Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דלק מהול

ToMeR
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7628 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם אני מעוניין לקחת דגימת דלק לבדיקה, איפה אני עושה את זה?

מכון התקנים או איפה?

אני רוצה לבצע בדיקה לדלק ואם הוא מהול לתבוע את התחנה האחרונה בה הרכב תודלק על נזקים

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

לא יודע לענות לך אבל יודע לומר בוודאות שההוצאות על בדיקה אנליטית של מעבדה, בנוסף על שכ"ט עורך דין, בנוסף על אגרות בתי משפט, בנוסף על כאבי ראש והתרוצצויות במשך חודשים ואף שנים, גם במידה ותקבל פיצוי כספי על נזקים שיוכחו כתוצאה מדלק לא תקין ולא תצא בנזק כספי, תצא עם נזק של כמה שנים פחות לחיות..

מניסיון עם מערכת המשפט הפגומה והלקויה בישראל..

לטעמי אם לדעתך בתחנה הזו יש דלק פגום, תבחר לך מקום אחר טוב יותר בלי לעשות לעצמך בלגאן.

פורסם

תקשיב, האוטו לא מניע! יום ראשון למוסך. אתה חושב שאני מוכן לשלם את כל הנזק?

האמת לא אוטו שלי אבל אוטו של חבר והוא רוצה לדעת אם הדלק מהול ואם כן להיכנס בהם חזק.

הוא פשוט תידלק בלילה משם נסע 5 דקות לבית והיום בבוקר האוטו לא מניע. רוצים לוודא אם הדלק תקין או לא

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

אני מבין אותך לגמריי, אבל תצטרך לקחת בחשבון שגם אם כן חברך ימצא את הדלק לא תקין ויגיש תביעה, את הפיצוי הכספי הוא יקבל בעוד המון המון המון זמן. תוסיף לזה הרבה כאב ראש והתרוצצויות, ותעשו את השיקול שלכם אם זה כדאי.

זו דעתי בכל אופן.

פורסם

יש איזה שרשור בפורום הכללי על תחנות מומלצות בגלל ההנחה שהן נותנות,קראתי שם הודעה אחת של בחור שאמר שהוא ביקש ממשרד התשתיות או משהו כזה, לבדוק תחנה מסויימת והם שלחו לו שהכל תקין אצלם, תשאל אותו מה התהליך בדיוק.בהצלחה ותעדכן אם זה עובד.

בדקתי לך את המיקום זאת הודעה 15 :

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=84447&page=1

למכירה:כויל ל 205 בה"פ.

מחפש: שעון סל"ד+ פיג'ו205 לפירוק

פורסם
תקשיב, האוטו לא מניע! יום ראשון למוסך. אתה חושב שאני מוכן לשלם את כל הנזק?

האמת לא אוטו שלי אבל אוטו של חבר והוא רוצה לדעת אם הדלק מהול ואם כן להיכנס בהם חזק.

הוא פשוט תידלק בלילה משם נסע 5 דקות לבית והיום בבוקר האוטו לא מניע. רוצים לוודא אם הדלק תקין או לא

1.האם יש לו חשבונית על התדלוק המסויים הזה?

2.אם יש לו חשבונית אז שיבדוק שלא עשו לו קוקטייל(סולר במקום בנזין או להיפך).

3.בכל שנותיי בתחום הדלק לא שמעתי אפילו על מקרה אחד של רכב שנתקע ולא מניע בגלל דלק מהול שהתחנה "קימבנה",אם היתה תקלה אז יכול להיות אבל אז יחזרו לתחנה עוד לקוחות!

אני מציע שתבדקו את הרכב ורק אז תחליטו מה לעשות הלאה והאם התחנה באמת אשמה!

אשמח אם תעדכן כאן או בהודעה פרטית.

ג'ורג'

• על ארבע: ALFA 156 TS + GOLF GTI MK2 8V 19E+GTV 916
    על 2 עם קליפאונים:HONDA VTR-SP2 + YAMAHA YZF-R1 5JJ + SUZUKI RGV250+R750SRAD+ducati 1098++ZX7R+ZXR750
    My pride and joy: 1989 GSXR750RK ONE OF 500-unit limited-edition homologation for World Superbike competition

•  

פורסם

תגיד.........בדקת מצבר.........?

נרות חימום.......?

משהו?

ניסית לנקז פילטר דלק.......?

אימובילייזר.......?

הסיכוי שהאוטו לא יניע בכלל בגלל דלק מהול מאוד מאוד קלוש

סתם ככה שתדע....

• תוכן חדש...