Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7593 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי מאדזה לאנטיס שנת 96 מנוע 1.8 ליטר

עכשיו לפי הידע שלי והתנחלות יתר בפורומים ידוע לי

שככול שעוברות השנים יש בלאי של המנוע מה שגורם להורדת מס הכ"ס

של האוטו עכשיו אין לי מושג כמה יש לאוטו שלי שהוא בא ברגיל כאילו מהחברה (מעריך בסביבות ה90+-) ואני רוצה לשאול איך אפשר להחזיר את הכוחות האלה שנעלמו אם השנים

פילטר מזרקים וכו??

ואולי לחרוג טיפה מעל להחזיר אותו לשנים היפות שלו פחות או יותר (עדיף יותר) :D

פורסם

אם תשים שיפורים רק אז אולי יהיו לך יותר כוחות סוס... ד"א יש לאוטו 115 סוסים. אם הוא לא מתפקד כמו אוטו עם 115 סוסים אתה מוזמן לעשות לאוטו כל מיני טיפולים שיעשו אותו צעיר יותר. תעשה לו טיפול גדול שכולל החלפת שמן מנוע לשמן מנוע איכותי עם תוסף ששומר על שחיקת המנוע. שים פלאגים חדשים (המלצה שלי שים בוש) תחליף מסנן דלק שים תוסף BG44 בטנק דלק על חצי טנק ותריץ את האוטו (תגמור את הדלק על טורים גבוהים) אם הגיר לא עובד חלק מדי אתה מוזמן לעשות גם לגיר טיפול של החלפת שמן ופילטר מה שכמעט תמיד תורם לעבודה של הגיר... זהו... בסה"כ זה לאנטיס ולא מרצדס... אל תצפה למרצדס אחרי כל הטיפולים האלה... פשוט תצפה לנסיעה חלקה יותר ותגובות טובות יותר

פורסם

ובמטרה להגדיש את הסאה:

115 כ"ס ב-6000 סל"ד ו-16.5 קג"מ ב-4000 סל"ד מפיק מנוע הלאנטיס.

לגבי החזרת העטרה ליושנה, אשאיר למביני הדבר להעיד.

בברכה,

שחף בן צבי.

בברכה,

שחף בן צבי.

• תוכן חדש...