Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שירותי טלפון של חברת הוט

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7603 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
עתיד גם ביס יש דילי במעבר בין ערוצים, דילי לא קטן היתי אומר

אולי אצלך ..

אצלי, אצל אבא שלי, אצל אמא שלי, אצל חברה שלי, ועוד כמה חברים, ובקיוסק של חבר.. אין שום דיליי..

פורסם

אני עם יס מיום היווסדם, ותמיד התדרנו על חבילות/מחיר. אני מרוצה.

מכיר גם די הרבה אנשים שעברו מהוט ליס, ואומרים "עולם אחר לגמרי"...

2000 דקות ב45 שקל, אתה באמת מדבר כל כך הרבה?!

משכנתא זה קל

פורסם
אין ממש הבדל מכוון שהם נשענים על התשתיות של בזק, אם יש לך מרכזיה או אינטרנט דרך בזק אתה לא יכול לעבור לשירות הזה.

עוד הבדל שמעצבן זה שאתה צריך לשנות מספר ולעבור ל077 או משו כזה אבל יוצא עכשיו חוק שאתה יכול להישאר עם המספר הישן שלך כולל הקידומת אז תחכה שזה ייכנס לתוקף כי החוק כבר עבר.

לא נכון , אין קשר לתשתית בזק ,אם אתה לא יוצא מהמרכזיה של הוט. אתה מתחבר לתשתית הכבלים.

שינוי המספר הכרחי , ולא יצא שום חוק עדיין. יש את תוכנית ניוד המספרים (NUMBER PORTABILITY) , שאמורה הייתה לצאת באמצע שנה הבאה (וכבר נדחתה לסוף השנה הבאה, כמעט בטוח) , אבל היא איננה בתוקף עדיין.

קרא קצת כאן על ההבדל בין החברות (חפש את ההודעה שלי):

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=32500

פורסם

רק שים לב שההודעה של שמר היא מלפני כמעט שנה וחצי :idea:

בכל מקרה, האיכות ביס טובה יותר ומרבית הממירים שלהם מגיבים מהר יותר.

אני באופן אישי מחובר כבר שנים רבות ל HOT.

בבית של ההורים לא היו תקלות במשך שנים - אולם בשנים הראשונות היו פה ושם תקלות (ואפילו היתה תקלה אחת היסטרית בשבת שהקפיצה את כל הטכנאים של איזור פ"ת לארונות מיתוג הפרוסים ברחובות העיר) אבל לאחר מכן ממש 0 תקלות.

היום עדיין יש לי HOT בבית ובסה"כ דיי מרוצה. בפעמים הבודדות שנזקקתי לשירות שלהם הכל היה פיקס. התאום מול המוקדנית בכל הקשור לחיבור היה תקין, מה שהובטח בטלפון התקיים גם בפועל, הם עמדו בזמנים ובאו בדיוק בהתאם לשעות שנקבע עימם וההתקנה לקחה ממש, אבל ממש, מעט זמן.

הדבר הבאמת מטריד הוא DELAY מעצבן שקיים לעיתים בממיר, אבל מעבר לזה אני הייתי מרוצה מהשירות שלהם.

לא עוד הרבה זמן עתיד להסתיים השידור האנלוגי בכבלים ואז אני מקווה שהמצב ישתפר משמעותית (לא שאני שיא המוטרד מזה - אבל זה יכול להיות נחמד אם זמן התגובה יתקצר).

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

אנחנו מחוברים כבר הרבה שנים ליס ,אין אצלנו שום דיליי בין הערוצים לעומת הרבה מהחברים

שלי שמחוברים להוט ויש דיליי מייאש עד מחריד לחלקם במעבר בין ערוצים וכמובן אי זמינות

התקצירים ועוד .

אנחנו משלמים ליס מחיר מצויין שכולל כמעט את כל החבילות , אפשר להגיד שויכוחים וצעקות

עובדים טוב על מחלקת שימור הלקוחות של יס .

אגב , אני מחובר באינטרנט לhot ואני חייב להגיד שהשירות שלהם מעולה ואף פעם לא היה לי

ולו ניתוק אחד מהרשת , האינטרנט מהיר וטוב.

פורסם

רוצים מחירי טלפונים נוחים?

היום - VOIP הכי משתלם....

יש את האופציה של SkypeOut, ועוד שאר חברות טלפוניה שמספקות VOIP ברמה גבוהה ובמחירים נמוכים...

פורסם

לנו יש בבית טלפון של HOT כבר כמה חודשים.

1. זה עולה גרושים, משהו כמו 30 שקל בסיס (וכולל את תשלום ל-2000 דקות שיחה ראשונות לבזק), אם יש לך כבלים ואינטרנט שלהם. אין דמי תשלום קבוע סתם כמו של בזק, שעולה 65 שקלים לפני שהתחלת לדבר.

2. קורה לפעמים שמרימים את השפופרת ואין קו לרגע, אבל זה מסתדר בנסיון החיוג הבא.

3. לא נתקלתי בבעיות לחייג לחו"ל או לכל מקום אחר.

4. אין אפשרות כרגע לעשות תא קולי, תהיה רק בעוד כמה חודשים.

5. חשוב: במקרה של הפסקת חשמל הטלפון של הוט לא יעבוד, בניגוד לזה של בזק.

5. אם הטלפון הקווי אצלך הוא משהו משמעותי, עוד מוקדם לעבור להוט, הטכנולוגיה שלהם עוד לא מספיק בשלה. אבל אם אתה רוצה טלפון קווי כגיבוי לסלולרי, בשביל הפקס ובבית וכאלה - לך על זה

פורסם

בתור אחד שהיה מחובר במשך שנה וחצי לטלפון של HOT במסגרת הניסוי, אני חייב לומר שהתאכזבתי.

איכות השיחה נמוכה יותר מאשר בבזק, כוללת ניתוקים.

בנוסף זה גרם לי לבעיות בכל התשתית בבית, היה צריך למקם מגברים כדי שהמודם של הטלפון יקבל סיגנל בגובה מסויים ועוד ועוד...

בנוסף הטכנאים של הוט לא מקצועיים בעליל, וצריך לחכות שעות על גבי שעות על קו הטלפון במקרים של תמיכה.

ואני אומר את זה בתור מישהו שמעולם לא עבר לYES ...

בעיה נוספת היא שאתה קונה מנוי ל2000 דקות אבל לא יודע בכמה השתמשת בכל רגע נתון, שזה לדעתי חיסרון עצום.

בקשר לממירים של סמסונג עם הדיליי, אפשר לעשות להם עידכון תוכנה ע"י ניתוק מהחשמל ולחיצה על כפתור או שניים במקביל (לא זוכר בדיוק איך).

אני עשיתי וזה שיפר את המהירות פלאים !

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

תודה רבה על כל התגובות,

אנחנו כנראה נעבור להוט (ללא שירותי טלפוניה), כי ההצעה שלהם יותר טובה, ו- יס לא מוכנים לתת לנו את אותו מבצע שהיינו בו.

המבצע שהוט הציעו: 229 ש' - 3 חבילות + 2 ממירים + אינטרנט (הולכה וספק)

פורסם

בקשר לממירים של סמסונג עם הדיליי, אפשר לעשות להם עידכון תוכנה ע"י ניתוק מהחשמל ולחיצה על כפתור או שניים במקביל (לא זוכר בדיוק איך).

אני עשיתי וזה שיפר את המהירות פלאים !

את העידכון עושים ע"י ניתוק מהחשמל, לחיצה על כפתור הESC על גבי הממיר, ותוך כדי לחיצה מחברים את הממיר לחשמל, ועדיין לוצים, ואז יש תמונה של עידכון ואז מתבצע העידכון של התוכנה (EPG).

אבל גם אחרי עידכון הEPG הסמסונגים איטיים מאוד לטעמי, אם אתם עוברים להוט ויש לכם בחירה בין ממירים תבקשו את הADB ג'וניור שהוא גם נראה יפה יותר וגם מהיר בהרבה מהסמסונג.

פליקס

ROOONEEYY

• תוכן חדש...