Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

השאלת רכב לחבר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7542 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זו שאלה לפורום יחסי אנוש, לא לפורום רכב.

אישית, החבר(ים) שהייתי משאיר לו את המכונית שלי הוא אחד שלא הייתי צריך להחתים אותו ולא הייתי דורש ממנו כלום. שייקח, יהנה ורק יתקן אם ידפוק משהו. אבל כל אחד עם החברים והמצב הפיננסי שלו.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

חברים חברים, עד שזה מגיע לכסף...

אתה חבר טוב זה אני בטוח, אבל רכב זה כלי נשק, ורכב זה דבר מסוכן וצריך הרבה אחריות לנהוג עליו ולהחזיקו.

אי לכך אכן כן, תנסח עימו חוזה, שבו מצויין מצב הרכב לפני מסירתו לתקופת X כל הפגמים, מכות פח, מצב פנים וחוץ וכדומה.

כמו כן, כמובן לצלם כמה שיותר תמונות מכל זווית, תתן לו תנאים, כמו לא לעשן באוטו וכל מה שתרצה, כדי לקבלו כמו שנתת, כמו כן גם כן, כל קנס, דו''ח, תאונה, וכל דבר אחר שיחול עליו יהיה על אחריותו הבלעדית.

וכמובן מעבר לזה יש אחזקת רכב, טיפולים שוטפים וכדומה, אם למשל טסט יש בעוד כ 3 חודשים, אתה משאיר לו כסף וגם תבקש ממנו כסף לחצי שנה הזאת, לפחות חצי מאגרת הטסט, ושיגש ויעביר טסט לדוגמא, כמו כן שיטפל ברכב ויגש למוסכים גם בהשתתפותך והשתתפותו, וזהו.

רכב זה לא להשאיל דיסק לחבר, זה רכב, הוא יביא המון תועלת, וגם המון צרות אם לא ישתמשו בו נכון.

ותחשוב טוב טוב, עד כמה אתה סומך ובטוח לגבי חברך.

כמו כן אתה רשאי להגביל קילומטרים.

ותבקש ממישהו מהמשפחה שידווח מה שקורה לרכב עם החבר ושיהיה גם עיין צופה.

כפיר

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם
חשבתי להשאיל אותו לחבר (כל בני המשפחה הקרובים ובני הדודים אינם זקוקים לרכב), ויש לי שאלה לחברי הפורום:

1) ברור שהוא ישלם על הדקל, אבל על מה עוד? האם על הביטוח הוא צריך לשלם?

אתה מתכוון לעץ הדקל הראשון (והאחרון) שהוא יכנס בו? :-P

:evil: לא תצליחו לעצור אותי, לא תצליחו להשתיק אותי! :evil:

• תוכן חדש...