Jump to content

kaliostr

  • הודעות

    8
  • כאן מאז:

כל מה שפורסם על ידי kaliostr

  1. שלום חברים קודם כל אני חייב לפרגן על העבודה והתמונות סכתיין!!!!! גם לי יש את הרכב הנפלא הזה וגם לי יש את הביעה עם הבולמים, העם תוכל לתת לי את המק"טים של הבולמים גם קדמי וגם אחורי, ואני מאוד אשמח עם תנחה אותי איכן ניתן למצא את הבולמחם במחיר שציינתה? תודה מראש.
  2. שלום רפי תודה על התגובה. החלפתי כבר תחנת דלק והתופעה לא היסתדרה. העם יש דרך לנקות את הפיח מהמנוע חוץ מפרוק ראש מנוע.
  3. שלום חברים יש לי כפי שכבר אתם יודעים פיאט טיפו 1400 בזמן האחרון המנוע היתחיל לצלצל בזמן מאמץ (נסיע בעליה או בזמן עליית טורים) חשדתי שזה אי כוון הצתה עז לחתי ןבדקתי במכון לכוון הצתה ושם לא מצאו שום תקלה. אנה מכם תעזרו לי למצוא את הסיבה.
  4. ניתן למצא את החוברת הEMULE
  5. היחידה הפנימית היא מקורית של פיאט טיפו 1.4 המדחס קנוי פה וזה מדחס אוניברסלי למנוע 1.4 הפיוז שנשרף הוא של מפואח פנימי מתוך הקבינה.
  6. שחכתי לציין שבדקתי את כל הפיוזים! והארכים של קולם נכונים לפי הוראות היצרן
  7. שלום לכם. כאשר אני מפעיל מזגן הפיוז של המאורר נשרף. בדקתי וראיתי: 1) המזגן עובד לבד(המצמד של המדחס) 2)המאורר עובד לבד אבל כאשר אני מפעיל את שניהם ביחד (ז"א הפעלה רגילה של המיזוג אויר ברכב) הפיוז נשרף. בבקשה העם מישהוא יכול לעזור לי.
  8. כל הכבוד על ביצוע באיזה כלים השתמשת?
×
×
  • תוכן חדש...