Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שמן במים (במיכל יבוי)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7577 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, חברים

לפני שבוע קניתי אוטו - פג'ו 205 שנת 98 (אוטו ראשון שלי)

בדקנו את מיכל המים והוא היה נקי - רק מים קחולים רגילים בהם השתמש הבעל הקודם של האוטו.

לקחנו את האוטו לבדיקה לפני הקנייה - בבדיקה בנושא זה כתוב : "לבצע ניקוי של מערכת הקירור ולחזור לבדיקה". לפני יומיים שמנו לב שיש שכבה גדולה מאוד של השמן בתוך המים. מאז הקנייה לא נגענו לא במים ולא בשמן כך שלא ייתכנו טעויות. הבעלים הקודמים של הרכב אמרו שאף פעם לא היתה להם תופעה כזו. שאלתי היא כזו:

1. מה זה יכול להיות? מאיפה השמן הגיע למים?

2. האם בבדיקה לפני קניה חייבים לבדוק מה מצב המיים באוטו

בבקשה לאלו שמבינים בנושא זה תעזרו לי.

תודה

פורסם

בדרך כלל, חדירת שמן מנוע לרדיאטור מעידה על פריצת אטם ראש מנוע. (ייתכנו מקרים יוצאי דופן, כגון רדיאטור מלוכלך וכ').

כדי לתקן את התקלה צריכים לפרק ולשפץ ראש מנוע, דבר שעולה כמה אלפי ש"ח.

אם תוכל לפרט כמה ק"מ המנוע עבר, והאם יש עשן כלשהו שנפלט מהאגזוז זה יעזור מאוד.

עוד בדיקה שאתה יכול לעשות היא, להוציא את מדיד השמן ולראות אם מופיעים עליו סימני בועות וקצף, המעידים על חדירת נוזל קירור לשמן מנוע.

פורסם

ראשית בדוק מפלס שמן, במידה והמפלס תקין, ואין חוסר שמן משמעותי, ווהשמן על המדיד שחור, ולא לבן/אפור, אתה יכול להרגע, יתכן ומדובר בבוצה, שנובעת מחלודה, בגלל שימוש במי ברז בעבר, במערכת הקירור!

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם
שלום, חברים

לפני שבוע קניתי אוטו - פג'ו 205 שנת 98 (אוטו ראשון שלי)

בדקנו את מיכל המים והוא היה נקי - רק מים קחולים רגילים בהם השתמש הבעל הקודם של האוטו.

מים כחולים?

בטוח שלא מדובר במיכל של הוישרים?

פורסם

הרכב עבר 124 אלף. מדיד השמן: אין סימני קצף או בעות. (לא חסר שמן גם- מאז הקניה לפני שבוע על מקסימום) אין עשן והצליל של המנוע תקין לגמרי

תודה רבה.

פורסם

לא ברור אם ביצעת את ניקוי הנוזל כפי שרשום בבדיקה.

או שלא ביצעת ובגלל זה הם ביקשו לנקות.

למכירה:כויל ל 205 בה"פ.

מחפש: שעון סל"ד+ פיג'ו205 לפירוק

פורסם

הבעלים הקודמים אמרו שאף פעם לא השתמשו במי ברז אלא רק במיים קחולים (לא לווישרים).

מפלס השמן תקין, צבע של השמן חום

תודה

פורסם

אני אומנם חדשה בענייני מכוניות אבל מיכל של מי ווישרים ממיכל עיבוי מיים יודעת להבדיל

בברכה ותודה

פורסם
אני דווקא בטוח שהמיכל היה של המגבים!!

צביקה יש נוזל קרור בצבע כחול, גם אני נתקלתי בזה בעבר וחשבתי שהלקוחות התבלבלו במיכלים וערבבו בין נוזלים.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

כשקנינו אוטו (לפני שבוע) המיים במיכל עיבוי היו נקיים.באותו יום עשינו את הבדיקה לפני קנייה בטסטליין ואז רשמו שצריך לבצע ניקוי ולחזור על הבדיקה.

רק כעבור שבוע (אתמול) שמנו לב שיש דיסה בתוך המיכל

פורסם
צביקה יש נוזל קרור בצבע כחול, גם אני נתקלתי בזה בעבר וחשבתי שהלקוחות התבלבלו במיכלים וערבבו בין נוזלים.

ל'

ליטל תתפלאי , אך צבע מי הקירור שלי , למיצובשי לנסר, הם גם בצבע כחול כהה!

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

• תוכן חדש...