Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה ברכישת מחשב נייד

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7518 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים יקרים,

אשמח לקבל את עזרתכם בבחירת מחשב נייד אשר יחליף מחשב שולחני (שסובל מבעיות חום קשות)

תקציב - 6,000 - 7,000 ש"ח (גמיש במעט)

צרכים - צריבה, אופיס, כרטיס אלחוט מובנה בכדי להתנייד בבית בעיקר(משמע המשקל הוא פחות קריטי) ,עבודה רצופה ברשת על גבי אתרים שונים בו זמנית ומסך 15 אינצ' מינימום.

לפני כשנתיים עסקתי בתחום אך מאז ששיניתי כיוון אינני מכיר אפילו את ההבדלים בין המעבדים, וכל שאר הרכיבים.

האם AMD (מאז 97 כל השולחניים שהיו לי היו מבוססי AMD) או אינטל?

באיזה מותג להתמקד? (חוץ מ-IBM)

אחריות מקיפה וארוכה ושירות טוב חשובים לי מאוד.

אני מצרף 3 אופציות שדגתי מחיפוש קצר ברשת ב - YARDEN PC, מי שמכיר.

http://www.yardenpc.co.il/Product.asp?productid=1726&catcode=391

http://www.yardenpc.co.il/Product.asp?productid=1725&catcode=391

http://www.yardenpc.co.il/product.asp?productid=2023

אשמח לשמוע על אופציות נוספות.

בתודה מראש לכל העוזרים.

חי סולומון

סאן רוף פתוח וכסאות מחוממים.

פורסם

בתור אחד שרכש לפני חצי שנה לאפטופ (בחו"ל), נשמע כאילו הדרישה למחשב נייד מצידך היא קצת מיותרת..

הרי אם תיקח את אותם מאפיינים שאתה דורש ממחשב נייד ותרכוש מחשב נייח, התכונות יעלו פלאים המסך יגדל והמחיר ירד, אולי כדאי לשקול את הרכישה?

ברשותי hp nx8220 ואני מאוד מרוצה, חוץ מהכרטיס גרפי שציפיתי ממנו ליותר.. אבל הנושא בכלל לא מטריד אותך..

חוץ מזה, אין לי יותר מדי במה להאיר את עיניך..

"Everybody loves house music, its a spirtual thing, a body thing, a soul thing"

פורסם

תומך בבחור שלפני, בכ 4000 ש"ח אתה מעמיד מחשב נייח שיריץ ה-כ-ל , ובטוח שלא יתחמם.

אגב, את בעית החום של המחשב שלך ניתן לפתור בקלות, כנראה המאוורר מעבד שלך סתום, הוצא אותו ונקה אותו עם פן או קומפרסור אם יש זמין, ובכלל - נסה להתאים (לא כזה קשה, קצת מצית, קצת בורג.. הכל הולך) מאוורר גדול יותר :)

פורסם

הי

הדרישות שלך מתאימות לכל מחשב ניד מרמת הכניסה , כלומר מהזולים. יש לי מחשב כזה טושיבה שהביאו לי מארה'ב לפני כמה חודשים, והשיפור היחידי שנדרש הוא הגדלת זכרון ל 512 מגה-בייט.

אמינות-

hp, compaq - bad ( and bad service

fugitsu - unknown

ibm - sold to chinese. was good but now unknown

toshiba -good

בהצלחה

יהודה

פורסם

כמי שמתעסק בתחום, עדיף לך לקנות נייד של IBM או Dell.

לשתי החברות מערך שירות טוב בארץ.

לשתי החברות יש אופציה לקנות הרחבת אחריות ל-3 שנים ( הרחבה ממולצת מאוד )

איכות הסאונד ב-IBM היא לא משהו ( רובם באים עם רמקול מונו אחד אבל אפשר לחבר מערכת חיצונית )

מעבד אינטל הניידים הרבה יותר מוצלחים בקטע של האיוורור מאחיהם מתוצרת AMD. דבר זה נכון גם במעבדים הרגילים.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

מצטרף להמלצה על אומניטק, גם בנייחים יש להם שירות של אחריות בבית הלקוח, שאומרת שהם מגיעים אליך על כל תקלת חומרה ופשוט מחליפים לך במכלולים חדשים.

לגבי נייד - אני עובד על HP קומפאק nx5000 עם זיכרון מורחב ל 1 ג'יגה (דרישות של עבודה עם שרתים כבדים) ואין לי תלונות, רק הוא קצת כבד.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם
לגבי נייד - אני עובד על HP קומפאק nx5000 עם זיכרון מורחב ל 1 ג'יגה (דרישות של עבודה עם שרתים כבדים) ואין לי תלונות, רק הוא קצת כבד.

השירות של קומפאק היה מצויין עד המיזוג עם HP - ומאז - שומר כספו ירחק....

(אפילו קרלי פיורינה שלמה בראשה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם
אם כבר קונים של DELL , אני ממליץ לקנות מאומניטק איכות (www.omnitech.co.il) פשוט מעולים, שרות נפלא, ושירות תיקונים מהיר (עד 48 שעות המחשב בחזרה אצלך, לרוב לפני)
אם זכרוני אינו מטעני, אתה עובד באומניטק, ולכן רצוי להוסיף שורת גילוי נאות.

אם זכרוני כן מטעני, אתה מוזמן להאיר את עיני, ואני כבר אקפוץ מבניין גבוה באופן עצמאי.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

אני ממליץ על IBM...

ונראה לי שלאחרונה היה מבצע על דגם T43.

בכל מקרה, לאחי יש R40E והוא מאוד מרוצה. זה דגם ישן, אבל מוכיח את עצמו. בינתיים.

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם
אם זכרוני אינו מטעני, אתה עובד באומניטק, ולכן רצוי להוסיף שורת גילוי נאות.

אם זכרוני כן מטעני, אתה מוזמן להאיר את עיני, ואני כבר אקפוץ מבניין גבוה באופן עצמאי.

אני עובד באומניטק בתור טכנאי שטח בחברת פלאפון , אין לי קשר ישיר עם החברה למעט ה 10 בחודש לקבלת משכורת ...

מה שכן, אני בתור טכנאי פלאפון מזמין עבור עובדי פלאפון "שרות" של אומניטק, זתומרת, כל פעם שמחשב מתקלקל כאן , אני מזמין קריאה באומניטק, והם מגיעים אחרי 24 שעות לרוב, או 48 אם יש עומס.

אז נקודת המבט שלי היא יותר כלקוח , פחות כעובד..

פורסם

קודם כל תודה על התגובות.

הצורך בנייד קיים והסיבות השונות והמשונות אינן חשובות כרגע.

כמו כן אני מעדיף לרכוש משהו מעט יותר מתקדם (מבחינת זיכרון, מעבד וכו') ביותר כסף מפני שהשידרוג של הנייד לאחר מכן יעלה הרבה יותר.

אשמח אם תכוונו אותי לגבי ההבדלים במעבדים מבחינת מהו שווה ערך לסלרון ומהו המעבד המתקדם יותר באינטל ובAMD.

אורן, לא ידעתי שאומניטק מוכרים לפרטיים, גם אין לי בעיה עם העובדה שאתה עובד שם ומקדם אותם. אבל, אני לא פלאפון ואני מניח שאלי לא יגיעו תוך 24 שעות אלא אם כן יתקיים אחד מהשניים:

אשלם הרבה מאוד כסף או שתתמנה להיות הטכנאי הפרטי שלי. :wink:

בכל מקרה אשמח לתשובות והמלצות נוספות.

חי סולומון

סאן רוף פתוח וכסאות מחוממים.

פורסם
קודם כל תודה על התגובות.

כמו כן אני מעדיף לרכוש משהו מעט יותר מתקדם (מבחינת זיכרון, מעבד וכו') ביותר כסף מפני שהשידרוג של הנייד לאחר מכן יעלה הרבה יותר.

אשמח אם תכוונו אותי לגבי ההבדלים במעבדים מבחינת מהו שווה ערך לסלרון ומהו המעבד המתקדם יותר באינטל ובAMD.

אורן, לא ידעתי שאומניטק מוכרים לפרטיים, גם אין לי בעיה עם העובדה שאתה עובד שם ומקדם אותם. אבל, אני לא פלאפון ואני מניח שאלי לא יגיעו תוך 24 שעות אלא אם כן יתקיים אחד מהשניים:

חי סולומון

1) שדרוג נייד אפשרי רק ע"י הרחבת זכרון (פשוט) או דיסק קשיח (מסובך יותר).

2) המעבד המקביל לסלרון הוא Sempron, והמעבד החזק של אינטל לניידים Pentium M מקביל ל-Athlon של AMD

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם
קודם כל תודה על התגובות.

חי סולומון

שמע.. בכייף ;)

אבל לא קשור, אומניטק מתחייבת לכל בנאדם, גם אם זה פלאפון וגם אם לא, לטכנאי יש רשימת כתובות להגיע וזה על פי אזורים, זה לא משנה איזו חברה בין אם פלאפון או לא, הוא לא מתקן לך במקום, הוא לוקח את המכשיר, ככה שזה לא לוקח לו הרבה זמן .. הוא מביא בערב למעבדה , הם מתקנים , ויום אחרי זה אותה רוטינה , מחזירים.

• תוכן חדש...