Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7590 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אין למשטרת ישראל את הטכנולוגיה (לא על המל"ט הנוכחי) כדי לדעתי מה מהירות רכב על הקרקע בצורה מדוייקת

למה לא

את דוגם שתי נק' עתידיות שהרכב המאיץ יעבור בהם

ואז בודק באיזה זמן הוא עובר את מרחק X

זה פיזיקה פשוטה ליפני שפרשתי אפילו למדתי את זה

אם הוא מאיץ בין שתי הנק' תעשה ממוצע וככה אם הוא מאיט

תוך כדי אתה מזעיק ניידת קרובה וניגמר הסיפור

אולי זה נישמע קצת מד''ב אבל זה אפשרי לגמרי

רנה דקארט אמר:אני חושב משמע אני קיים

גארי קספרוב אמר:אני טוב כי אני חושב 5 מהלכים קדימה

זיגמונד פרויד אמר:כשאתה חושב על משהו תחשוב עליו דרך כל 4 הכיונים ולא דרך כיון אחד הכיון הישיר

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

זה אפשרי ככה עובד ואסקאר....אבל בכל זאת במקרה הנ"ל של המטוס אני לא בטוח עם כל הנושא של דילאי התמונה וכו' עד כמה זה קביל

פורסם

אם מצלמים את זה בפילים ולא צילום דיגיטלי הרי זה קביל בהחלט

לגבי דילאי התמונה זה בעייתי אבל אני לא מכיר את המע' לעומק אז אני חושב שנעצור את הויכוח האינטלקטואלי שלנו כאן

רנה דקארט אמר:אני חושב משמע אני קיים

גארי קספרוב אמר:אני טוב כי אני חושב 5 מהלכים קדימה

זיגמונד פרויד אמר:כשאתה חושב על משהו תחשוב עליו דרך כל 4 הכיונים ולא דרך כיון אחד הכיון הישיר

פורסם

רק לסיום - התמונה עוברת און ליין לרכב....שנמצא על הקרקע, ומוצגת על מוניטור LCD בזמן אמת

לדעתי מדובר בתמונה דיגטאלית כי היתה מאוד לא ברורה ואני כמעט בטוח שגם זיהייתי בבירור שהיא גם מפוקסלת

פורסם

משהו לא מסתדר.

ישנו מל"ט באוויר, הוא מצלם רכב.

אחרי כמה מטרים/ק"מ ישנה ניידת שאורבת לאלו שצולמו?

מי מפקח על המל"ט יושב מישהו בחדש בקרהנ ומצלם?

לי זה נשמע כמ סתם בזבוז כסף שיגריתי של מדינתינו האהובה.

אור.

פורסם

ראשית, צילום דיגיטלי קביל בבית משפט.

שנית, זה לא בזבוז כסף למדינה, זה יכניס המווווון דו"חות חדשים לקופה.

שלישית, הטכנולוגיה שתתעד מהירות על הקרקע לא רחוקה, פשוט לא מיושמת.

רביעית, לא נמאס לכם לנהוג במדינת משטרה...? אני בשלבים של מעבר לרכבת, אופניים, מונית...

dirty old man

need love too

פורסם

אם כבר מדברים על כלים אווירים לאכיפה מוגברת אז אני רוצה לישאול פה את חברי הפורום משהו שראיתי.

לא מזמן שנסעתי לעבודה ראיתי בלון גדול בשמיים ( צפלין) בדיוק כמו שהיה אצלנו בצבא,

הבלון היה מכוון ככה שיתצפת על אזור כביש 5 .

אז האם הבלון הזה נועד לתפוס עבריני תנועה או שהוא משהו אחר של המשטרה או שהוא בכלל לא קשור למשטרה?

יוגב

19107.jpg

פורסם

לדעתי, יהיה קשה מאוד להוכיח שבוצעה עברה אם מדובר בכביש עם כמה מכוניות שהן מאותו הסוג ואותו הצבע (מזדה לבנה נניח)...

אין קשר עין, אין "אימות" וודאי... הכל תלוי במה אתה תגיד שיעצרו אותך...

מצד שני, מילחמה פסיכולוגית היא דבר טוב. הבעיה שהיא שאילו שעוקפים מהשוליים וחותכים בקו לבן, את רובם זה לא ממש מעניין כי הם הרי מלכי הכביש....

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

בתור אחד שעובד בתחום אני יכול להיות מאוד סקפטי לגבי הצלחת הרעיון החדש.

שעת מזל"ט/מל"ט מאוד יקרה. מזכיר לי את הרעיון לקנות אימפרזות טורבו למשטרה בזמנו..... :screwy:

פורסם
משהו לא מסתדר.

ישנו מל"ט באוויר, הוא מצלם רכב.

אחרי כמה מטרים/ק"מ ישנה ניידת שאורבת לאלו שצולמו?

מי מפקח על המל"ט יושב מישהו בחדש בקרהנ ומצלם?

לי זה נשמע כמ סתם בזבוז כסף שיגריתי של מדינתינו האהובה.

אור.

אולי בעינך זה נשמע כביזבוז, ופיזור כספים שיגרתי של המדינה, אך אולי על ידי השימוש במל"ט יפחתו תאונות הדרכים, ועברייני תנועה אמיתיים יתפסו, וכך החיים שלי, שלך ושל רבים נוספים ינצלו.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

היום קראתי באחד העיתונים שהמל"ט ידווח רק על עקיפה בלבן וכדומה לא על עבירות מהירות.

to finish first first you have to finish

פורסם

1. חציית פס לבן.

2. עקיפה בדרך לא פנויה.

3. עקיפה על השוליים.

סטיות מנתיב.

עברות שלשוטר על הקרקע קשה לאתר מתוך ניידת.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

מברך שהוא תופס על העבירות הנ"ל.

אבל ברגע שהוא יתפוס אותנו על מהירות במקומות ניחדים וכאלה, אז אני ארכוש נ"מ קטן ופשוט...

תודה מראש.

• תוכן חדש...