Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7614 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
חפש את המשתמש צביקה , אולי תוכל להיעזר בו.
אגב המוסך של צביקה הוא באזור מגורייך (נתניה). מומלץ מאד בעל מקצוע מעולה עם מחירים נוחים במיוחד לחברי הפורום.:mm_yeah:
פורסם

צביקה לוקח בערך 300 שקל, אל תתפוס אותי במילה, תחפש עליו המלצות בפורום, ממש מומלץ ואדם אמין.

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם

כמו שאמרו קודמי זה 300 שקל היכן שאני גר זה בין 250-200 שקל אבל באזורים אחרים אין לי מושג בכל אופן טווח המחירים הוא בין 200-300 שקל

Seat Ibiza Cupra 07:twisted:

פורסם
כמו שאמרו קודמי זה 300 שקל היכן שאני גר זה בין 250-200 שקל אבל באזורים אחרים אין לי מושג בכל אופן טווח המחירים הוא בין 200-300 שקל
200 ש"ח אתה חולם!!

ac cobra - יצירת אומנות.

פורסם

צביקה קרבורטור, יושב בנתניה, ליד השוק (רחוב זנגביל, כמדומני).

גם זול, גם מומחה, ואם תגיד שצביקה (פיק, לא קרבורטור) שלח אותך - אני בטוח שתקבל גם כוס קפה :wink:

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

200 שקל זה כולל קפה?

נראה לך 200 שקל לניקוי קרבורטור, אולי עם ספריי קרבורטורים זה יעלה ככה, נו באמת...חכה לצביקה.

פורסם

אם תמהר ותשפץ את הקרבורטור אצל צביקה לפני שחודש אוגוסט יסתיים,

אתה גם תהנה ממבצע שטיפת מנוע בחינם.

צביקה - באהבה... :wink:

עריכה - המחיר תלוי בעיקר בדגם הקרבורטור. את הקרב' של האלפאסוד , סולקס כפול אך פשוט,

שלחתי לשיפוץ ב-100 ש"ח פה בראשון. נכון להיום, שנה וקצת אחרי, הוא עובד מעולה (אלי מאשר?).

No worries 8)

• תוכן חדש...