Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7554 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם.

כאשר אני מפעיל מזגן הפיוז של המאורר נשרף.

בדקתי וראיתי:

1) המזגן עובד לבד(המצמד של המדחס)

2)המאורר עובד לבד

אבל כאשר אני מפעיל את שניהם ביחד (ז"א הפעלה רגילה של המיזוג אויר ברכב) הפיוז נשרף.

בבקשה העם מישהוא יכול לעזור לי.

פורסם

היי

לשם התחלה הייתי בודק מהו ערך הפיוז שנקבע על-ידי יצרן הרכב שאמור להיות במערכת החשמל של המזגן.

האם גודל הפיוז נכון ?? ייתכן שהפיוז הוא לא בערך הנכון.

איזה כייף לי :)

פורסם

בדרך כלל בפיאט טיפו 1.4 משנתון שלך הותקן מזגן ישראלי מתוצרת חב' "אוטו קור",

בדוק אם אני צודק או שיש בכל זאת מזגן מקורי כדי שנדע בדיוק באיזה מע' מדובר.

האם כוונתך למאורר הפנימי שבתוך הרכב או למאורר הרדיאטור?.

בברכה - רפי לין :-)

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

היחידה הפנימית היא מקורית של פיאט טיפו 1.4

המדחס קנוי פה וזה מדחס אוניברסלי למנוע 1.4

הפיוז שנשרף הוא של מפואח פנימי מתוך הקבינה.

פורסם

איך אתה בדיוק בודק את הקלאץ' של המדחס כשהמאוורר הפנימי כבוי? אלא אם זה מחובר חיצונית ולא דרך מפסק המזגן....

לזה בכלל התכוונת?

פורסם

יש מזגניסט מומחה לפיאט בבני-ברק ואם זה מתאים לך אז כתוב פה ואכתוב את פרטיו.

המע' החשמלית הנה מסובכת במזגן זה (אוטו קור) ויש גם ממסר האמור להפעיל את המפוח הפנימי כשהמזגן מופעל, למרות שמתג המפוח כבוי ונמצא על מצב 0. זאת כדי למנוע הפעלת מע' המזגן ללא מפוח פנימי פועל. אולי מקו חשמלי זה נוצר הקצר. ברשותי שרטוט חשמלי של מע' מזגן זה.

בברכה - רפי לין :-)

• תוכן חדש...