Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

CL500 בראבוס

TheComedian
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7639 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי!

עקב ריבוי שרשורים של מרצדס בזמן האחרון נזכרתי בכך שבמהלך טיולי האחרון בנורבגיה (חזרתי לפני קצת פחות משבועים) ראיתי מרצדס CL500 מהממת שהיו לה צמיגים רחבים במיוחד ועל הג'נטים הענקיים (בגודל של הטלוויזיה בבית שלי) היה רשום בראבוס..

רציתי לשאול מספר שאלות על הרכב, מקווה שתוכלו לעזור קצת:

1. מהו מחיר הרחב הזה? (יש לי התלבטות ביני לבין עצמי)

2. מהו הספק המנוע של רכב כזה?

3מישהו יכול לשפוך קצת אור על רכב זה, כי הוא נראה ממש מרשים ואין לי מושג בקשר אליו

תודה מראש לעוזרים

בכבוד רב

לאון חבקין

:loco:How can I be lost, If I've got nowhere to go?

:loco:

פורסם

תודה רבה על התגובה המהירה..

אפשר אז אולי לקבל מחיר שהוא בסביבות? כלומר בין X ל Y ככה אני לא חושב שזה הפרת זכויות יוצרים..

בכבוד רב

לאון חבקין

:loco:How can I be lost, If I've got nowhere to go?

:loco:

פורסם

מאיפה הגיעו פה לקטע של הפרת זכויות יוצרים, אין לי מושג (או שהתבלבלת עם לוי יצחק).

היא עולה קצת פחות מ-100 אלף דולר בארה"ב, מהחברה.

אם תרצה תוספות של בראבוס, יש הכל, החל מרק ג'נטים וסמלים, ועד שינויים מקיפים כמו הגדלת נפח מנוע ל-6.1 ועד 445 כ"ס... וזה רק לדגם ה-CL500...

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
ממתי ציון מחיר הפך להפרת זכויות יוצרים באמת....? :|

למחירון של לוי יצחק יש זכויות יוצרים ולכן אי אפשר לשאול פה כמה עולה X במטרה לקבל תשובה על זה. מן הסתם זה לא תקף לרכבים חדשים. כמו כן גם אין בעיה עם לרשום שרכב עולה סביב X. אבל תשובה של - הונדה סיווק 92EX עולה 21354 היא לא תקינה (ולא אין לי מושג אם זה באמת המחיר סתם זרקתי מספר).

גיא

• תוכן חדש...