Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כתבה ב"טיימס"

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7596 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמה תגובות

לקובי, כבר העירו לך על האינטליגנציה אז לא אתווכח עם מי שהעיר, אבל נדמה לי (לאחר התיעצות ממושכת עם עצמי) שדיברתי בשם עצמי...

חן, תקרא שוב את מה שכתבת ותגיע למסקנה שאישרת את מה שאמרתי. הרמה המיקצועית של עיתונאי הרכב היא לא משהו. ובעניני המיקצוע, נכון שזה מקצוע אבל איפה המיקצועיות? דוד שלי ז"ל היה מבקר מסעדות מיקצועי עבור מדריך עולמי וההכשרה שלו היתה בתזונה ובישול.

לגבי תכנית הטלויזיה של ג'רמי, נכון, היא נהדרת כתכנית בידור,זה תפקידה.

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
כמה תגובות

לקובי, כבר העירו לך על האינטליגנציה אז לא אתווכח עם מי שהעיר, אבל נדמה לי (לאחר התיעצות ממושכת עם עצמי) שדיברתי בשם עצמי...

חן, תקרא שוב את מה שכתבת ותגיע למסקנה שאישרת את מה שאמרתי. הרמה המיקצועית של עיתונאי הרכב היא לא משהו. ובעניני המיקצוע, נכון שזה מקצוע אבל איפה המיקצועיות? דוד שלי ז"ל היה מבקר מסעדות מיקצועי עבור מדריך עולמי וההכשרה שלו היתה בתזונה ובישול.

לגבי תכנית הטלויזיה של ג'רמי, נכון, היא נהדרת כתכנית בידור,זה תפקידה.

לגבי דוגמאות ישראליות יחודיות ככתבי רכב אני יכול יכול לציין שתים, האחד אברהם פורת ז"ל

והשני אדווארד אטלר יבל"א שהיה נהג ראלי מקצועי בזמן שהרנו גורדיני היתה עדיין ביצור שוטף...ומבין דבר או שתיים במכוניות.... כתיבה אסוציטיבית מדהימה, ויכולת ניתוח מבריקה, מומלץ ביותר... מצורף לינק לכמה מהפנינים שלו....רן

http://www.makorrishon.net/author.php?id=11

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

אני הייתי מצפה שמהנדס רכב או קצין רכב יכתבו. לא נהגי מרוץ...

הפיתולים של הכרמל משום מה לא מדברים אלי...

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

פורסם

אני חושב שכי טוב.. זה שילוב מנצח של הגומרים שציונו ובארץ אין כזה דבר או משהו שמתקרב לזה...

ולכל הגאונים והמשכלים פה בפרום ... כל "היפות" נפש של ההודעות שלכם רק נותנת אינדקציה לחוסר חיים שלכם...

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

פורסם
אני חושב שכי טוב.. זה שילוב מנצח של הגומרים שציונו ובארץ אין כזה דבר או משהו שמתקרב לזה...

ולכל הגאונים והמשכלים פה בפרום ... כל "היפות" נפש של ההודעות שלכם רק נותנת אינדקציה לחוסר חיים שלכם...

מה שמוזר שאתה פרסמת 829 הודעות בפורום של יפי הנפש וחסרי החיים...

פורסם
אדווארד אטלר - כתיבה אסוציטיבית מדהימה, ויכולת ניתוח מבריקה, מומלץ ביותר... מצורף לינק לכמה מהפנינים שלו....

http://www.makorrishon.net/author.php?id=11

:mm_yeah:

אם יש לכם קצת זמן פנוי ורצון לקרוא. מומלץ לפשפש קצת בכתבותיו של אטלר ב"מקור ראשון".

אולם האדם חובב איטלקיות מובהק, אבל הכתיבה הכנה והאיכותית שלו לא תשאיר אתכם אדישים.

מצטרף להמלצה החמה!

משכנתא זה קל

פורסם

כל ההודעות הבאות נמחקו על ידי מנהל הפורום שהחליט לקחת את הצעתו של מ. אזולאי ולהיות רודן.

וקובי, הדינמיקה של ההתדרדרות המילולית התחילה איתך. אז יש לך כרטיס צהוב. ושושנים, יפה שתיקה לחכמים.

בני (הרודן) מנהל הפורום

פורסם
כל ההודעות הבאות נמחקו על ידי מנהל הפורום שהחליט לקחת את הצעתו של מ. אזולאי ולהיות רודן.

וקובי, הדינמיקה של ההתדרדרות המילולית התחילה איתך. אז יש לך כרטיס צהוב. ושושנים, יפה שתיקה לחכמים.

בני (הרודן) מנהל הפורום

בני הבעיה שאף אחד לא שומע את השתיקה שלי-רן :-)

פורסם

יופי טופי..עכשיו שניכם תדליקו את מקטרת השלום ותחזרו תלהתעסק עם ג'רמי והמוסטנג..אבל תדעו שהאח הגדול (סליחה...הרודן) עוקב...

בני, מנהל הפורום

פורסם

מותר להפריע למריבה ולחזור לג'רמי קלרקסון?

התכניות שלו הן אחלה בידור, צחוקים וכיפים. אבל לקרוא לו "עיתונאי" זה להשתין על כל מקצוע העיתונות. הבעיה של קלרקסון היא שהוא הכי לא אובייקטיבי בעולם. הוא מחליט מה המציאות החביבה עליו ולפי זה בונה כתבה.

ואני לא סתם מלכלך. באחת מתכניות הטלויזיה שלו הוא החליט להתלבש על מחמל ליבי - הלנצ'יה בטא. הקונספט של הכתבה היה "גוש חלודה על גלגלים". אז הוא פנה למועדון לנצ'יה וקיבל הפניה לבעלים חביב של בטא ברלינה יד ראשונה שהסכים להשאיל את מכוניתו למבחן.

המבחן היה סטנדרטי, סיבובים על המסלול, קצת מחמאות וקצת קטילות. אבל אז הגיע הקטע של הצחוקים והשיגועים כשג'רמי עבר עם מגנט על הבודי של הלנצ'יה והראה איך המגנט לא נדבק. צחוקים ושיגועים! כל האוטו חומר פחחות ואין בכלל פח! שבח והלל לג'רמי קלרקסון.

הבעיה הקטנה הייתה שבעקבות התביעה של בעל הרכב התכנית נאלצה לפרסם התנצלות ולפצות אותו, והודתה בפומבי שה"מגנט" בו השתמשו היה למעשה עשוי מעץ.

להתייחס לתכניות של קלרקסון כאל עיתונות רכב זה כמו להתייחס ל"ארץ נהדרת" כאל תכנית אקטואליה.

פורסם

אישפוז גם אתה לא תהיה עיתונאי גדול... כל דרדק עם ידע בסיסי יודע שעץ מתמגנט מעולה לבונדו :lol:!

התכנית של קלרקסון היא קרקס מהנה על גלגלים, לא סיקור מדעי אובייקטיבי, וככזו היא עושה עבודה מצויינת בלהעביר זמן מסך מהנה.

וזהו.

מוטי.

פורסם

נכון מאוד,לא להגזים בהערכה לג'רמי ק.

התוכניות של ג'רמי קלרקסון משעשעות עם הברקות קטנות פה ושם,אבל אני לא לוקח את דעותיו ברצינות,להקיש על הדשבורד של רכב מסויים ולקטול אותו כי השתמשו בפלסטיק ולא מתכת זה קצת לא מקצועי,והוא עושה זאת כדרך קבע.

יוסי אני מבין את אהבתך לרכבי השרירים,אבל אפילו מי שמייצר אותם לא מתיימר לקרוא להם "מכוניות ספורט",זה פשוט ככה,היעוד שלהם הוא אחר,אתה לא תראה אותם במירוצי כביש ולא במירוצי ראלי,אבל תראה אותם במירוצי דראג,יש כאלו שזה מה שהם מחפשים וזה לגטימי לחלוטין,הן מצטיינות בייעוד שלהן זה הכל.

• תוכן חדש...