Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סמלים למכוניות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7212 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היגעו לידי רגע לפני ההשמדה, סימלי מכוניות שנגנבו בתקופה האחרונה, ולא היה להם דורש.

לצערי רובם של רכבים חדשים יחסית, אבל כשרות לחברים המחזיקים בידם גם רכב חדש

ימסרו חינם לכל המעוניין מבדיקה ראשונית יש הרבה ,BMW , פורד, יונדאי, קורולה, מרצדס (הרגל שבורה) ואחרים...צרו איתי קשר-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אם מישהו מעוניין, לרגל פירוק אוסף של שנים מבחר סמלים לרכבי אספנות במחירים מצחיקים 0522570950.

GMC SAFARI 4.3 1989

CHEVROLET CORSICA 1995 2.2

לשעבר בעליה של פונטיאק לה מנס 1974 5.7 שנמכרה בצער עקב קניית דירה.

פורסם

לי נגנבו סמלים של BMW ואני אשמח

לקבל ,אם אתה מיירושליים אז שלח לי את הטלפון

שלך בפרטי ואני אגיע אלייך לאחר שנתאם טלפונית.

תודה רבה אלעד

פורסם

מחפש סמל לקונטסה 1300 (אם אני לא טועה 69)

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

אני מחפש את הסמל שבא על הדלת האחורית של אלפאסוד, הוא עם מעין בסיס פלסטיק שחור.

גם סתם סמל של אלפא הולך.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם
האם יש סמלים של קורטינה?, של קאדילק?

תודה מראש,

לירון

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=83398&highlight=%F1%EE%EC+%EC%EE%F1%E9%F8%E4

בבקשה עדיין אקטואלי כי אף אחד לא לקח אותו מאז! בחינם! :wink:

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

הי חברה, רק לא לדחוף...

אז ככה פוצצו לי את התיבה בבקשות, ביום שישי אם לא יהיו הפתעות אני אגיע עם הסמלים למפגש, מי שיגיע ירוויח...שאלו אותו למה אני נותן ולא מוכר... אז ככה טכנית הסמלים שלכם, הם ניגנבו מאזרחים שאין דרך להגיע לבעליהם....לכן אני מבצע תיקון ומוסר חזרה את הסמלים לבעלים אחרים, ככלל מה שמגיע אלי חינם נימסר חינם אני אמות תפרן (סופי) אבל עם הרבה חברים.....-רן

אני ארשום רשימה מסודרת ואפרסם מחר-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם
לאבא שלי גנבו את הסמל מהאוטו (דייהו אספרו, גם כן אוטו), תחזיר לי מייד את הסמל.

איזה בנאדם שפל צריך להיות כדי לגנוב סמל...

אבל לגנוב סמל של דייהו?,זה לא להיות רק שפל וזבל של אדם,אלא גם להיות טיפש.

לא שחלילה אני מזלזל ברכב,אך אין שום סיבה בעולם לגנוב סמל,בטח ובטח לא של דייהו.

חלאות אדם שגונסים סמלים של פורשה\ב.מ.ו\מרצדס וכו'.. עוד אפשר לנסות להבין מה עבר במוחם,אבל דייהו,נו באמת......:?

לירון(שמחכה להזדמנות לתפוס גונב סמלים על חם:evil: )

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7212 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...