Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7631 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב,

בחודש הבא אני אמור לבקר בפראג (ובתערוכת פרנקפורט. רוני נתראה :lol:).

אשמח אם תוכלו לתת המלצות למלונות (בעיר, לא מחוצה לה) טובים וזולים (הכל יחסי), ועל אתרי תיירות מעניינים בפראג ובסביבתה.

אנחנו מתכננים לסוע לבקר במפעל-מוזיאון של שקודה. שלחתי לשקודה מייל והם ענו שניתן להגיע לשם רק ברכב. לשכור רכב שם או דרך סוכנות נסיעות בארץ? מומלץ לשכור רכב מדוזל, נכון?

ושאלה אחרונה :oops: קורונה צ'יכית - כמה ש"ח זה? (חיפשתי באתר של בנק ישראל ודווקא קורונה צ'יכית לא רשומה שם)

תודה מראש,

אוראל.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

אוקיי

צ'כיה מדהימה

פראג היא אחלה מקום להסתובב בו.

אני דווקא הייתי נמנע מכל הקלאסיקות התיירותיות, לא שהן אינן שוות בעצמן, אבל לטעמי להסתובב בעיר ולהכנס בארבע אחר הצהריים לאיזה פאב, לשתות גלון בירה תמורת חצי שקל ולמצא את עצמך משחק כדורגל-שולחן מול שלוש בלונדיניות נראה לי יותר נחמד...

חוץ מפראג יש את צס'קי קרומלוב, שזה כפר, כמה שעות נסיעה מפראג ברכבת, מקום מדהים, עיירה ציורית על שפת נהר [לצערי הייתי מסומן מידי מכדי לזכור את השם שלו] מקום מדהים ומומלץ.

זהו

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

ידידי חובב הבימר'ס :wink:

אני נוסע עם המשפוחה... ככה שבירה לא ממש מעניינת...

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

אין בעיה להסתדר גם עם יורו בפראג.

ועוד משהו - ברחובות כמות עצומה של שקודות "משופרות" בטעם רע של ערסים שראו את מהיר ועצבני עם דיבוב לצ'כית.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

בוקר טוב,

1. תודה רבה אור.

2. רז, אני מכיר את התופעה :roll:

אני קורא בפורומי שקודות בגרמניה ובצ'יכיה... ורב הרכבים שלהם משופרים בטעם רע מאוד :|

3. יאללה, חבר'ה

כל מידע/עצה/המלצה - תעזור :-)

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

RS,

בפראג יש את אחד הדיסקוטקים המפורסמים באירופה, אם אתה בעניין.

חמש קומות (!!!) של דיסקוטק שבכל קומה מוזיקה אחרת. מומלץ בחום.

צר לי אך אני לא זוכר את שם הדיסקוטק (כבר עברו שנתיים כמעט) אבל הוא ממוקם במרכז העיר ואני לא חושב שיש מישהו מקומי שלא ידע לכוון אותך.

כאמור, מומלץ.

פורסם

אני ממליץ להתרחק מהמלונות הקטנים והזולים יחסית ממש במרכז העיר איפה שכל הפאבים.

המיקום אמנם מרכזי ונוח אבל מתחת לחלון שלך כל לילה יסתובבו עדרים של תיירים אנגלים וגרמנים,

שיכורים עד מאוד :drinking: וקולניים במיוחד. :bad-word:

.All Imprezas are equal,some are more equal then others

פורסם

בוקר,

בנוגע להשכרת רכב - מה דעתכם?

דרך הארץ די יקר להשכיר (בדקתי. המחירים נעים בין 200 ל-300 יורו... לסופר מיני'ס... ל-5 ימים)...

Renault Catpur 155 2021 

• תוכן חדש...