Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יעוץ לגבי רכישת 106

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7526 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
ובחזרה לפותח השרשור........

מתיחת פנים בוצעה באמצע שנת 96,כך שהדגמים עם הצורה החדשה הינם החל מ-97 (96 צורה ישנה).

לגבי הבדלים בין הדגמים-כיוון שאתה מעוניין בצורה חדשה בתקציב של 25K ש"ח,נותר לך ללכת רק על הגרסאות הרגילות (XR,XS) ולא על הגרסאות הספורטיביות (RALLY,S-16).

מה ההבדלים בין הגרסאות?

הגרסאות הספורטיביות כשמן כן הן,מנועים חזקים ואוהבי סל"ד גבוה,גרסת הראלי הינה מכונית ל"נטו נהיגה" והינה פחות מאובזרת.

גרסת ה-S-16 (שהחל מ-98 תקרא GTI) מצויידת במנוע חזק יותר המפיק 120 כ"ס,כמו כן מאובזרת יותר מהראלי (סאן רוף,חלונות חשמל,ABS,כריות אויר ועוד מיני פיצ'רים).

גרסאות ה-XS\XR,הגרסאות ל"סטודנטים",מכוניות חסכוניות,זולות,שנותנות תמורה יפה יחסית למחירן הנמוך,מצויידות במנועי 1.4 או 1.6 (ב-XS),מנועים לא ספורטיביים,אבל כיוון שמידות הרכב די זעומות,זה מספיק כדי לשנע אותן בצורה טובה וזריזה יחסית.

להתרחק מהתיבות האוטומטיות,הן מסרסות את המנוע והופכות את הרכב ל"כבד" להחריד.

למה 3 דלתות ולא 5 ?

ראשית,בדגמים הרגילים היא נפוצה יותר בגרסאות ה-5 דלתות.

שנית,כי זה נותן מראה ספורטיבי יותר,וזו הסיבה שדגמי הספורט של ה-106 מגיעים רק ב-3 דלתות.

בסה"כ רכב חביב ביותר,עם אחיזת כביש מפתיעה (לטובה) גם בדגמים הבסיסיים,לחפש אקזמפלר שמור שטופל כמו שצריך,ושיהיה בהצלחה.

:mm_yeah:

רק אוסיף שהדגמים הרגילים ניתנים לשדרוגים קלים פה ושם גם מבלי לפגוע באמינותם.

אגב למישהו יש מושג כמה עולה XS 5 דל' שנת 98 במחירון?

ליום יום: מחפש את המיועדת.... כרגע הצעצוע VTR סקסו 1997

לאשה ולסופ"ש: פורסטר 2016 X ממוגן עם הגבהה

פורסם

ברשיונות הרכב לא רשום המודל בלשון מובנה.

לא כתוב פיז'ו 106 ולא האותיות של הדגם XS, XSI , XR.

הגשתי את רשיונות המכונית לצורך הביטוח לחברות סוכני ביטוח שונים במהלך השנים.

ושם כולם ( !!! ) קבעו שהפיז'ו שלי על פי הרשיון רכב הוא XSI.

לא התווכחתי עם אף אחד וזה שמספר חברות וסוכנים עשו זאת - לא גרם לי לחשוד בהם.

ולכן הייתי בטוחה במליון אחוז שזה הרכב שיש לי !!!

מסתבר שכולם רמאים וגנבים ורשמו XI ולא XR ובכך קיבלו דמי ביטוח הרבה יותר גבוהים ( ביותר מ- 200 ש"ח יותר רק על החובה ).

כך שאני לא על סמים אלא אישה שמאמינה לכל כך הרבה חברות ביטוח וסוכני ביטוח שקבעו כולם שזה הדגם על פי הרשיון רכב.

לא שמתי לב מעולם שיש את ציון הדגם מגב המכונית.

הרכב מקורי. לא מורכב משתי מכוניות.

המנוע מקורי וראשוני ולא עשה יותר ממאה אלף ק"מ.

תתפלאו אך יש אנשים ישרים במדינה, ואפילו אנשים ישרים שנסעו במנוע המקורי רק 33,500 ק"מ.

ומי שקנה את המכונית - הראשון שבא לראותה וקנה אותה - קנה מכונית עם נתונים נדירים !!!

פורסם
כן,תודה עידן.

רק מה זה "אקזמפלר" ? איך אני ודק שהוא תקין?

הכוונה כשאמרתי לחפש אקזמפלר תקין,שתחפש רכב במצב כמה שיותר טוב.

איך לבדוק אותו ?

אני מניח שאתה יודע,אבל בכל אופן המלצה שלי בתור התחלה,פתח מכסה מנוע,תראה מצב כללי של מנוע, תנסה לאתר נזילות,תסתכל על מצבו החיצוני של הרכב (אך ורק באור יום!!!),תנסה לאתר הבדלי גוונים בין חלקי הפח השונים (לדוגמא,אם כנף קדמית שמאלית צבועה בגוון שונה מדלת הנהג,זה עשוי להצביע על כך שאחד מהחלקים הנ"ל נצבע),תעבור על הגומיות של הרכב (הגומיות של החלונות,של הדלתות,גומיות שעל הגג אם יש,ותראה מה מצבן,כמו כן תנסע לאתר עליהן סימני צבע.אם הן צבועות זה מצביע על כך שהחלק אליו הן צמודות עבר צביעה).

סיימת את הבדיקה העצמית?

קח את הרכב לפחח שאתה סומך עליו,תבקש ממנו שיעשה לך טובה ויעבור דקה על שילדת הרכב,הוא יפתח מכסה מנוע וייבדוק לך קצוות שילדה קדמיים,יתכופף מתחת לרכב לבדוק את השילדה מלמטה, ולסיום יפתח תא מטען,ירים את השטיח ויסתכל אם ישנם סימני תיקוני תאונה מאחור.

עבר בשלום?

תמשיך למכון בדיקה,שם יעלו על כל יתר הדברים,מראש צפה לראות בגליון הממצאים את הסעיפים הבאים:

*רעש מערכת שסתומים.

*נזילות שמן.

*רצועת תזמון-יש לבדוק החלפה ע"פ הוראות יצרן.

*בלמים-יש לפרק גלגלים ולבדוק.

*לרוב גם יוסיפו על הדרך בולמים חלשים.

*המהדרין יוסיפו שריפות שמן וכו' וכו'.

קיבלת את תוצאות הבדיקה?

מצויין,שב עם הבוחן,ושאל אותו לדעתו האישית על מצב הרכב,והאם כדאי לקחת,או לזפזפ הלאה.

אם בא לך לקב לעוד חוו"ד פרסם כאן את תוצאות הבדיקה,ונעזור לך לסנן את מה שסתם כסת"ח ומה באמת קריטי.

לאחר מכן לך למוסך לקבל הערכת מחיר לתיקון הליקויים.

תתפשר עם מוכר הרכב על מחיר מוסכם על שניכם.

גש לבנק למשוך צ'ק בנקאי.

גש לסניף הדואר לבצע העברת בעלות (שם גם יבדקו לך שהרכב לא גנוב\משועבד ושאר ירקות).

קנית?

שיהיה מאברוק,פרסם הודעה בפורום,אפילו נגיד לך מזל טוב..........

כאלה אנחנו,אנשים נחמדים.......

:wink:

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
ברשיונות הרכב לא רשום המודל בלשון מובנה.

לא כתוב פיז'ו 106 ולא האותיות של הדגם XS, XSI , XR.

הגשתי את רשיונות המכונית לצורך הביטוח לחברות סוכני ביטוח שונים במהלך השנים.

ושם כולם ( !!! ) קבעו שהפיז'ו שלי על פי הרשיון רכב הוא XSI.

לא התווכחתי עם אף אחד וזה שמספר חברות וסוכנים עשו זאת - לא גרם לי לחשוד בהם.

ולכן הייתי בטוחה במליון אחוז שזה הרכב שיש לי !!!

מסתבר שכולם רמאים וגנבים ורשמו XI ולא XR ובכך קיבלו דמי ביטוח הרבה יותר גבוהים ( ביותר מ- 200 ש"ח יותר רק על החובה ).

כך שאני לא על סמים אלא אישה שמאמינה לכל כך הרבה חברות ביטוח וסוכני ביטוח שקבעו כולם שזה הדגם על פי הרשיון רכב.

לא שמתי לב מעולם שיש את ציון הדגם מגב המכונית.

הרכב מקורי. לא מורכב משתי מכוניות.

המנוע מקורי וראשוני ולא עשה יותר ממאה אלף ק"מ.

תתפלאו אך יש אנשים ישרים במדינה, ואפילו אנשים ישרים שנסעו במנוע המקורי רק 33,500 ק"מ.

ומי שקנה את המכונית - הראשון שבא לראותה וקנה אותה - קנה מכונית עם נתונים נדירים !!!

מלודי

להבא שכל כך הרבה אנשים אומרים לך שאת טועה אז אולי במקום להיכנס בהם תבדקי עובדות ,

ויש משפט שיותר יתאים לך :

"ששניים אומרים לך שאת שיכורה אז תלכי לישון" ואצלך היו הרבה יותר משניים ,

בכל אופן

מזל טוב .

דדי,

מאמן נהיגה ספורטיבית ובטוחה - לחיים

• תוכן חדש...