Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7591 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שאלה קצת מורכבת:

חלק 1.

ברכב של אחותי (פבוריט 95 שהוזנחה שנים רבות על ידי... אהם... קמצן!) יש חלודה רצינית למדי

מסביב לחלון האחורי, שפלשה גם לחלק הפנימי של הדלת. היא קיבלה הצעה מפחח של כ-1000 ש"ח

לתיקון העניין + צביעה. בהנחה ההגיונית שממש צריך לרתך שטחים נרחבים, זו הצעה סבירה?

חלק 2.

יש לי (אולי, אולי) אפשרות להשיג סקודה פורמן 95 ללא טסט, כשהמחשבה להשתמש בחלקים של

האוטו - האוטו של אחותי זו צרה שלא נגמרת, בעיקר בכל הקשור למנוע אז המחשבה היא שלפחות

יהיו חלקים בחינם. שווה?

חלק 3.

האם הדלתות האחוריות של הפורמן והפבוריט זהות ואפשר להחליף ביניהן, או שזהו חלף אחר לגמרי?

רב תודות.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

וודאי שכוונתך לגירסת הסטיישן של הפורמן, ולא המיסחרית, אבל יש לדעת שיש עוד הבדלים, אבל הרוב זהה. אבל אני בטוח שתוכל להשיג לפחות דלת בחצי מזה, או אפילו פייבוריט קומפלט לפירוק במקסימום 1000. (לי אין תשובה אם הדלתות האחוריות זהות.)

פורסם

הכוונה לפבוריט סטיישן, תודה.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

לגבי אם הדלתות של הפייבוריט והפורמן זהות אני לא יודע, אבל 1000 ש"ח להשקיע על תיקון חלודות בסקודה זה המון, לנוכח הכמויות הגדולות של פייבוריט זנוחות/לפירוק שאפשר לקחת מהן דלת אחרת.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

המחיר שקיבלת יקר מאוד למרות שיש הרבה עבודה עם החלודה אני קיבלתי כמעט חצי מחיר לפני שנתיים אבל כמו שאמרו לך עדיף לך לקנות דלת מפירוק

לגבי קנית סקודה פורמן למטרת חלקים לא הייתי ממליץ כי היא בלי טסט וגם מה הסיכוי שבסקודה ההיא לא יהיו את אותם בעיות מנסיון לכל הסקודות יש בעיות ולרוב הם דומות תלוי באחזקה

בקשר לדלתות אני מאמין שהם זהות

פורסם

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
תמיד אפשר לנסות לתקן לבד-ראה קישור:
לצערי, אין לי תמונה של המפגע, אבל אתה יכול לסמוך עליי שאין מצב לתקן את זה לבד.

מדובר בחלודה מסביב לכוווול החלון האחורי, וחלודה קשה בחלק הפנימי של הדלת,

כשהצפי הוא שמתי שהוא ייווצר חור בחורף.

או-קיי, אני רואה שהכיוון של התשובות עד עכשיו הוא השגת דלת מפירוק -

למישהו יש במקרה הערכת מחיר מדויקת? (שמתי לב שיש פה כמה בעלי פבוריט)

פורסם

גם אם תמצא (ואני בספק) דלת אחורית של פיבוריט מפירוק ונגיד שהיא תהיה ללא חלודה (לפחות לא נראית לעיין בשלב ראשון) הפתרון הוא רק זמני כי זאת המחלה הכי גדולה של פיבוריט לצערי הדלת האחורית תמיד אבל תמיד מחלידה!

נ.ב.

אני מחפש בנרות פיבוריט לפירוק אם מישהו יכול לעזור לי בעניין אני אודה לו מאוד! (מוכן לשלם מחיר הגיוני)

פורסם

החלודה מסביב לחלון ניתנת לטיפול.ליטוש בנייר לטש,ממיר חלודה של טרטלווקס ואיטום עם סיליקון מתחת לגומי.בנוגע לשאר הדלת-זה אפשרי.אני וחבר עושים את זה.האוטו שלו נמצא במצב על הפנים מבחינת חלודה.זה פשוט פרוייקט גדול,גדול מאד אפילו,אבל אפשרי.

בנוגע לפירוק-תמיד אפשר לעבור בדפי זהב על רשימה של פירוקיות,להרים טלפון ולשאול.ככה תצמצם את החיפוש לכמה פירוקיות שבוודאות יש להם מה שאתה צריך.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תוכן חדש...