Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7540 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי 206 XS 1600 עם ג'אנט 14 רציתי לדעת איזה קוטר של ג'אנט מותר לי לשים מבחינה מכנית (שלאוטו לא תהיה בעיה בגיר ובכל מה שזה עלול לעשות)ומבחינה תעבורתית עד כמה מותר ואם אני יכול בכלל לאשר לרכב הנ"ל

אגב הרכב גיר רגיל מודל 2001

מחכה לןתשובה.....

נ.ב

מה הפרוצידורה לשינוי קוטר ג'אנט ברכב מבחינת משרד התחבורה איך עושים את זה?

פורסם

לדעתי יותר מ-"15 לא יאשרו לך. גש למכון טסטים ותבקש לראות את הספר עם כל מידות הצמיגים. המידה הגדולה ביותר היא של ה-206 GTI (אולי של ה-RC יותר אבל היא לא מיובאת) ואותה תוכל לשים.

אחר כך תתקשר ללובינסקי, ותבקש את הפקס של המחלקה הטכנית. פקסס העתק רשיון הרכב שלך וכתוב עליו "מבקש לשנות מידת צמיגים ל___". יפקססו לך חזרה אישור וגם ישלחו לדואר. לך עם האישור למכון טסטים ותקבל אישור (20 שקלים).

קוואסקי EN 500 VULCAN

פורסם

אני עברתי כבר את הסיפור הזה מול לובינסקי. גם לי יש 206XS דגם 2001 עם 14".

מבחינת לובינסקי יש שני סוגים של 206XS - אחד שהמידה המקסימלית של הגלגל היא 14" והשני 15".

אם יש לך את הדגם של ה - 8 שסתומים, 90 כ"ס (כמו לי) אז לובינסקי לא יאשרו להגדיל מעבר ל - 175/65 R14. אם יש לך את הדגם של ה - 16 שסתומים, 110 כ"ס אז לובינסקי יאשרו לך להגדיל.

לדעתי יהיה לך יותר הצלחה לקבל אישור דרך מכון טסטים מאשר דרך לובינסקי.

בהצלחה.

Current: Ford Fiesta ST2

Past: Skoda Fabia 1.2TSI Sport

Peugeot 206 XS

פורסם
. אם יש לך את הדגם של ה - 16 שסתומים, 110 כ"ס אז לובינסקי יאשרו לך להגדיל.

.

אם יש לו את ה110 כבר היו אמורים להיות לו 15"

הXS שלי היא 110 כ"ס משנת 2001. בשנה זו המידה הגיעה 185-55-15

בשנת 2002 המידה היתה 195-55-15. כאשר החלפתי צמיגים בדקתי במכון הטסטים של לובינסקי בבני ברק איזו מידה אני יכול לשים (ללא עזרת המחלקה הטכנית). אמרו לי שמקסימום את המידה של 2002 ומעלה (כלומר - 195-55-15) וזו המידה ששמתי.

לדעתי אם תגש למחלקה הטכנית יש סיכוי שתקבל את מידה של הCC 2.0 כלומר 195-45-16.

בעולם הRC משווקת במידה 205-40-17, אבל סיכויים לקבל אישור למידה הנ"ל נמוכים מאד לדעתי.

בהצלחה, יובל.

• תוכן חדש...