Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7535 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

את האוטומט אני מוכר בוודאי, ובינתיים קניתי ידני, כי החיסכון בדלק מכסה על החזקת 2 מכוניות! טוב, גם היתרון של הילוכים ידניים.

כעת התברר שיש לידני הזה בעיות, וכולם במנוע. שיניים לסטרטר בגלגל התנופה שחוק, נזילות שמן, מעבר שמן שגורם לעישון כשהמנוע בטמפ' עבודה, ויש עקבות נזקים עקב שימוש במים רגילים.

חוץ מזה, הרכב מצויין. המחירון שלו, DL סטיישן 86', הוא 9,500. ישלי מישהו למכור לו ב-6,500. או להרכיב מנוע מיבוא ב-4,500 ולהחזיק את הרכב כמה שנים יפות. יש לקחת בחשבון שאם אני מוכר ע"מ לקנות אחר, יש את הסיכוי ליפול בפח, וגם ההוצאות והבלאגן שכרוך בפעמיים עסקי קניה-מכירה.

הדבר היחיד במכונית שאני מסופק בו הוא הגיר, יש דרך לדעת אם הוא בסדר? לא נתקלתי בו בשום בעיה, חוץ משני הסימפטומים הבאים, האם הם אומרים משהו: ידית ההילוכים לא קופצת מהקו שבין 1-2 לקו שבין 3-4. האם זה רק קפיץ? כשקניתי אותו אמר לי חבר שכך הם הרבה DL. האומנם שאם אני מסתדר עם זה, זה בסדר?

הדבר השני הוא שלפעמים אני שומע רעש שנשמע אולי גלגלי שיניים של גיר, וזה בפולסים, כמו נניח אם אני לוחץ את הגז בעדינות כמה פעמים בשניה בניוטרל, בקצב אחיד. אומר משהו? (אם בכלל הצלחתי להגדיר משהו..)

כי חבל יהיה להשקיע אם הגיר בעייתי.

תודה לחברי מהפורום שטרחו והגיעו עד לעומק זה של השאלה!

פורסם

השאלה כמה יש לך להוסיף!

לא חסרות מכוניות טובות מאוד בסכומים שבין 15-25000 שח, השאלה כאמור אים יש לך להוסיף ואם יש לך סבלנות לחפש עד שאכן תמצא את המתאים.

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

אם אקנה אחר, אני עדיין אעדיף DL. תודה, שכחתי לציין זאת.

אמנם אין בו מזגן, אבל אני לא צריך כל כך. נסעתי שנים בלי, וזה בסדר לי.

והאמינות של DL שמורה הרבה יותר גבוהה מרוב המכוניות בתקציב שציינת, אפילו שמורות.

ו"סבלנות לחפש עד .." זה ערך והוצאה כספית לא מבוטלת, גם את זה צריך לקחת בשיקלול, כמו שכתבתי. לא שאני מנסה להגן בתוקף על הרעיון להישאר עם זה, אני בהתלבטות כבר כמעט חודש! רק עכשיו החלטתי לנסות להתייעץ עם החברים פה, ואחרי שיש לי את כל השיקולים.

ואחד השיקולים היה גם אם אפשר להחליף מנוע ל-1.8, אבל אי אפשר, חבל.

פורסם

אני לא יודע מה איתך.... היה לי DL ואני נהניתי מאוד מהמכירה של האוטו.... עד היום אני נהנה ממנה... :-D , אחרי הכל, אי אפשר כל שבוע להרכיב רדיו אחר... נגמר לי המלאי כבר. למה אתה דבוק לסובארו DL? אני לא זוכר אותו בתור רכב חסכוני בשום דבר.

אני שוב שואל, למה להצמד לDL?

פורסם
אי אפשר כל שבוע להרכיב רדיו אחר... נגמר לי המלאי כבר. למה אתה דבוק לסובארו DL? אני לא זוכר אותו בתור רכב חסכוני בשום דבר.

אתה כותב 2 דברים: משהו לגבי הרדיו, ושאינו חסכוני.

אני נהנה את הנהיגה, וכמעט ולא מדליק רדיו.

זה שאינו חסכוני- זה לא נכון. ייתכן שלך היה אחד מוזנח מאד. לי הוא נוסע עם סטיישן כ-14KM/L, משולב 12.5KM/L. וזה נחשב חסכוני, והמנוע הזה עבר כמעט 300K! לגבי האמינות כבר כתבתי, והביצועים לא רעים יחסית למחיר ולנפח איחסון, שגם גודל במיוחד אחרי קיפול הספסל, ומשמש אותי הרבה. אבל פה זה לא פורום ייעוץ לרכישת רכב, שם יש את כל ההמלצות על הרכב הזה.

פורסם
14?? :shock:

...אפילו כששמתי מקולקלים.

אהבתי.. ומקרטון ניסית להתקין?

(והאוטומט שאני מנסה למכור, יש לה תיבת 3 הילוכים בלבד, (יש גירסה עם 4) וצריכת הדלק שלה בין 8.5 ל-9.5, מכוניות חדשות עושות רק קצת יותר.)

פורסם

גם מ-86 המזגן אפשרי, אצלי למשל יש את כל הגלגלים והפתחים, שאם ירצו להתקין, יש תשתית. אני אגלה לך- אני מעדיף לפתוח חלון מלהדליק מזגן, וגם בגלל צריכת הדלק. אבל אכן, המזגן נכנס לי קצת לשיקול.

תודה לעוזרים!; ולפחות אני כבר לגמרי לא לבד בהתלבטות שלי.

פורסם

בעניין הזה- כבר כמה שנים שאני מחכה לקיץ כדי לראות כמה אני סובל בלי מזגן, ואני חושב שהמסקנה היא שאני שונה מכולם, ואינני סובל.

באוטומט שאני מנסה למכור יש מזגן, וכמעט שלא הדלקתי כשהייתי לבד באוטו.

פורסם

אתה אכן משונה איך אפשר בלי מזגן בקיץ? ולשאלתנו הייתי מוכר את הרכב במחיר האמור ומחפש אחת שמורה יותר ומשנתון מתקדם יותר (אה ועם מזגן:))

ליטר1 ל 15 מטר ..... :lol:

פורסם
אהבתי.. ומקרטון ניסית להתקין?

(והאוטומט שאני מנסה למכור, יש לה תיבת 3 הילוכים בלבד, (יש גירסה עם 4) וצריכת הדלק שלה בין 8.5 ל-9.5, מכוניות חדשות עושות רק קצת יותר.)

זה הרבה מאוד, במכוניות חדשות זה ככה עם מנועים יותר גדולים והרבה יותר סוסים.

מאוד לא חסכוני.

פורסם

אם אתה מאזור ת"א יש לי מכונאי שהרכיב לי את המנוע ב DL ,תוכל לגמור את כל הסיפור (מנוע מייבוא) ב 3.500 ש"ח.אני הייתי מאד מרוצה הוא גם החליף את המנוע ב DL של הוריי.

אם תרצה את הטלפון פנה אליי ב ה.פ.

יוסי

שום צבא שבעולם לא יעצור אותי מלעשות פרצלציה מהפרצוף של הקונצרטינה הזה...

• תוכן חדש...