Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פחחות וצבע בבית

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7573 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כידוע לכולם תיקוני הפח והצבע הם מהתיקונים היקרים והמעצבנים ביותר מיכיוון שהם לכאורה מיותרים. ישנם חומרים שונים שמאפשרים ,עקרונית, לבצע את העבודה בבית בעלות נמוכה בהרבה.

השאלה היא האם האיכות של התיקון נורמאלית. האם הצבעים האלה לא דוהים,מתקלפים וכ"ו במהירות? עד כמה ניתן להתאים אותם לצבע המקורי של הרכב? כמה ואיזה ציוד כדאי שיהיה כדי לבצע את העבודה .

האם זה מתאים לצביעה של רכב שלם או רק תיקונים כמה מיומנות דרושה כדי לתקן שריטות ומכות קטנות בפח

עם משהוא ניסה את כוחו פעם בעבודה כזו אני אשמח לקבל קצת עצות. תפרטו בבקשה אם אתם בעלי רקע בעבודת מתכת, מוסך או משהוא דומה או שאתם נהגים רגילים עם אומץ וידיים טובות.

פורסם

כידוע לכולם תיקוני הפח והצבע הם מהתיקונים היקרים והמעצבנים ביותר מיכיוון שהם לכאורה מיותרים. ישנם חומרים שונים שמאפשרים ,עקרונית, לבצע את העבודה בבית בעלות נמוכה בהרבה.

השאלה היא האם האיכות של התיקון נורמאלית. האם הצבעים האלה לא דוהים,מתקלפים וכ"ו במהירות? עד כמה ניתן להתאים אותם לצבע המקורי של הרכב? כמה ואיזה ציוד כדאי שיהיה כדי לבצע את העבודה .

האם זה מתאים לצביעה של רכב שלם או רק תיקונים כמה מיומנות דרושה כדי לתקן שריטות ומכות קטנות בפח

עם משהוא ניסה את כוחו פעם בעבודה כזו אני אשמח לקבל קצת עצות. תפרטו בבקשה אם אתם בעלי רקע בעבודת מתכת, מוסך או משהוא דומה או שאתם נהגים רגילים עם אומץ וידיים טובות.שלום לך וברוך הבא לפורום.

הצבעים יכולים אכן לדהות במהירות ויכולים להחזיק הרבה זמן, תלוי באיזה חומרים אתה משתמש. חומרים איכותיים-לפעמים קצת יקר אך שווה את המחיר.

בנוגע לבצע של האוטו, לכל אוטו יש לוחית עם מספר צבע, שאומר איזה מספר צבע הרכב שלך. עם המספר הזה אתה יכול לגשת למקום ממנו אתה רוכש את הצבע לרכב והוא ידאג שיצא אותו צבא. כל זה כמובן אם הוא עובד עם מחשב. או שתקח אליו את הרכב שיראה אותו, אבל אפשרות א' עדיפה.

הציוד שצביעה מצריכה זה קומפסור שייתן לך לחץ אוויר ופיסטולט (בעברית: אקדח אוויר) עם מיכל שבתוך המיכל מוכנס חומר הצביעה וכמובן אתה צריך סרט הדבקה ועיתונים. לגבי תיקונים צריך קרקיט מתאים לפח ונייר שיוף ושפכטל מתאים.

אני ואבא שלי צבענו בעבר כמה מכוניות, כדי לבצע את העבודה במקום סגור כמובן שיהיה איורור ולא לעשות בימים כאלה שיש רוחות בחוץ כל עוד וזה מתבצע בחוץ בצורה חאפרית.

אם אין לך ניסיון וחשוב לך שהרכב יראה נורמלי לאחר העבודה אל תתעסק עם זה.

בכל מקרה שיהיה בהצלחה.

I feel LEGACY

פורסם

אתה יכול לעשות הרבה דברים בבית השאלה מה אתה מצפה ? אם חשוב לך האיכות של הצביעה אז רק צביעה בתנור היא טובה כול האופציות האחרות לא מגיעות לרמה שלה !

אם לא כול כך חשוב לך צבע בבית עם ספריי אבל תצפה לתוצאות ממש לא טובות בלשון עדינה !

על פחחות אין מה לדבר אתה צריך ידיים טובות !!!

"למה לשתות ולנהוג אם אפשר לעשן ולעוף"

פורסם

אני מעוניין להצטרף לשרשור לשאילת שאלה שקשורה .

יש לי בסוף הגג ב 205 בחיבור בין הגג לדלת האחורית חלודה שטחית על הפח.

ניתן לשפשף אותו עם סקוטש ברייט ושמן כמו שמורידים חלודה מנשק ? או שזה לא יועיל ויחזור .

וכמובן לייבש עם בנזין ולצבוע (יש לי צבע קצת דומה, וזה במקום שלא רואים אז לא איכפת לי היופי )

תודה.

למכירה:כויל ל 205 בה"פ.

מחפש: שעון סל"ד+ פיג'ו205 לפירוק

פורסם

אתה גם יכול לעשות חיפוש בפורם ותמצא הרבה תשובות לשאלות שלך,תאמין לי!.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

אפרופו צביעה ביתית.........

עשיתי לפני חודשיים מילואים,ובמהלך הפעילות המבצעית נכנסנו לאחד הישובים הערביים בגזרה לבצע מעצר,ותוך כדי הנסיעה בהאמר הממוגן יצא לי לראות את הצביעה הכי חאפרית שניתן לתאר...

הכפר כולו לא סלול,אלא יש שביל כורכר,כאשר הגענו לרחוב הראשי,היה שם מוסך,ו"צבעי" עומד וצובע מכונית באמצע הרחוב,הוא פשוט עמד באמצע הרחוב עם פיסטולט וצבע טנדר טויוטה,ולא מזיז לו בכלל ענני האבק והחול שניתזים מהרכבים החולפים.

פשוט ישבנו בהאמר והתגלגלנו מצחוק,עשינו את המעצר וחזרנו למוצב לשתות קפה.

ואחרי יומיים העיפה אותי סמיטריילר,וככה הסתיימו המילואים.........

:-P

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• תוכן חדש...