Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7582 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני קורא את כל השרשור, ועדיין לא רואה פיתרון לבעיה.

אתם מדברים על חרם - אבל עבורי החרם הופך להיות עובדה מוגמרת מהיום. קיצוץ משמעותי בנסיעות עם הרכב, גם לעבודה וגם למטרות בילוי. אין ברירה אחרת, אי אפשר להמשיך ולשלם :???:

שמישהו ירים את הכפפה ויארגן איזה הפגה. אני מצטרף.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תגובות 141
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ציטוט

" בישראל אף אחד לא יצא לרחובות בעקבות העלייה הדרמטית במחירי הדלק, אבל ברצועת עזה גרמה היום (א') עליית המחירים למהומה. מחאה מאורגנת התפתחה לירי מצד חמושים אנשי הפתח, שזעמו על חסימות הכבישים של המפגינים."

עד כמה אנחנו חלשים ?

שמוליק

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

לפני כמה שנים על כל עליה במחיר סולר או דלק היו מארגנים הפגנה או חסימת כבישים תוך חצי שעה.

היום שהדלק שובר שיאים והסולר עולה פי 3 ממה שהוא עלה לפני ארבע שנים כולם יושבים בשקט ולא מזיזים אצבע. כולם כבר מתוסכלים, יותר מ-6 שקל לליטר, איפה נשמע דבר כזה?

פורסם

אני לא יודע מה איתכם, אבל כבר הרבה זמן שאני מצמצם נסיעות בצורה דרסטית. לצערי, נסיעה ללימודים זה שעה וחצי בתחבורה הציבורית מול 20 דקות ברכב, אז אינני יכול להפסיק לנסוע (זה הסיבה שיש לי רכב מלכתחילה), אבל מיעוט עצבני של נסיעות זה כבר החיים שלי.. (ירדתי משלוש מיכלים בחודש לשניים).

אגב, מזכיר לי התארגנות של הרבה מאוד אנשים שהחתימו עצומות, הלכו מבית לבית, חסמו כבישים, ובסוף - חיים בקרווילה... במדינה הזאת משתינים גם על הפגנות... :(

...Carpe Diem

פורסם

לא שכחתי לרגע את העצומה .... אני כותבת אותה ברגעים אלו, אני מקווה שעד יום רביעי

היא תהיה מוכנה ואז, כמו שאמרתי, אני יעלה אותה לפורומי רכב / אופנועים וכל אחד מאיתנו יחתים כמה שיותר אנשים!

מי שמכיר אנשים בעלי משאיות / מוניות בעלי עמדת מפתח, מוזמן לשלוח לי ה"פ.

שתהיה לכולנו שנה טובה, שנה בה ירדו מחירי הדלק ב20%, שנה בה יתממשו

כל שאיפותיכם ( גם אם הן מסתכמות בטורבו גדול יותר ואינטרקולר... ), שנה בטוחה ורגועה

יותר בכבישים, שנה בה חוק הספורט המוטורי יצא לפועל, שנה כייפית ומאושרת.

דנה

Lancia Kappa Turbo

מועדון " לנצ'יה ישראל "

www.scale-forum.com

פורסם

אתמול פואד התארח בערוץ 10 אצל קירשנבאום ולונדון. והיתה עוד בחורה שהציעה להפחית את מחיר הבלו כי ממילא ככל שמחיר הדלק עולה גם ההכנסות מהמעמ גודלות ולכן המדינה יכולה להרשות לעצמה להפחית מהבלו לטובת הצרכן ועדיין להשאר עם רווחים טובים. אני מקווה שהרעיון יתחיל לזוז לכיוון החיובי

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

היום קראתי בעיתון שפואד מתכוון להגיש הצעה כזאת לשר האוצר בשבוע הבא.

אני לא יודע אם כל הסוכריות שאנחנו מקבלים לאחרונה (הוזלה בביטוח החובה, הורדה של מסי היבוא על רכבים וכו') נובעים מכלכלת בחירות, אבל מה אכפת לי.. מצידי בחירות כל השנה :wink:

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

להוריד את הבלו זה רעיון מצויין.

בנוסף למחירי הדלק גם מחירי הסיגריות יקרים בטירוף, שלא לדבר על אלכוהול.

אז יאללה, ממשלת ישראל, תעשי טובה ותשמחי אותי בכך שתעשי את שלושת הדברים האהובים עליי ליותר זולים - דלק, אלכוהול, וסיגריות, לא בהכרח בסדר הזה....

פורסם

בעניין הסיגריות, שיעלו את המחירים ב 300 אחוז.

בכל מקרה אני מקווה שיזוז משהו בעניין הדלק הזה, האוטו עומד כבר חודש בלי לזוז

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

לפי דעתי רק הפגנת ענק תעזור לעורר את הממשלה

ורק בי''ם מול בנין הממשלה או מול חוות השקמים של ראש הממשלה או מול ביתו של נשיא המדינה,

אלה המקומות היחידים שבו נצליח לעורר את תושמת ליבה של הממשלה להוזיל את המחירים על הדלק.

צריך לזעזע את הממשלה פעם אחת עם הפרת סדר, יום אחד שיעשה רעש גדול

שיגרום לכל השרים אוכלי חינם האלה להבין שאנחנו לא נשב בשקט יותר.

כשיש לך דאבל וופר 8 אינצ' בכל דלת אתה מתחיל לחשוב פעמיים,

אם בכלל אתה צריך לשים סאב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=455879

פורסם

אפרופו האווירה החיובית שאופפת את הת'רד הזה:

אתם מוזמנים לקרוא את המסמך המצורף היום למעריב....

עריכה: אני מהיר מדיי בשבילכם....

עריכה2: זה רק עמוד השער של המוסף המצורף.

PA020003.jpg

פורסם

נכון שלא בטוח שהשרשור הזה יועיל במשהו. (יותר נכון בטוח שהוא לא יועיל).

אבל על עצבים עדיין לא משלמים מס במדינה שלנו, ולכן ארשה לעצמי:

יש לי רכב. עבדתי קשה מאוד כדי לקנות אותו. אני משלם עליו כל שנה ביטוחים, טיפולים וטסט. אפילו שאני חייל וכבר לא עובד. אבל הוא יושב בחנייה! במש/ך השבוע אני אפילו לא מרשה לעצמי לנסוע לתחנה מרכזית בעיר בדרך לבסיס (!!) כדי שיהיה דלק לסופי שבוע. כלומר, יש לי רכב (לא מיוחד) - רק לסופ"שים. אני שומר שבת, אז נטו יש לי רכב שאני משתמש בו 24 שעות בשבוע. בשביל זה כל ההוצאות. כל הכבוד למדינה!

• תוכן חדש...