משהו לא בסדר. מה שקובי אמר נוגע לדעתו האישית - הוא לא אוהב אותה! הוא לא חייב להתחסד בגלל שהוא בעצמו בעל מוסטנג אז תלמד קצת הבנת הנקרא, תקרא את כל התגובות של קובי ואז רק תענה.

יוליה היקרה, אולי קשה לך לקלוט ולהבין מה מרגיש מי שפרסם את הרכב, כשקיבל מגוון תגובות אוהדות כאלה:

"רק תעשה לי טובה..

צא מהסרט של דגם הכריש?!

אין כזה אוטו בכלל...

יש פשוט כמה ליצנים ...

ומה שיותר מצחיק שהם מפ"ת.

בכל מיקרה חאלס!!!!

....אז דייי !!!!

.......

וזה הכוכב השני ...

אני ממליץ לקרוא בחום את ההודעות האלה...

לרקע צלילי אינפקציה. לשיר פתח תקווה............"

וכל זה בשביל לתקן את שם הדגם.

ואח"כ מגוון תגובות, מיותרות מאוד, על אופי ,יופי ואיכות הדגם. כל זה או בשביל לעשות רע בכוונה או מתוך רשעות/טמטום/ חוסר טאקט - תבחרי בעצמך.

אני מקווה שאת תפרסמי למכירה רכב שיש לך סנטימנטים אליו תקבלי שרשור כמה הוא גרוע.

עכשיו תגידי לי , מי צריך ללמוד הבנת הנקרא???

פורסם

המטרה המקורית של השרשור היתה למכור מוסטנג...

חוות דעתך על קובי לא רלונטית

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם
מה בדיוק המטרה המקורית של השרשור?

מוסטאנג 1970 קונברטיבל למכירה!!!

מי שמעוניין לקנות את הרכב יכול להתקשר לרונן 052-2453801.

58,000 ש"ח.DSC00046.JPG

אני בקושי נכנס לפה. אפשר למצוא אותי בפייס ביוזר:

Moshe Azulay

משה :)

פורסם

"כריש"

על מנת לתקן את העניין וכדי למנוע סטייה של הנושא, פיצלתי את השרשור וניקיתי הודעות לא רלונטיות.

לתשומת לב כל המתלהמים.

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

מר SHARK -

עכשיו אתה תספר לי - יש דגם מוסטנג כריש או אין?

כי עד שייברא דגם כזה, אולי הניסוח היה לא משהו - אבל התגובה הייתה במקום.

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם

מנוע K CODE יוצר בין השנים 65 ל 67. זה מנוע 289-4V שיוצר על בסיס בלוק ה- A CODE שיוצר בדיוק באותן שנים. המנוע קיבל את שם החיבה HIPO

שני הבלוקים זהים. הקראנק שונה ומחוזק והמיסבים הראשיים מחוזקים ומחוברים לבלוק באמצעות שני ברגים כל אחד. בנוסף הקמשפט שונה והראשים של המנוע שונים ומיוחדים.

המפלג הוא אותו מפלג וקרבורטורים היו משלושה סוגים שונים.

אוטו עם מנוע HIPO מקורי הגיע גם עם אגזוזים מיוחדים.

מנוע HIPO מוציא 271 כ"ס לבלימה ב - 6000 סל"ד.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7507 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...