Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש להשלמת האוסף A112 סידרה 1,2

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7531 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כנס לכאן:

http://www.classicar.co.il/ads/adDetail.asp?cat_id=3&sub_id=5&ad_id=6654

אבל אל תסתכל על האופנוע (קלאסיקה בפני עצמו) אלא מעבר לו...שים לב שהתאריך הצילום עדכני.

מן הסתם תוכל לברר עוד פרטים אצל מפרסם המודעה, למרות שאיני בטוח שזה מה שאתה מחפש בדיוק - נדמה לי שזו A112 משנתון מאוחר יותר.

פורסם
כנס לכאן:

http://www.classicar.co.il/ads/adDetail.asp?cat_id=3&sub_id=5&ad_id=6654

אבל אל תסתכל על האופנוע (קלאסיקה בפני עצמו) אלא מעבר לו...שים לב שהתאריך הצילום עדכני.

מן הסתם תוכל לברר עוד פרטים אצל מפרסם המודעה, למרות שאיני בטוח שזה מה שאתה מחפש בדיוק - נדמה לי שזו A112 משנתון מאוחר יותר.

דרור תודה רבה.

התקשרתי לא ידעתי מה שמו..

אז השיחה התנהלה ככה:

-אה הלו שלום.

-שלום.

-אני מתקשר..אה בקשר למודעה בקלסיקאר..אה:-P אבל אני לא מעוניין באופנוע..

-מה??

-אני מעוניין באוטוביאנקי שעומדת ליד,היא שלך?

-כן ואני לא מעוניין למכור!!!

-או קיי.תודה להתראות.:cry: :cry:

כנראה שהאיטלקיה שהתנהגה יפה תישאר עוד הרבה זמן בבית לפני שימצאו לה חתן...:-D

לא נורא.שוב תודה על היוזמה,ואני אשמח תמיד לכל מידע נוסף.

דרך הגב היום דברתי עם בחור מבוגר שמחזיק בA112 79' שאולי ירצה למכור,שעושה רושם שהיא במצב טוב,וכל זאת בתודה לspiderman מהפורום.אז תודה גם לך אהרון.:-)

eifelklassik2001-06.jpg

pix5.jpg

פורסם
דרור תודה רבה.

התקשרתי לא ידעתי מה שמו..

אז השיחה התנהלה ככה:

-אה הלו שלום.

-שלום.

-אני מתקשר..אה בקשר למודעה בקלסיקאר..אה:-P אבל אני לא מעוניין באופנוע..

-מה??

-אני מעוניין באוטוביאנקי שעומדת ליד,היא שלך?

-כן ואני לא מעוניין למכור!!!

-או קיי.תודה להתראות.:cry: :cry:

כנראה שהאיטלקיה שהתנהגה יפה תישאר עוד הרבה זמן בבית לפני שימצאו לה חתן...:-D

לא נורא.שוב תודה על היוזמה,ואני אשמח תמיד לכל מידע נוסף.

אני במקומך היתי מנסה להיתידד עם הבחור אולי בעתיד הוא יסכים למכור ואם לא תמיד כיף להעביר חויות ולהיתיעץ עם מישהו שיש לו רכב דומה.

משה.

אני בקושי נכנס לפה. אפשר למצוא אותי בפייס ביוזר:

Moshe Azulay

משה :)

פורסם

ציטוט:אני במקומך היתי מנסה להיתידד עם הבחור אולי בעתיד הוא יסכים למכור ואם לא תמיד כיף להעביר חויות ולהיתיעץ עם מישהו שיש לו רכב דומה.

משה היקר אנני זקוק לחברים חדשים,הבחור לא היה נחמד בכלל בכלל,הצבע של האוטו שלו לא היה יפה,ובכלל יעוץ ןהכוונה מעבר לידע שיש לי אני תמיד יכול לבקש לצבור מאתרים/חברים במועדון הA112 באיטליה ומחברים בארץ.ישנה איזהשהי אי הבנה בנושא המושג אספנות.לא כל מי שמחזיקA112 חבוטה או בכלל רכב ישן באשר הוא נכלל בנישת האספנות.

יוני:wink:

פורסם
ציטוט:אני במקומך היתי מנסה להיתידד עם הבחור אולי בעתיד הוא יסכים למכור ואם לא תמיד כיף להעביר חויות ולהיתיעץ עם מישהו שיש לו רכב דומה.

משה היקר אנני זקוק לחברים חדשים,הבחור לא היה נחמד בכלל בכלל,הצבע של האוטו שלו לא היה יפה,ובכלל יעוץ ןהכוונה מעבר לידע שיש לי אני תמיד יכול לבקש לצבור מאתרים/חברים במועדון הA112 באיטליה ומחברים בארץ.ישנה איזהשהי אי הבנה בנושא המושג אספנות.לא כל מי שמחזיקA112 חבוטה או בכלל רכב ישן באשר הוא נכלל בנישת האספנות.

יוני:wink:

לא מסכים איתך.

אני ירון, ארנון ומשה כץ מחזיקים פיאט 850 ספיידר וכולם עוזרים לכולם בכל מה שאפשר. וכולם נהנים מזה.

בנוסף הקמתי ביחד עם אלון אברהמוב את מועדון סובארו קלאסי שמקיים מפגשים ואירועים לדגמי סובארו.

לחפש חברים חדשים?

לכולם יש אבל כמה שיותר יותר טוב.

משה.

schm1.jpg

PA079289-01%20(Medium).jpg

Moshe Azulay

פורסם

משה קודם כל רציתי להגיד כבר מקודם ושכחתי.ראיתי את הסובארו בתמונות והיא באמת יפייפיה.ומאד שמורה.ולכן אני מזדהה איתך. כי גם אני כמוך שמור ומלקק את הנסיכות שלי,ולכן כל רכב באשר הוא ברמת אחזקה כזו,בטוח שעושה טוב לשנינו,ועוד לרבים כמותנו.תראה כל אחד היה רוצה,הרבה אנשים מציקים,הם רואים דבר יפה,ושמור וישר שואלים כמה שווה.למה אני אומר לך את זה.כי כנראה שאותו בחור לא בעניינים יותר מידי.הוא היה קורקטי,לא שאל מדוע אני מתעניין ברכב,ופשוט אמר שאין לו עניין למכור.תראה הרכב זול מאד לתחזוקה אמין,ואלו שקיבלו טיפול טוב שורדים עד היום.ישנם אנשים ואני לא יודע אם הבחור הזה נמנה בינהם שמחזיקים את הרכב בשל היותו פשוט,ולא מעוניינים להשקיע יותר מהדברים הבסיסים שלא לדבר על צבע וקוסמטיקה.לאותם אנשים אני לא מתחבר.אני כן אהיה מוכן לשלם סכום נאה כדי להעביר אותו לרשותי ולטפל בו כמו שצריך,ותוכל לראות זאת בשרשור שפתחתי בנושא.אני בכל זאת מתכנן לאחר מה שאמרת להציע לו להיכנס לעניינים ולנסות להעביר לו כמה חיידקים:wink: .אמרתי כבר המטרה שלי להגיע למס חברים עם הA112 ומי יודע,אולי להקים מועדון.אבל משה,לא של גרוטאות אלה של קלסיקות יפות.

כל טוב יוני.:-)

yon1.jpg

פורסם

לא יודע מה זה גרוטאות - אבל מועדון שיש בו הרבה חברים עדיף. במועדון המקומי של במו ישנות יש כאלה עם מכוניות במצב מדהים ואחרים בלי כסף / ענין - עדין המפגשים נחמדים ומהנים.

פורסם
משה קודם כל רציתי להגיד כבר מקודם ושכחתי.ראיתי את הסובארו בתמונות והיא באמת יפייפיה.ומאד שמורה, תודה. ולכן אני מזדהה איתך. כי גם אני כמוך שמור ומלקק את הנסיכות שלי(הי אני מכנה כך את הרכבים שלי:wink: ),ולכן כל רכב באשר הוא ברמת אחזקה כזו,בטוח שעושה טוב לשנינו,ועוד לרבים כמותנו, אכן כן. תראה כל אחד היה רוצה,הרבה אנשים מציקים,הם רואים דבר יפה,ושמור וישר שואלים כמה שווה כולנו (אספני הרכבים) סובלים מזה, אני משתדל ליהיות נחמד בדרך כלל. רק שלפעמים אין מצברוח ואז אני מתיחס בקרירות...,.למה אני אומר לך את זה.כי כנראה שאותו בחור לא בעניינים יותר מידי .הוא היה קורקטי,לא שאל מדוע אני מתעניין ברכב,ופשוט אמר שאין לו עניין למכורתלוי באיזה רגע תפסת אותו. חבר היתקשר להיתעניין באיזה רכב והבחור היה נשמע לו קצת לא נחמד, הינו באיזור של הרכב במקרה, התקשרנו לבחור לבדוק אם הוא בבית, הוא הוא לא היה, הוא שלח את אישתו אלינו שתראה לנו את הרכב ועוד רצה ליפתוח לנו שולחן (והכל דרך הטלפון).תראה הרכב זול מאד לתחזוקה אמין,ואלו שקיבלו טיפול טוב שורדים עד היום.ישנם אנשים ואני לא יודע אם הבחור הזה נמנה בינהם שמחזיקים את הרכב בשל היותו פשוט,ולא מעוניינים להשקיע יותר מהדברים הבסיסים שלא לדבר על צבע וקוסמטיקה.לאותם אנשים אני לא מתחבר.אני כן אהיה מוכן לשלם סכום נאה כדי להעביר אותו לרשותי ולטפל בו כמו שצריך,ותוכל לראות זאת בשרשור שפתחתי בנושא.אני בכל זאת מתכנן לאחר מה שאמרת להציע לו להיכנס לעניינים ולנסות להעביר לו כמה חיידקים:wink: .אמרתי כבר המטרה שלי להגיע למס חברים עם הA112 ומי יודע,אולי להקים מועדון.אבל משה,לא של גרוטאות אלה של קלסיקות יפות.

כל טוב יוני.:-)

למה הכוונה מועדון של גרוטאות?

לסובארו???? (שהפכה למילה נירדפת לאמינות).

או למכוניות שזקוקות לטיפול קוסמטי?

אני מניח שהתיחסתה לאופציה השניה, אז אי אפשר להיכנס לאנשים לכיס ולקבוע להם מתי לבצע טיפול קוסמטי לרכב. ואם תדחה אותם זה עלול להיתפתח נגדך:wink: (מועדון ביאנקי מתחרה. ודברים דומים).

משה.

Moshe Azulay

פורסם

משה לא התכוונתי לסובארו.אלא בכלל לאותם אנשים שלא משקעים מזמנם ומרצם,ורק בגלל העובדה שיש ברשותם רכב ישן הם מרגישים שהם אספנים בעלי אוצר.נגעתי בעבר בנקודה זו בדיון בו ליאור צבע עם אחיו בצורה רשלנית בעליל איזה A112 ישנה.אח"כ הוסבר שלרכב היתה שילדה עקומה,וכנראה שנעשה איתו חסד.כמובן שאי אפשר להיכנס לכיס של האנשים,וגם אני אנני עשיר גדול.אבל גם דברים שנעשים באהבה ודורשים מעט כסף והרבה השקעה ניכרים מיד לעין מבינה.אני מקבל בכל זאת את דעתך ואת דעת birkins3 שלא נכון לעשות אפליה בין אלו שידם משגת לשיפוץ,ואלו שלא.ולכן יתקבלו בברכה כל בעלי הA112 שיש להם זיקה,אהבה לרכב,ורצון לשמר אותו,ואם הם לא כאילו אני מניח שלא יהיה להם עניין במפגשים וכדומה.

לילה טוב.יוני.

• אחראי פורום
פורסם

ביאנקי ממודל מאוחר (נדמה לי 86) , מעניינת אותך?

לא למכירה ונראית בשימוש, כללי נראה טוב מאוד.

חונה קבוע על מדרכה בפ"ת...יותר פרטים בה"פ.

איתי.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

האוטוביאנקי האדומה מחבצלת ברחובות שייכת למכונאי. רשום עליה "רכב חלופי-טכנו אור", והוא נוסע איתה כל יום לעבודה ולסידורים כבר שנים!

אם אתה מעוניין שלח ה"פ אני אגיד לך איפה הוא עובד ותוכל לאתר אותו ולשאול...

אלוהים נמצא בפרטים הקטנים :mmangel:

פורסם
82 נדמה לי שיד ראשונה שייכת לזקן - רחוב הלפר בבת-ים חונה קרוב ל"שיפודי ציפורה"

לא למכירה.

חבר שלומד איתי גם רצה להכנס לעולם המכוניות הטיפה יותר מעניינות (אני מפחד שאם אני אומר "אופי" יקפצו כל הזאבים...), והתעניין בה.

בסוף הוא התפשר על... על... Y10.

:roll:

עברתי לכתובת חדשה

(יותר מדי בעיות בהתחברות-משתמש).

פורסם
לzvit וליאור שוב תודה.מכיוון שאני מחיפה ולא מזדמן לאיזור רעננה אני אשמח מאד אם מישהו מכם,אם הדבר לא מהווה טירחה בשבילו יוכל לומר לי מה שם העסק של אותו חשמלאי.אניח כבר אאתר את המס' ב144 ואשאל אותו לגבי הבעלים.

תודה מראש יוני.:-)

חשמל שניר-טל, רחוב ויצמן, רעננה

אם קראתי נכון את השלט מס. הטלפון הוא:

09- 7427980

הביאנקי,אגב, כבר מזמן לא שם.

בהצלחה.

• תוכן חדש...