Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אירועי רכב בארצנו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7536 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מן הסתם רכבים גרמניים?

VW, AUDI, MERCEDES, BMW, OPEL(?)

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

בהחלט מדינה עם תרבות מוטורית משגשגת... חוה"מ סוכות ויש רק מפגש גרמניות...?

יש גם ג'מאיקנה אצל ראם סמואל, פרטים באתר שלו. אמור להיות בכל אופן.

dirty old man

need love too

פורסם
יש גם ג'מאיקנה אצל ראם סמואל...
חייב לתקן את הטעות המשתרשת הזו -

בין המילה ג'ימקאנה ובין מוצאו של בוב מארלי אין שום קשר, המילה היא Gymkhana ולא משהו כמו Jamaicana.

מוטי.

פורסם

מסכים עם מוטי,

ממש עצוב שבכתבה ב-AXN כשראיינו את הנהגים רובם הלא מבוטל(בערך 9/10) ביטאו את זה כ-"ג'אמאיקאנה" ולא ג'ימיקאנה.

יה מן.

לילה טוב,

אלעד

פורסם
מסכים עם מוטי,

ממש עצוב שבכתבה ב-AXN כשראיינו את הנהגים רובם הלא מבוטל(בערך 9/10) ביטאו את זה כ-"ג'אמאיקאנה" ולא ג'ימיקאנה.

יה מן.

לילה טוב,

אלעד

גם אותי זה משגע ובמיוחד בכתבה של axn זה הציק לי שכולם אמרו את זה לא נכון.

רק לא הבנתי למה גם אתה עיוותת את זה...(בלי 'י' אחרי ה-'מ')

ניר

פורסם

ג'ימקאנה ( Gymkhana ) זה מילה שמקורה שילוב של המילה הלטינית gym שפירושה קשור לספורט, עם מילה הינדית שפירושה "חדר משחקים".

בעבר השתמשו בזה לתאור ארועי ספורט באזור סגור, בדר"כ במה שקשור לסוסים, כלומר מסלול עם קפיצות ודברים כאלה.

המושג נמשך משם גם לתחום של מכוניות, והמשמעות בקונטקסט הזה זה מסלול שכולל אלמנטים שונים שהנהג צריך לעבור עם הרכב בזמן הקצר ביותר. סללומים, תמרוני רברס, סיבובי 360 מעלות או 180 מעלות, עצירות וכל שילוב אחר כיד הדמיון.

.....

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

הצלחת להקדים אותי והאמת שהתיאור של ג'רמי גם מאוד מדוייק אז אני רק אתרום את הטקסט הבא:

Gymkhana - Any of various meets at which contests are held to test the skill of the competitors, as in equestrian ship, gymnastics or sports car racing.

Probably alteration (influenced by gymnastics) fromHindi gend-khana - race court:

gend- ball + khana - house

ניר

פורסם
שניהה גם פורד נחשבת לגרמניה לא??

אצלי לפחות ברישיון ככה זה כתוב

לא! זה שאולי אחד המפעל של פורד נמצא בגרמניה והרכב שלך יצא משעריו לא עושה אותו גרמני.

זה כמו הסיפור עם טויוטה קורולה שמיצרים בטורקיה.. אז טויוטה זו חברה טורקית .. :shock:

פורסם

מר פונטו היקר, יש בידך טעות מרה.

עד אמצע שנות ה-70, פורד גרמניה היתה חברה אוטונומיה מנותקת מפורד אמריקה, בדיוק כמו פורד בריטניה והיו לה דגמים בלעדיים.

רובם נקראו טאונוס והתחלקו לכל מיני סדרות שמאוחר יותר הפכו לטאונוס, גרנדה וטרנזיט.

להבדיל מטויוטה טורקיה, דגמים אלו של פורד תוכננו ונבנו בגרמניה.

טויוטה מתוכננות ביפן ומיוצרות איפה שזול...

להגיד שפורד גרמניה הם לא מכוניות גרמניות שווה ערך ללהגיד שאופל הם בעצם לא מכונית גרמנית כי הם נקנו ממזמן ע"י GM !

Ford Taunus GXL 2300 v6 ידנית 1972 - [][ ]O=o=O[ ][]

Ford Fiesta CL 1988

CJ8s 1987 O|||||||O

Ford Focus Estate 2.0 2010

• תוכן חדש...