Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

האם ניתן להשיג חלפים ל- Bsa 500 שנת 42 ?


dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8429 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

 

מצאתי bsa שנת 42

 

והייתי רוצה לדעת האם יש בעית חלפים או לא.

 

תודה

 

טל

***

שלי יותר ישן ...

פורסם

יש במועדון החמש מישהו שקוראים לו ינקלה הוא מתעסק עם אופנועים אם אני לא טועה. והוא עוזר לחברי מועדון החמש לשפץ אופנועים וכו.

אם אתה חבר במועדון החמש לא תהייה לך בעיה לשפץ אותו. כל מה שיש לך לעשות זה להתקשר למועדון לדבר עם אירית לשאול אותה מי מתעסק עם שיפוץ אופנועים ויכול לתת לך מידע מאיפה אתה יכול להשיג חלקי חילוף. היא תיתן לך את השמות של כל מי שיכול לעזור לך וגם מספרי טלפון, וכך תוכל לשפץ את האופנוע שלך!

אתה מדבר על bsa תרנגול??? תיתן לי קצת יותר פרטים על האופנוע אולי אני יוכל לעזור לך .

ירין

×
×
  • תוכן חדש...