Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7515 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברוך הבא.

תמיד שמח לפגוש מורעלי סיטרואן. ו ds במיוחד. אתה אומר שהיתה לך ds ומכרת אותה??

לא מיתפלא שאתה מחפש עכשיו. בהצלחה,

אריה

בעיקר סטרואן

ds 72

פורסם

לא הבנתי את הקטע עם האכזבה מהמזגן של ה-BX.

מזגן מקורי שם הוא אחד הטובים שבהם נתקלתי (לא מאלה עם בקרת האקלים) , כולל יפניות וכו'.

פשוט מקפיא.

פורסם

ברוכים הבאים לפורום.

הגעת למקום הנכון ובזמן הנכון (אני חושב כי יש CX טורבו למכירה שאף אחד לא ממהר לקנות)

אני בטוח שאת זה אני אומר בשם כולם :

אם יש לך תמונות של המכוניות נשמח לראות אולי אפילו נמצא את הבעלים הנוכחים של המכוניות שהיו לך(אם הן שרדו בכלל)....

haters will hate

פורסם

תודה לכל המגיביםתגובה לאריוס - תמיד יש כיף להזכר במכוניות ששירתו אותי בעבר. בייחוד שהם קשורות לארועי עבר כגון המכונית הראשונה, המכונית שאיתה הכרתי את אשתי, או המכונית בה נסעתי יום יום ללימוד (חיפה-תל אביב-חיפה), או מכוניות איתם עשינו טיולים ברחבי הארץ- מצפון ועד דרום. לכולנו יש ערגה לנוסטלגיה, שלהבדיל מפנטזיה ניתנת עם מעט רצון למימוש. כמובן שתמיד רוצים דבר טוב יותר והיום הייתי מאוד רוצה לאתר DS הילוכים (היו לי 4 הילוכים חצי אוטומט - די מעצבן כל הכיוונים, כך שתוכל להעביר הילוך מבלי להרפות את דוושת התאוצה, כך שלא תרגיש מכה), עם ריפודי קטיפה ולא סקאי כמו שהיה לי, ברמת גימור פאלס עם כל מה שכרוך בפאלס - פסי קישוט, צלחות פאלאס, דיפוני דלתות , תפירת קטיפה שני צבעים וכד'.

אשתדל לארגן תמונה

שמר - מזגן ב BX אולי הוא מקרר אך היו לי בעיות עם מחשב (יחידה שחורה סגורה למיטב זכרוני שבסופו של דבר הוחלפה, כמו כן המאוור היה חלש - BX 87

אשתדל לארגן תמונה

בנצי - רעיון אדיר

מעניין אותי בעיקר לאן התגלגלה המוסטנג השחורה, הסאאב 96 שני צבעים ויתר הישנות.

מה עם הגולף, סאאב 9000 וכד' שהחזקנו ממש לא אכפת.

ייקח זמן להוציא את הסורק מהמחסן, לאתר דרייברים, תוכנה וכד', - אך כשיש סקרנות, הדברים קורים די מהר.

אילן

פורסם
תודה לכל המגיביםתגובה לאריוס - תמיד יש כיף להזכר במכוניות ששירתו אותי בעבר. בייחוד שהם קשורות לארועי עבר כגון המכונית הראשונה, המכונית שאיתה הכרתי את אשתי, או המכונית בה נסעתי יום יום ללימוד (חיפה-תל אביב-חיפה), או מכוניות איתם עשינו טיולים ברחבי הארץ- מצפון ועד דרום. לכולנו יש ערגה לנוסטלגיה, שלהבדיל מפנטזיה ניתנת עם מעט רצון למימוש. כמובן שתמיד רוצים דבר טוב יותר והיום הייתי מאוד רוצה לאתר DS הילוכים (היו לי 4 הילוכים חצי אוטומט - די מעצבן כל הכיוונים, כך שתוכל להעביר הילוך מבלי להרפות את דוושת התאוצה, כך שלא תרגיש מכה), עם ריפודי קטיפה ולא סקאי כמו שהיה לי, ברמת גימור פאלס עם כל מה שכרוך בפאלס - פסי קישוט, צלחות פאלאס, דיפוני דלתות , תפירת קטיפה שני צבעים וכד'.

אשתדל לארגן תמונה

שמר - מזגן ב BX אולי הוא מקרר אך היו לי בעיות עם מחשב (יחידה שחורה סגורה למיטב זכרוני שבסופו של דבר הוחלפה, כמו כן המאוור היה חלש - BX 87

אשתדל לארגן תמונה

בנצי - רעיון אדיר

מעניין אותי בעיקר לאן התגלגלה המוסטנג השחורה, הסאאב 96 שני צבעים ויתר הישנות.

מה עם הגולף, סאאב 9000 וכד' שהחזקנו ממש לא אכפת.

ייקח זמן להוציא את הסורק מהמחסן, לאתר דרייברים, תוכנה וכד', - אך כשיש סקרנות, הדברים קורים די מהר.

אילן

לגבי סאאב אני לא מבין גדול אבל יש אחת למכירה במוסך "דבי "בכפר יונה צבע לבן ניראת טוב מרחוק

אני חושב שזאת אחת מהדגמים האחרונים של ה 96 עוד פרטים פנה אלי

דורון

פורד אסקורט ‏‎Mexico MK1 RS ,

פורסם
בקיצור האם למישהו יש 96 יפה או DS ידנית. הגעגועים מכרסמים....וידוע לי שעל איכות משלמים

2 סאאב V4 למכירה בפורום של מועדון סאאב

http://www.tapuz.co.il/Communa/ViewmsgCommuna.asp?Communaid=9392&msgid=7516198

​מועדון סאאב ישראל - ברצף משנת 1983

משתי פעימות ועד לטורבו

[email protected]

• תוכן חדש...