Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7506 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

בחודש יולי 2005 קניתי אני ועוד מישהו 2 מכשירי רדיו דיסק MP3 של "סופר סאונד".

אחד המכשירים, דווקא לא שלי הפסיק לעבוד.

שהפאנל שלוף יש נורה אדומה שאמורה להבהב. מה שקורה הוא שהיא פתאום דולקת רצוף והרדיו לא נדלק בכלל.

מה יכולה להיות הבעיה? האם חוט שהשתחרר?

תודה מראש.

פורסם

לפי דעתי נתק את כל החיבורים של הרמקולים מהמערכת ( אולי אחד עושה קצר )

ותחבר רק פלוס ומינוס

במידה והבעיה נישארת סביר להניח שיש צורך בתיקון

למכירה , מגבר 2 ערוצים , 2מגברים 4 ערוצים , 2 מגברים מונובלוק, מחשב נייד ,קרוס 3 WAY , פורטים , מידים אילייט , רמקולים פולק אודיו לבית , בקיצור הכל לחץ כאן

פורסם

לדעתי פשוט יש חיבור של מינוס רופף\לא מחובר.

נסה להוציא את הHU ותבדוק את החיבורים, אם הם מחוברים היטב נסה להעביר את המינוס למקום חדש.

אם זה לא זה נסה לחבר חיבור פלוס חדש אפשר אפילו חיצוני ישירות למצבר רק לצורך הבדיקה, אם זה לא זה אז גש למעבדה עם המכשיר שיבדקו אותו לפני תיקון כדי לקבל הצעת מחיר.

אם היא הגיונית ומשתלמת לך מה טוב, יכול להיות שיש תיקון שיעלה לך כמו מכשיר אחר ברמה דומה או יותר טובה, זה כבר תלוי בסוג הבעיה ומחירה.

under construction..

פורסם

נסה RESET פשוט

נתק את מחבר המתחים והרמקולים ל1/2 דקה, חבר חזרה ובדוק האם "השתחרר"

אם לא, בדוק מתח מלא בחיוט המכשיר, שאין קצר לרמקלים לגוף, וגם לא בין החוטים לעצמם, ואז העבר אותו לבדיקה במעבדה שלהם באחריות, (יש אחריות, נכון?)

בברכה

דני ממצת אור בחיפה

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

המכשיר עבד כרגיל עד לתופעה?

אם כן - תנסה לפרק את הפנל של הרדיו, יש שם כפתור קטנטן שכתוב לידו reset.

תן עליו לחיצה עם קיסם או גפרור.

לפעמים זה עובד.

לפעמים לא.

נתקלתי בתופעה הזו שהתקנתי אצלי ברכב הקודם (טויוטה היילקס 92' עם מנוע טורבו -כבוד-) .

שם היו לי 4 רמקולים יחסית חזקים לעומת הרדיו, ולרדיו עצמו יש פיוז טרמי שמונע שריפתו.

בהצלחה.

דווח מה נגמר שם.

אגב אני לא מבין גדול בתחום האודיו לרכב אבל כמו שמישהו חכם אמר: "גם תרנגולת עיוורת מוצאת לפעמים גרגר".

מה שכן, כ"כ התעצבנתי עליו שהוא לא עונה אז שאלתי אותו אם הוא רוצה למצו# לי אז הוא ענה שהוא נעלב והוא לא מדבר איתי יותר, הזכיר לי את אישתי :lol:
  • תוכן חדש...