Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איך מפרקים קליפר?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8470 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא הצלחתי להבין איך לפרק את הקליפר מהדיסק, אני לא רוצה לנסות בכוח כדי לא לגרום לנזק

אם מישהו יכול להסביר לי איך עושים את זה או לשלוח לי קישור לאתר או משהו כזה אני יודה לכם מאוד

תודה מראש - יניב

פורסם

אני כולה רוצה לנקות את כל החלקים שבאזור, אני לא רוצה להתעסק עם שום דבר, בגלל זה אני שואל קודם, ודרך אגב יש לי גולף שנת 2000

פורסם

מקווה שלא תעשה שטויות,כי בכל זאת זה מערכת בלימה.

בכל אופן הקליפר יושב על האוכף, שזה מה שמחזיק את הדיסקיות(ישנם מכוניות שהקליפר והאוכף הם כמיקשה אחת). צריך לפרק רק 2 ברגים כדי לפרק אותו ואז יתגלה לך האוכף שיש עליו 2 דיסקיות.

אל תשכח שמתי שאתה מחזיר את הקליפר, צריך לדחוף את הבוכנה חזרה פנימה, תעשה את זה עם פלייר "קוקוריקו"

בהצלחה ואל תעשה שטויות

"יש לך אולי 7 שקל להגיע לבאר שבע??"

פורסם
אני כולה רוצה לנקות את כל החלקים שבאזור, אני לא רוצה להתעסק עם שום דבר, בגלל זה אני שואל קודם, ודרך אגב יש לי גולף שנת 2000

אז למה לנקות? זה לא יתרום לשום דבר... מקסימום בפעם הבאה שאתה במוסך בקש מהם להשפריץ מים בלחץ על הבלמים.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
זה משתנה מרכב לרכב, אם אתה שואל זה אומר שאתה לא צריך להתעסק עם מערכת הבלימה :!:

החיים שלך ושל אחרים תלויים בכך, אל תשכח זאת.

:mm_yeah:

...וכל מילה נוספת מיותרת :!:

MCS 2008

פורסם
לא הצלחתי להבין איך לפרק את הקליפר מהדיסק, אני לא רוצה לנסות בכוח כדי לא לגרום לנזק

אם מישהו יכול להסביר לי איך עושים את זה או לשלוח לי קישור לאתר או משהו כזה אני יודה לכם מאוד

תודה מראש - יניב

אתה גם לא צריך להבין.

התעסקות עם מערכת הבלמים ברכב הינה מסוכנת מאוד ואינה מיועדת ל"טיפול סדיר" של בעל הרכב.

המנע בכל תוקף מהתעסקות עם המערכת, אתה עלול לגרום לנזקים בהיקף חסר תקדים.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

• תוכן חדש...