Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6361 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

במקום להשקיע משאבים וכסף לשחזר את החומר המפורמט, אני מציע שתשקיע באישה, לפני שתשקיע אותו על וודקה סיגריות וסמרטוטים.

ברגע שכתבת על הדיסק אחרי פירמוט מלא, יש רק אפשרות אחת להחזיר את החומר, ובנינו אין לך או לי תקציב בשביל זה.

תוכנות למינהן ( של power quest וכולי), לא יעזרו לך, ספק אם הן היו עוזרות לך גם אם לא היית כותב שוב על הדיסק (מנסיון של הרבה שנים, במעבדת מחשבים).

ולסיכום, תגיד לאישה...

ממי אני מקווה שעשית גיבוי לקבצים שלך מחוץ למחשב, ואז מיד להוסיף..

יש לי הפתעה בשבילך זוג כרטיסי טיסה לטיול מסביב לעולם (תוך כדי הגשת זר פרחים ענק, ולומר לה כמה שאתה מעריץ אותה ואוהב אותה וכולי וכולי)...

מקסימום היא תחזור לבד מהטיול ואתה תחשב כנעדר... :wink:

Finger's gonna kill me.

פורסם

שמר

אני מכווה שלא הספקת לכתוב יותר מדי על הדיסק. במידע וכן - אכלת אותה. רק חברות כמו טיק-טק יעזרו לך תמורת חופן שקלים די עבה :( :( :( במידע ולא - על תיגע בדיסק, מחר תקבל כלים והוראות :)

• 5 שנים מאוחר יותר...
פורסם

טוב, אני לא לומד אפילו מטעויות של עצמי.

הפעם גרמתי נזק לאשה היחידה שאני מפחד ממנה אפילו יותר מאשתי.

אמא שלי :oops:.

העתקתי (או לפחות ככה חשבתי) את כל החומר הרלוונטי לדיסק חיצוני, בדקתי (או שחלמתי על בדיקה), ואז גרסתי את ההרד דיסק של המחשב (הפעם הייתי יותר יסודי. לפני הפורמט מחקתי את המחיצות הוירטואליות והגדרתי מחדש, ואז כמובן פירמטתי, כדי להשתמש בהן.

מחיצה C כבר שוכתבה (מע' הפעלה חדשה), אבל לא ממש איכפת לי ממנה, תודה ל-GMAIL ששומר את כל המיילים בעולם.

מחיצה D עדיין נקייה מקבצים, אבל, כאמור, נמחקה והוגדרה מחדש.

ניסיתי UNDELETE ו-R STUDIO NTFS. שתיהן לא מצאו כלום שרלוונטי עבורי.

האם יש רעיונות נוספים, או שמא נידונתי, בנוסף לסנקציות שהפעילה האישה כנגדי, גם לנישול מהירושה :?:

:-(

פורסם

קרה לי סיפור דומה

קניתי מחשב חדש והבאתי להם הארד דיסק ישן שיחברו אותו עם כל הדברים החדשים שבאים עם המחשבים ואמרתי בפירוש

לא לעשות פורמט לדיסק פשוט לא !

משום מה אף אחד לא הקישב לזה ועשה לי פירמוט והיו שם תמונות של כמה שנים טובות + שירים בקיצור המון חומר עוד שנייה קיבלתי התקף לב חשבתי כבר ללכת לשלם כסף ששיחזרו הכל

בסוף מצאתי תוכנה בשם handy recovery אני כמעט בטוח שזו התוכנה והיא שיחזרה לי כל מה שהיה לי !

אתה תצטרך הארד דיסק נוסף כדי לשחזר את כל הקבצים אליו

בהצלחה שיהיה

Alpine 9887 | 300/4 Jl Audio | 165v1 Focal | Havoc 12" Ascendant Audio | SAE-1000D Sundown Audio

פורסם
שמר.

באתר זהhttp://www.r-studio.com/ קיימת תוכנה אשר לפי הכתוב אמורה לשחזר קבצים אבודים.

התוכנה בתשלום ויש גם דמו לניסוי, אך מי כמונו יודעים איך להשיג תוכנות בחינם.

עמית

מצטרף להמלצה.

זו התוכנה בה אני משתמש לצורך שיחזור קבצים. היא מצויינת ומקצועית.

אך צריך לדעת לעבוד איתה, לוקח לה הרבה זמן לעבוד וקח בחשבון ש100% הצלחה בשחזור הקבצים אין.

ולמי שרשם גזלנים המשחזרים, תראה לי בעל מקצוע שלא מבקש כסף עבור עבודה?!

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

פגע מהלך, בחיי.

שנצפה להודעה הבאה בשנת 2012?

אין מה לעשות, חוץ מאשר לקנות מחר שני כוננים חיצוניים

ולגבות מה שנשאר, באופן סדיר, אחת ל-3 חודשים.

כל דבר אחר או שיטה אחרת (צריבה, למשל) הוא הבל ורעות רוח.

אגב, נתקלתי בתופעה מעניינת (סעיף לחוק מרפי?):

רק אצל אלה שלא מגבים נדפקים כוננים קשיחים או מתרחשים כל מיני אסונות.

אצל אלה שמגבים באופן קבוע, מעולם לא קרס אף כונן. :roll:

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

הוא לא קרס. פשוט החלפתי לה מחשב (מלבד הדיסק), והחלטתי להתקין מחדש, על נקי, תוך שאני מביא כונן חיצוני כדי לגבות את כל מה שרלוונטי (המסמכים שלי, PST, מועדפים). הכל הועבר, רק שאיכשהו חלמתי שביצעתי את הגיבוי, ולא וידאתי אותו כראוי.

GETDATABACK בעיצומה של סריקה, נראה מה יהיה.

פורסם

בהמשך להודעה של הנס - וביום שתפסיק לגבות המחשב יעלה באש :idea:

שיימר, לעזור לך לגבות אני לא יכול כי לא קרה לי אסון

אחרי שבתקווה תהיה בן החיים אחרי הפעם הזו, אולי טיפים אלו יעזרו לך להאריך חיים:

1. על C אין כלום חוץ ממערכת הפעלה והתקנות, מיבחינתי בכל רגע נתון אפשר לפרמט אותו וכלום לא יקרה

2. על D ומעלה נימצא כל ה DATA ביניהם גם המסמכים שלי שברגע הראשון המחשב מוגדר שהתקיה שלהם תהיה שם כולל התקיות של תוכנות הדואל.

3. כל פעם שאני חש שאגרתי מידע שאני לא רוצה לאבד אני מחבר כונן חיצוני שאני דואג לאחסן אותו בחדר אחר למקרה שריפה מקומית

ואליו אני מעתיק את כל ה DATA

*בעיקרון יש לי תוכנה שעושה זאת אוטומטית ברגע שאני מחבר אותו. (ALLWAY SYNC)

**דברים מסויימים שממש חשובים יש לי אותם בעוד עותק על DOK שאני לא משתמש בו.

אם אני עוזר למישהו על המחשב, דבר ראשון אני מעביר לו את כל המסמכים ל D ושואל אותו אם יש לו אמצאי גיבוי נוסף

שהכל יהיה ב 2 עותקים כי אין לדעת מה יקרה.

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

2. על D ומעלה נימצא כל ה DATA ביניהם גם המסמכים שלי שברגע הראשון המחשב מוגדר שהתקיה שלהם תהיה שם כולל התקיות של תוכנות הדואל.

זה בדיוק מה שאני עושה. מכיוון שלMS יש נטייה להתחרבש - יש על C: רק OS + תוכנות (אפילו את קבצי ההתקנה שלהן אני לא שומר על C, למרות שבד"כ עדיף להוריד מחדש מהאינטרנט).

ברוב המקרים אני שומר את הDATA על D + גיבוי חיצוני (CD/DVD/כונן חיצוני), כך שיש שני עותקים, רק שהפעם החלטתי להיות יותר צדיק מהאפיפיור, ולפרמט גם את D :cry:. כמיטב חוקי מרפי, גם הגיבוי השני אבד (או לא עבד).

תמשיכו לדרוך לי על היבלות, עוזר לי להעביר את הזמן יותר טוב עד לגמר הסריקה...:|.

פורסם

לכא הסקפטיים,

לא צריך עדיין להגיע למצב של דיכאון. גם אחרי מחיקת partition אפשר לשחזר מידע (ברמה כלשהיא).

הלכה למעשה, צריך לעשות WIPE (מחיקה חזקה) בין 7 ל-70 פעם ע"מ שכל המידע שהיה אגור על הHD ימחק לחלוטין (בתור אחד שחלק מהתפקיד שלו זה לוודא שדיסקים נגרטים/נמחקים לגמרי לפני שהם יוצאים החוצה).

בעיקרון אולי כדאי לך לנסות freeundelete השתמשתי בה פעם ועבדה מעולה.

נ.ב

למי שאמר שאי אפשר לשחזר מNTFS:

File systems supported: NTFS 1.0, NTFS 2.0, FAT32, FAT16

לילה טוב,

נאור

נ.ב 2

במידה וזה עדיין לא עובד,

אני הייתי ממליץ לא להגיע לארוחות משפתחתיות בזמן הקרוב, אי אפשר לדעת מה יהיה באוכל ;)

גם תואר ממכללת טיזנבי או ממרכז האקדמי מוצמוץ זה תואר אקדמי....

בעלים גאה של: חיפושית 74, ZX 93, דייהטסו טריוס

פורסם
נסה GetDataBack.

איזה מלך ! :king:ברגעים אלה ממש מועתקים כל הקבצים הישנים (אמנם חלק מהשמות התחרבשו, אבל זה ממש שולי).

קבל :ok: ו- :ladysman:.

התוכנות האחרות ממש לא דגדגו להרד דיסק, אבל זאת פשוט נכנסה לו לקלסטרים והורידה את כל הבוצה מהקרנק.

“כבוד ויקר למנצחים, הידד למנוצחים” ! :lol:

• תוכן חדש...