Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7514 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הכוונה היא לדגם של שנת 2000 ומנוע 2000.

האוטו הוא לאבא שלי הוא עדיין מחפש.

רק שאלה אחת, לאיזה קבוצת רישויי היא נכנסת?

טוב, אז הדרישות שלו הן:

יפנית, אמינה, אוטומטית.

הדרישות שלי הן:

יפה, נוחה, מהנה לנהיגה, מאובזרת, כח זמין (להזיכירכם, רני היא 1400)

למטרה זו אני גם מקריב את רני.

ניתן להיתפשר גם על שנתון נמוך יותר, ורכב אחר אם מאפיינים דומים.

מה אתם אומרים?

בתודה,

דימה.

:evil: לא תצליחו לעצור אותי, לא תצליחו להשתיק אותי! :evil:

פורסם

קבוצת הרישוי הרלוונטית היא 4 או 5 תלוי בדגם.

אני אגב הייתי קונה הונדה אקורד גם אם משמעות הדבר היא ירידה בשנתון או שניים.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

כל אחד וההעדפה שלו אבל אל תבכה אחר כך כשמחשב מנוע ישבוק חיים ולא תוכל להשיג אחר...(ותצטרך להשבית את הרכב).:?

Veni Vidi Vici

פורסם
כל אחד וההעדפה שלו אבל אל תבכה אחר כך כשמחשב מנוע ישבוק חיים ולא תוכל להשיג אחר...(ותצטרך להשבית את הרכב).:?

מה זה ישבוק חיים? קרה לך בעבר? בעיה ידועה?

פורסם

הגלאנט מכונית טובה ומומלצת. לזכותה ניתן לומר שהיא מאוד נוחה, בעלת מנוע (יחסית לאותה תקופה) חזק, גיר אוטמטי מתקדם והיא מרווחת מאוד מאחור.

לדעתי אופציה נוספת ועדיפה היא הסובארו B4. למרות מנוע חלש יותר היא מציגה רמת נוחות גבוהה יותר, היא מהנה מאוד לנהיגה מרווחת גם כן והיא בעלת ציוני בטיחות גבוהים משמעותית, מהגלאנט והאקורד שהזכירו קודם.

הדלתא חוזרת! (לא הרומנית, האמיתית)

פורסם
מה זה ישבוק חיים? קרה לך בעבר? בעיה ידועה?

יש הרבה רכבים שהושבתו בגלל שאי אפשר היה להשיג מחשב מנוע חדש (או אחר...).

תעשה חיפוש... דובר על זה כבר...

Veni Vidi Vici

פורסם

אין לי רישיון אז אני לא יכול להגיד לך איך זה לנהוג בה,אבל יש לי את האוטו במשפחה אז אני יכול להגיד לך על השאר.

הגאלאנט מראה אמינות מצוינת.עד עכשיו לא היו תקלות רציניות(שנת 2000).בקשר למחשב-אני חושב שזה רק בדגמי הספורט.

הגאלאנט לא כל כך נוחה ודי צפופה מאחור(שני מבוגרים יכולים לשבת מאחור-יותר מזה כבר יהיה ממש לא נוח)אני לא יודע אם זה רק אצלי אבל באמצע המושב האחורי יש תומך לידיים והפלסטיק שמחזיק אותו מכאיב בגב.הפלסטיקים והמושבים שלה קשים מדי לדעתי ולא נוחים לנסיעות ארוכות.מקדמה קצת יותר מרווח.

העיצוב הפנימי של הגאלאנט די משעמם-הגוון השחור שולט בדשבורד ובכל תא הנוסעים.מבחוץ האוטו ניראה מצויין לדעתי.

הבטיחות ממוצעת-3 כוכבים.לחלק מהדגמים 2 כריות,לחלק 4 כריות ולחלק גם ABS.

המנוע לא חזק במיוחד(136 כוח סוס),מהירות מירבית של 185 קמ''ש בערך,וצריכת דלק סבירה(בערך 9 ק''מ לליטר).

לדעתי הגאלאנט בסדר,אבל על תבנה על ספורטיביות כי אין בה את זה:| .

1t-t1

פורסם

אני מעוניין יותר בדגם הספורט, הוא יותר חמוד לדעתי.

המושב האחורי לא ממש מטריד אותי זה לא שאני יושב עליו יותר מדי, אני בדר"כ נוהג. ואם אני כבר במושב האחורי אז זה או בשינה, או על מישהו, ככה שלשבת מאחורה, לא יוצא לי יותר מדי. וחוץ מזה אנחנו משפחה של 4, ככה שעדיין לא ניתקעים עם מישהו באמצע.

העיצוב הפנימי לא ממש מדאיג אותי, אני יכול לשנות אותו עם בא לי, ראה חתימה.

מי שנוסע איתי או חוגר או לא נוסע, ככה זה, צריך לקחת אחריות בשלב מסויים בחיים. ככה ששלוש כוכבי בטיחות זה מספיק אם יש חגורות.

לדעתי 135 כ"ס יהיה שינויי מבורך אחרי העשרים ומשהו סוסים מתים של רנו קליאו 1400 (תסלחי לי רני) ואני לא מחפש בינתיים טיל קרקע- קרקע בליסטי, ומהירות מירבי של 180 זה מספיק ביותר, מילא אבא שלי לא נוסע יותר מ- 100 ואני לא נוסע יותר מ- 170 ;-) וחוץ מזה, אם הייתי רוצה ספורטיבית הייתי קונה S2000.

אבל תודה בכל מקרה.

דימה.

פורסם

מי שנוסע איתי או חוגר או לא נוסע, ככה זה, צריך לקחת אחריות בשלב מסויים בחיים. ככה ששלוש כוכבי בטיחות זה מספיק אם יש חגורות.

אני ממש מקווה שאתה לא רציני....

מבחני ריסוק מתבצעים כאשר הבובות חגורות!

בלי חגורות אז ציון במחני ריסוק באמת שלא משנים כלום!

אני לא מכיר את הגאלאנט, אבל אני יודע שבשנת 2000 היא הייתה בסוף חייה וזה אומר קצת על מרווח ובטיחות.

לי הB4 נראית מוצלחת בהרבה.

היא אמנם קצת חלשה ונראית מעפנה.

אבל נותנת נוחות ואיכויות ניהוג יפניות למדי עם אמינות יפנית, יחד עם ציון יפה במחני ריסוק (עם חגורות!).

פורסם

אני יודע... אבל מצד שני אני גם לא סומך על הכריות אוויר וה ABS שיצילו את חיי

אני לא מכיר את הגאלאנט, אבל אני יודע שבשנת 2000 היא הייתה בסוף חייה וזה אומר קצת על מרווח ובטיחות. אבל אז היא הוחלפה ע"י הלאנסר התאילנדית, והכריזמה שלדעתי הרבה יותר מעפנות ממנה מכל בחינה...

לי הB4 נראית מוצלחת בהרבה. אני לא סובל סובארו.

היא אמנם קצת חלשה ונראית מעפנה. צודק!

אבל נותנת נוחות ואיכויות ניהוג יפניות למדי עם אמינות יפנית, יחד עם ציון יפה במחני ריסוק (עם חגורות!).

זה עדיין לא יגרום לי לאהוב סובארו...

בגדול אני מוכן להיתפשר על ההונדה אקורד, אולי אפילו הונדה לג'נד משנתון ישן יותר, אבל הגאלאנט עדיין עומדת בראש סדר העדיפויות...

פורסם

אני יודע... אבל מצד שני אני גם לא סומך על הכריות אוויר וה ABS שיצילו את חיי -שום דבר לא בטוח. אבל הסיכוי שלך לשרוד ככה, עדיף בהרבה.

אני לא מכיר את הגאלאנט, אבל אני יודע שבשנת 2000 היא הייתה בסוף חייה וזה אומר קצת על מרווח ובטיחות. אבל אז היא הוחלפה ע"י הלאנסר התאילנדית, והכריזמה שלדעתי הרבה יותר מעפנות ממנה מכל בחינה...-לא היא לא. הכריזמה הוחלפה ע"י הלאנסר התאילנדית שהוחלפה ע"י הכריזמה AIR. לגאלאנט אין מחליפה בארץ עד ימינו אנו.

לי הB4 נראית מוצלחת בהרבה. אני לא סובל סובארו.-אני מבין אותך, אבל תתגבר.

היא אמנם קצת חלשה ונראית מעפנה. צודק!-אני בד"כ צודק. בחיי תשאל את אמא שלי!

זה עדיין לא יעזור לי לאהוב סובארו...- יש לי חבר שקוראים לו איגור. הוא עלה לארץ לפני 5 שנים הוא 1.98 מ' ו110 ק"ג. הוא אולי יוכל לעזור לך לאהוב סובארו.

אתה נראה לי נעול על הגאלאנט (אלוהים יודע למה). זה בסדר לכל אחד יש את הקטע.

הגאלאנט, אני מניח, היא לא מכונית נוראית וכנראה שהיא הרבה יותר טובה מזה.

יש לה מתחרות עדיפות. אתה לא רוצה? אתה לא חייב!

שיהיה בכיף עם הגאלאנט.

הצעה אחרונה...

מה הסיכוי שמונדיאו 02' נכנסת לכם בתקציב ובטעם?

פורסם

מונדיאו 02' היא לא יפנית, וטוב שכך.

מה שלום טויוטה קרינה? לבנה וצ'קלקה כחולה על הגג תעשה לך כבוד בכבישי ארץ הקודש...

סתם.

אבל זאת המתחרה הראוייה מבית טויוטה לגאלאנט של מיצובישי. אני הייתי לוקח אותה בעיניים עצומות.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תוכן חדש...