Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

BMW 520 1989 ייתכן שכזו חייתית??

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7605 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

היום הלכתי לראות BMW 520 שנת 89 I שנמצאת אצל הבנאדם 8 שנים!!

מה שמאוד מעניין שכשעשינו סיבוב לא האמנתי שהאוטו יגיב וייסע בצורה כזו, האוטו חייתי כאילו מנוע 2500 !!!

הבנאדם אומר שהוא החליף מנוע בזמנו מייבוא, אני שאלתי אותו אם הוא בטוח שזה מנוע 2000 והוא אומר לי שאי אפשר לדעת אולי טעו בייבוא!

בכל אופן ברשיונות הכל רשום ומסודר בהתאם, הוא אומר שנראה לו שזה מנוע חזק מהקודם אולי מנוע 2.5 .

יש מצב שירכיבו מנוע 2.5 במקום 2.0 ולא יעלו על זה?

האם המכלולים זהים בין 2.0 ל- 2.5 ?

מה דעתכם, אני פשוט הייתי מבוהל מהתגובה של האוטו, אין לי ספק שמנוע 2.0 6 צילינדרים של BMW הוא חזק אבל לוולבו שלי 121 כ"ס ולבמבי 129 כ"ס, איך ייתכן??

אורן

VOLVO 740 2.0 1988 since 2002

CITROEN C-3 PICASO-2011 since 2011

CHEVROLET CAVALIER 2.2 1996 SINCE 2013

SKODA FABIA SPORT 2011 SINCE 2013

פורסם

מה הטעם לציין שהמנוע מייבוא, זה לא שמייצרים את המנועים האלה בארץ,נקודה למחשבה...

"טעו בייבוא"-בדיחה,לא סביר בכלל שיקרה דבר כזה.

לעניינך.

ה-M20B20 וה-M20B25 זהים לחלוטין בכל מה שקשור למראם החיצוני, מדובר למעשה באותו בלוק עם קדח שונה.

אם ההחלפה נעשתה כחוק,כמו שהבעלים טוען, בדוק מה רשום ברשיון- M20B20 שווה 2 ליטר,B25 שווה 2.5 ליטרים.

במידה ולא,הדרך היחידה להיות בטוח היא להציץ ולבדוק מה מקושקש על הבלוק.

די... מספיק. נגמרה התקופה הזאת.

פורסם
מה הטעם לציין שהמנוע מייבוא, זה לא שמייצרים את המנועים האלה בארץ,נקודה למחשבה...

ברור שהמנוע מיוצר בחו"ל. כשמציינים מנוע מייבוא הכוונה שהמנוע הגיע מפירוק בחו"ל, ולא פורק מרכב בארץ.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם
ברור שהמנוע מיוצר בחו"ל. כשמציינים מנוע מייבוא הכוונה שהמנוע הגיע מפירוק בחו"ל, ולא פורק מרכב בארץ.

לזה התכוון המשורר, תודה.

ברשיון רשום דגם 520 I בלי דגם מנוע שרשמת.

אורן

VOLVO 740 2.0 1988 since 2002

CITROEN C-3 PICASO-2011 since 2011

CHEVROLET CAVALIER 2.2 1996 SINCE 2013

SKODA FABIA SPORT 2011 SINCE 2013

פורסם

אין דבר כזה לא רשום,ברשיון רכב רשום גם דגם מנוע,למשל אצלי ברשיון המנוע דגם 788 זה אומר מנוע 1.4 טורבו,אם לא היה רשום כולם היו שמים מנועים בנפחים מטורפים,תקרא כמו שצריך את הרשיון.

ולשאלתך,אל תשווה בין תגובת דוושה של בימר לוולוו שלך ,יש עוד פרמטרים שיש לקחת בחשבון מעבר לכמה הספק המנוע מפיק,יתכן שהבימר מתוחזקת כראוי והמנוע שיש בה מפיק קרוב להספק המקורי שלו.

בקשר ל"טעות" ,המוכר בטח ראה שאתה מתלהב והתחיל לחרטט כמו סוחר רכב.

נ.ב. עצה קטנה,כשאתה הולך לקנות רכב אל תראה התלהבות יתרה ליד המוכר,זה לא בריא לכיס שלך.

בהצלחה.

• תוכן חדש...