Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7633 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
יאשה באיזה מסלול אתה עובד? ואיך אתה מכיר את כל הסיכסוכים בספורט הזה מקרוב?
מספיק כביסה שחורה יש מענף אחר כאן .

בוא לא נוציא את זה כאן גם בענף הזה .

סגור עניין . תודה .

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

• תגובות 102
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
עניתי בציטוט :

אתה משווה לי "קריקט" לקארטינג...

אין לי בעיה עם ההשוואה רק - מי שקורא עיתון על רכבים , אז קארטינג מן הסתם מעניין אותו יותר מקריקט .

איזו השוואה מטומטמת .

ותתפלא , אבל תחרות קריקט יכולה להיות מעניינת את אלו שאוהבים קריקט או משהו בסיגנון . ( מוזר הא... )

שוב ,

פסים אישיים .

אתה לא מוסיף הרבה כבוד לעצמך .

כן , אני בטוח שאני יכול לכתוב כתבות מעניינות . מאוד אפילו .

לכתוב 40 כתבות , להוציא מגזין וכו'... שים לב לאן ירדת . בושה .

כמו שמגזין צריך לתת דוגמא לגבי הספורט בארץ אז ככה אתה צריך לתת דוגמא לכתב .

אני מקווה שלא ימחקו את מה שרשמת , שיראו לאן אתה יורד....

מר יאשה הנכבד,

יש לך בעיה קשה - מאד אפילו - בהבנת הנקרא. יכול להיות (ואת זה אני אומר רק בגלל השם שלך, שלא תעלב לי) שזה בגלל בעיית שפה.

אפילו את הדוגמה הפשוטה של הקריקט לא הצלחת להבין. בודאי שיש מי שמתעניין בקריקט. ערוצי ספורט שפועלים באזורים מסויימים, למשל SKY באסיה, משדרים המון קריקט. אפילו אני אישית מתעניין לפעמים בקריקט, אולי כי ביליתי חלק מילדותי באנגליה (יש תחרויות שמתנהלות על פני יום אחד, בקצב מהיר יחסית). הנקודה היא שאם תבדוק בקרב האוכלוסיה הישראלית, תגלה שעבור 99% מהם, כולל אלו שספורט כעקרון מעניין אותם, קריקט זה משעמם לאללה - ועבורם, לא משנה כמה הקריין יהיה מעולה. זה תגובה לטענה שלך כי כתיבה טובה תהפוך את הקארטינג למעניין. עכשיו אתה מבין את הדוגמה?

ועכשיו לגבי עניינים אישיים. קרא שוב את ההודעה הראשונה שלך. תקפת את כל העוסקים במקצוע שלי, אישית, באופן מכליל, והעלבת את המקצוע. זה כולל אותי. ואתה עוד אומר לי שירדתי לפסים אישיים?

ואני ממש לא מבין באיזו צורה בדיוק "ירדתי נמוך". איך? בכך שהשתמשתי בציניות? אמרתי משהו עליך? קראתי לך בשמות? העלבתי אותך או את העוסקים בקארטינג?

מה בדיוק "בושה" בכך שהצעתי לך לנסות ולהוציא מגזין קארטינג? ואגב, אמרתי 4-5 כתבות, לא 40.

בקיצור, כדאי שתבדוק את עצמך ואת הדרך בה אתה מתנסח לפני שאתה תוקף אחרים.

טל

חבר הפורום טל שביט נהרג בתאונת דרכים כשהוא רכוב על אופנוע בזמן מילוי תפקידו ככתב רכב. יהי זכרו ברוך.

* "מוטב שתשתוק ויחשבו שאתה טפש, מאשר לפתוח את הפה ולהסיר כל ספק" (בנג'מין פרנקלין)

* "If I were in your shoes, I'd whisper before I'd shout" (רייצ'ל סטיבנס, "סוויט דרימס מיי ל.א. אקס")

פורסם
מספיק כביסה שחורה יש מענף אחר כאן .

בוא לא נוציא את זה כאן גם בענף הזה .

סגור עניין . תודה .

איזה ענף אחר? מה הפסדתי? אתם מתכסחים על עוד משהו חוץ מהקרטינג?:|

to finish first first you have to finish

פורסם
אני מתחרה בקארטינג, ואשמח שיהיה פרסום לספורט הנהדר הזה. הציעו לי לכתוב סיקורים ב"מארשלס" אבל לא ניתן לדעת מה קורה מאחוריך או מלפניך בזמן המרוץ ולכן קשה לסקר בצורה הזאת.

זיו אתה צודק ,גם אני בתור מתחרה לא יכול לסקר אירועים בהם אני משתתף ,אולי פעם ב,,,,,,,

אבל אם הנושא חשוב לכם ואני יודע שהוא חשוב, תעזרו לנו לעזור לכם

אנחנו מתעסקים בהמון המון פעילויות ויצירת תשתיות שיקדמו את הספורט המוטורי על כל ענפיו והכל בזמננו החופשי ,

לכן אם אתה מכיר חבר /מישהו שמכיר את התחום ויכול לסקר אותו טוב ,אנחנו ניתן את כל התשתית לזה,כדי שיהיה פרסום נוסף לענף הזה דבר שיוכל לקדם אותו ,אחרת אנחנו נעשה את זה אבל זה יקח קצת יותר זמן

החודש גם יצא המגזין הראשון של MARSHALS שיופץ בהתחלה ב- 10,000 עותקים

[B][COLOR=navy]אריה פאהן מפקח בניה - אבן היסוד פיקוח בניה [/COLOR][/B] [URL]http://www.even-hayesod.co.il/[/URL]

פורסם

אל תהיה פתאום תמים .

זה לא עובד על אף אחד .

אתה משווה קריקט לקארטינג כשמדובר בחובבי רכב...

מי שקורא "אוטו"/ "הגה" / "רכב" ואנערף מה עוד ,

קארטינג אולי לא הכי מעניין אותם אבל הם יכנסו לקרוא . תהיה בטוח .

אם הכתבה תהיה מעניינת , אז הנה הרווחנו עוד אחד לספורט המוטורי ולא סתם מתעניין בדגם חדש .

איך אתה מצפה שיאהבו את הספורט אם לא יכירו אותו ?

אם לא ידעו ששם עוד יש להם סיכוי להצליח בספורט המוטורי...

זה הבסיס לספורט מוטורי , הבסיס !

כולם מדברים על החוק המוטורי , יעבור קריאה , לא יעבור...

אני חושב שעמוד מסכן רק יתרום .

שיראו שאפשר שיהיה כאן ספורט מוטורי . זו תרומה פשוטה ויעילה .

עכשיו במקום להתנשא , רק נסה להבין .

אין בעיה שלא תסכים , אתה לא חייב .

אל תשכחו,

פורסם

ואני חשבתי שרק בראלי יש מלחמות....

חה....

צרת רבים.... נחמת וגו'...

תפרקו הכל חבר'ה - מחר יום חדש.

אתם והרכב ה"תפעולי" שלכם - אולי זה גם הפתרון שלנו - נקבע מסלול ספרינט כשטח תפעולי ונגדיר את ה 106S16 שלי כמלגזה...

:-D

גדול...

אלון

פורסם
זיו אתה צודק ,גם אני בתור מתחרה לא יכול לסקר אירועים בהם אני משתתף ,אולי פעם ב,,,,,,,

אבל אם הנושא חשוב לכם ואני יודע שהוא חשוב, תעזרו לנו לעזור לכם

אנחנו מתעסקים בהמון המון פעילויות ויצירת תשתיות שיקדמו את הספורט המוטורי על כל ענפיו והכל בזמננו החופשי ,

לכן אם אתה מכיר חבר /מישהו שמכיר את התחום ויכול לסקר אותו טוב ,אנחנו ניתן את כל התשתית לזה,כדי שיהיה פרסום נוסף לענף הזה דבר שיוכל לקדם אותו ,אחרת אנחנו נעשה את זה אבל זה יקח קצת יותר זמן

החודש גם יצא המגזין הראשון של MARSHALS שיופץ בהתחלה ב- 10,000 עותקים

מרשל - איך אני נמנה על 10,000 ברי מזל שיקבלו עותק?

מה לא מגיע לי?

תראה איזה יופי אני מבקש...

אלון

פורסם
מרשל - איך אני נמנה על 10,000 ברי מזל שיקבלו עותק?

מה לא מגיע לי?

תראה איזה יופי אני מבקש...

אלון

אתה דואג ? תקבל ממני אישית עם הקדשה :-)

[B][COLOR=navy]אריה פאהן מפקח בניה - אבן היסוד פיקוח בניה [/COLOR][/B] [URL]http://www.even-hayesod.co.il/[/URL]

פורסם

כמה דברים :

אפילו את הדוגמה הפשוטה של הקריקט לא הצלחת להבין.

הבנתי טוב מאוד , אבל אי אפשר להשוות את שניהם כאשר מדובר בחובב רכב , מי קונה את המגזינים הנ"ל ?

ועכשיו לגבי עניינים אישיים. קרא שוב את ההודעה הראשונה שלך. תקפת את כל העוסקים במקצוע שלי, אישית, באופן מכליל, והעלבת את המקצוע. זה כולל אותי. ואתה עוד אומר לי שירדתי לפסים אישיים?

כן !

אם אתה חושב שאתה לא יכול להוציא ממירוץ את כל האדרנלין והטירוף , הכעס , ההתלהבות , הכעס , המירמור , התיכנונים והעקיפות , הבכי , ההצלחה , הניצחון , הנפות הגביעים וכו'...

אם אתה לא יכול להעביר את זה על דף כמו שצריך , אז כן . אני טוען שעדיף שאותו כתב יוריד את העט או מה שיש לו ביד .

אתה לא יכול להעביר על דף את זה ?

20 שנה במקצוע ואתה לא יכול להביר על דף את התחושות שיש במירוץ ?

אני מאמין שאתה יכול . ( תראה מה זה , אני למרות הכל עוד מסוגל לפרגן... )

ואני ממש לא מבין באיזו צורה בדיוק "ירדתי נמוך". איך? מה בדיוק "בושה" בכך שהצעתי לך לנסות ולהוציא מגזין קארטינג? ואגב, אמרתי 4-5 כתבות, לא 40.

אני אצטט :

"לא צריכה להיות לך בעיה למלא 40-50 עמודים וכו' , להקים מגזין ועוד...

זו לא התנשאות ????

בקיצור, כדאי שתבדוק את עצמך ואת הדרך בה אתה מתנסח לפני שאתה תוקף אחרים.

טל

אני בודק , תאמין לי , אבל אני לא יכול לשתוק כשאני רואה חוסר צדק , טעויות וכו'... על זה אוהבים אותי או שונאים אותי . זה לא ממש מעניין אותי .

אל תשכחו,

פורסם

טל

בתור אחד שמכיר את הענף כבר 8 שנים ומנוי לעיתון כמה שנים טובות (ואתה מוזמן לבדוק ) אני יכול להגיד לך שהורדת לעיתון כמה נקודות זכות שהיו אצלי ,

הרי שכל מי שקורא את הירחון הוא חובב/חולה/שרוף/משוגע על רכב ,ספורט מוטורי בארץ ולא רק בתחום אחד כי הרי כולם לטובת הספורט הנ"ל ,לא?.

אז למה לא לתת דף אחד ,עמוד , על מרוצי הקארטינג שמתקיימים בארץ ,הרי יש לכם כמה כתבים מאוד טובים וצלם מאוד מוכשר שרק יכול להוסיף לכולנו ,

עד כמה שזכור לי מהתקופה שדני התחרה אז כן היה סיקור , למה לא להמשיך ,במי זה יפגע (אם לא יועיל), חסר לכם מי שיכתוב ,יצלם ,תאמין לי שאנחנו בכיף נירתם לעניין .

משום מה הירחון שאתה עובד בו מתחיל להראות לי כירחון פרטי (שמנסה רק להוסיף לעצמו כסף שלא מהמקומות לא נכונים )למרות שרובנו כאן משלמים לכם את המשכורות (מבלי חס וחלילה לפגוע בכם שהרי אתם עושים עבודת קודש ) אז תתנו עוד קצת מעצמכם ,תגיעו למרוצים שמתקיימים (ואני אישית מוכן להתקשר כל פעם ולהודיע על מרוץ שמתקיים )

אני לא ישכח גם את אותה תקופה שפרסמתם שאתם תומכים בארז ליבן ,לאן זה נעלם ולמה? לטובת קבוצת הכדורגל שפרסמתם אחר כך שאתם עוזרים לה ,קבוצת כדורגל בירחון שאמור להיות אך ורק על רכב וכל מה שמסביבו(ואני לא זוכר שכדורגל נכנס בקטגוריה הנ"ל) !!! למה ,כי שם יש יותר פרסום ?

אתה יודע כמה לקוחות איבדתם באותה תקופה (תבדוק סתם בשביל הקטע ) .

בקיצור ולעניין קצת תשומת לב לקוראים של הירחון שאתה עובד בו לא יזיק וההפך בדיוק יעשה כי ענף הקארטינג רק עולה ולא יורד (4 פעימות לפחות).

חבל אתם אחד הירחונים היותר טובים שיש ,אל תאבדו את זה .

דדי,

מאמן נהיגה ספורטיבית ובטוחה - לחיים

פורסם
אל תהיה פתאום תמים .

זה לא עובד על אף אחד .

איפה בדיוק אני מנסה להיות תמים?

אתה משווה קריקט לקארטינג כשמדובר בחובבי רכב...

לא. מה פתאום? שוב לא הבנת. אנסה להסביר שוב. אני מתייחס לקריקט כענף ספורט. לא קשור לרכב! יש כאלה שזה מעניין אותם; הרוב לא. מי שלא מעניין אותו, לא יצפה בקריקט (ובטח שלא יקרא כתבות עליו), גם אם הוא צופה קבוע בערוץ הספורט וקורא את מדור הספורט בעיתון לפני כל דבר אחר.

ואגב, 'אוטו' לא מוגדר כעיתון לחובבי רכב, בפעם האחרונה שהייתי מעודכן. לכן יש בו מינון גבוה של מכוניות 'רגילות' ומשעממות (כן, גם אותי). ואולי זו הסיבה שזה מגזין-הרכב בעל התפוצה הגדולה ביותר, בהפרש ניכר.

מי שקורא "אוטו"/ "הגה" / "רכב" ואנערף מה עוד, קארטינג אולי לא הכי מעניין אותם אבל הם יכנסו לקרוא. תהיה בטוח. זו דעתך. דעתי אחרת. מותר לי לחשוב אחרת ממך? ורק שתדע שיש לי קצת, רק קצת, נסיון בתחום. אני אישית הקציתי מקום במגזין שלי לקארטינג, כשהיתה כאן ליגת 2 פעימות. באתי לצפות במירוצים, ואף שימשתי ככרוז במירוץ קארטינג או שניים (ואז היה קהל צופים).

אם הכתבה תהיה מעניינת, אז הנה הרווחנו עוד אחד לספורט המוטורי ולא סתם מתעניין בדגם חדש.

איך אתה מצפה שיאהבו את הספורט אם לא יכירו אותו?

אם לא ידעו ששם עוד יש להם סיכוי להצליח בספורט המוטורי...

זה הבסיס לספורט מוטורי , הבסיס !

כולם מדברים על החוק המוטורי , יעבור קריאה , לא יעבור...

אני חושב שעמוד מסכן רק יתרום.

שיראו שאפשר שיהיה כאן ספורט מוטורי. זו תרומה פשוטה ויעילה.

עכשיו אתה אומר משהו אחר לגמרי: שהמגזין צריך לתרום. לא כי זה מעניין, אלא כי זו תרומה חשובה. זה טיעון לגיטימי בהחלט, ודיבור לענין - אבל זו כבר החלטה של בעלי העיתון.

עכשיו במקום להתנשא , רק נסה להבין. איפה לעזאזל התנשאתי? אמרתי את דעתי, שנושא קארטינג לא מעניין את הרוב המכריע של הציבור, כולל ציבור קוראי 'אוטו' (וגם שאר מגזיני הרכב). חיזקתי את דברי בעובדות (כגון, למשל, שלא מגיעים צופים למירוצי הקארטינג, שיורוספורט לא משדר קארטינג, שמגזיני רכב בחו"ל לא כותבים על קארטינג). הבעתי את דעתי, בצורה מנומקת ועם דוגמאות. אני חושב שמותר לי להחזיק בדעה שונה משלך בלי שזה יהיה סיבה לתקוף אותי!

די, נמאס! זה הגיע למצב שכבר אי אפשר להביע בפורום הזה דעות שמנוגדות לזרם הכללי והפופוליסטי בלי לחטוף ריקושטים! (המשפט האחרון מכוון לא רק אליך, אגב.)

טל

חבר הפורום טל שביט נהרג בתאונת דרכים כשהוא רכוב על אופנוע בזמן מילוי תפקידו ככתב רכב. יהי זכרו ברוך.

* "מוטב שתשתוק ויחשבו שאתה טפש, מאשר לפתוח את הפה ולהסיר כל ספק" (בנג'מין פרנקלין)

* "If I were in your shoes, I'd whisper before I'd shout" (רייצ'ל סטיבנס, "סוויט דרימס מיי ל.א. אקס")

פורסם

ויואב

אין כאן שום כביסה שחורה ושום כלום ,יש כאן בעיה שישנם מקומות שיכולים לתת פרסום ואף עזרה לכמה נהגים שנחשבים לטובים וזה לא מגיע ,אני ואתה יכולים להצביע על כמה שמות שהפרסום הקטן(ביותר) יוכל כן לעזור להם לעלות רמה.וזה בעזרת עיתון אוטו הנכבד ,הגה וישנם עוד כמה .

זה כל כך חורא לי שאני הפסקתי לפני שנה את המנוי רק מהסיבה שהיה פרסום על עזרה לקבוצת כדורגל בדפים הראשונים של עיתתון אוטו ,תחשוב איזו הרגשה זו (או אפילו עקיצה ) שמפרסמים את זה במקום את ,אחד הנהגים שכן יכולים לעלות ולהביא כבוד .

דדי,

פורסם

טל ההפך ,

אנו מאוד מעונייינים לשמוע את דעתך בנושא בתור אדם שהרבה מאוד אנשים (שאני מכיר לפחות) מעריכים אותו ואת דעותיו,ואני מדבר בשיא הרצינות ,אני לא סתם יושב ליד המחשב בשעה כזו ,תאמין לי ,זה נושא שדיי כואב לי אישית ולחבריי שעוסקים בענף הזה.

יאשה מהכרותי עימו גם כן מוציא את מה שיש לו מתוך ייאוש .

דדי,

פורסם
טל

בתור אחד שמכיר את הענף כבר 8 שנים ומנוי לעיתון כמה שנים טובות (ואתה מוזמן לבדוק ) אני יכול להגיד לך שהורדת לעיתון כמה נקודות זכות שהיו אצלי ,

הרי שכל מי שקורא את הירחון הוא חובב/חולה/שרוף/משוגע על רכב ,ספורט מוטורי בארץ ולא רק בתחום אחד כי הרי כולם לטובת הספורט הנ"ל ,לא?.

אז למה לא לתת דף אחד ,עמוד , על מרוצי הקארטינג שמתקיימים בארץ ,הרי יש לכם כמה כתבים מאוד טובים וצלם מאוד מוכשר שרק יכול להוסיף לכולנו ,

עד כמה שזכור לי מהתקופה שדני התחרה אז כן היה סיקור , למה לא להמשיך ,במי זה יפגע (אם לא יועיל), חסר לכם מי שיכתוב ,יצלם ,תאמין לי שאנחנו בכיף נירתם לעניין .

משום מה הירחון שאתה עובד בו מתחיל להראות לי כירחון פרטי (שמנסה רק להוסיף לעצמו כסף שלא מהמקומות לא נכונים )למרות שרובנו כאן משלמים לכם את המשכורות (מבלי חס וחלילה לפגוע בכם שהרי אתם עושים עבודת קודש ) אז תתנו עוד קצת מעצמכם ,תגיעו למרוצים שמתקיימים (ואני אישית מוכן להתקשר כל פעם ולהודיע על מרוץ שמתקיים )

אני לא ישכח גם את אותה תקופה שפרסמתם שאתם תומכים בארז ליבן ,לאן זה נעלם ולמה? לטובת קבוצת הכדורגל שפרסמתם אחר כך שאתם עוזרים לה ,קבוצת כדורגל בירחון שאמור להיות אך ורק על רכב וכל מה שמסביבו(ואני לא זוכר שכדורגל נכנס בקטגוריה הנ"ל) !!! למה ,כי שם יש יותר פרסום ?

אתה יודע כמה לקוחות איבדתם באותה תקופה (תבדוק סתם בשביל הקטע ) .

בקיצור ולעניין קצת תשומת לב לקוראים של הירחון שאתה עובד בו לא יזיק וההפך בדיוק יעשה כי ענף הקארטינג רק עולה ולא יורד (4 פעימות לפחות).

חבל אתם אחד הירחונים היותר טובים שיש ,אל תאבדו את זה .

הייתי עונה לך בצורה מפורטת, למעט עניין אחד: אני לא עובד בעיתון 'אוטו', מזה כחצי שנה.

מעבר לכך, כל מה שעשיתי היה לדווח על החלטה שהתקבלה פעם (ושהייתי שותף לדיונים עליה). דיווח עובדתי על משהו שקרה והתרחש בפועל. כל היתר זו דיעה אישית שלי, כמישהו שלא שייך ל'אוטו'. מותר לי להיות בעל דיעות שונות משלך, אני מקווה. ושים לב למה התייחסתי: אך ורק לסוגיה האם זה מעניין. זה הכל. לא הבעתי כל דעה האם העיתון צריך או לא צריך למשל לתרום עמוד לנושא קארטינג, כאקט של תמיכה וקידום הספורט - לא על זה דובר. אני, כשהיה לי עיתון משלי, הקציתי מקום לקארטינג. זה היה בתקופה אחרת, בתנאים אחרים, ואני ממש לא בטוח שהייתי עושה את זה היום.

לגבי ארז ליבן: הוא היה כשרון גדול, וכמו עם כל ספורטאי אחר, הסכם התמיכה עימו היה לתקופה מוגדרת מראש (וזה נעשה, אגב, מתוך רצון לקדם ולתרום, נטו, לספורט המוטורי בישראל). לאחר מכן הוא עזב לגרמניה לנסות את כוחו ומשם כבר לא ממש היה על מה לדווח (אם כי נעשה נסיון) - הקריירה שלו נעצרה, מסיבות אישיות שלו, ולא יצא ממנה כלום.

לסיום, דבר אחד בטוח: ההחלטות שהתקבלו עד היום ב'אוטו' לגבי התכולה שלו והקו המערכתי כנראה לא היו כל כך שגויות. כפי שכבר אמרתי בתגובה אחרת, זה מגזין הרכב הכי נפוץ במדינה, ובפער גדול.

תוספת אחרי שקראתי עוד תגובה שלך: אני שמח שאתה רוצה לשמוע את דעותי, אבל אני עדיין מרגיש בימים האחרונים כמו מישהו שנוהג במכונית עם סרטים כחולים-לבנים, ונכנס בטעות לגוש קטיף בדיוק כשכל לובשי-הכתום מתארגנים שם נגד ההנתקות... נראה לי שליותר מדי אנשים פה קשה לשמוע דעות שונות משלהם.

טל

פורסם

אוקיי

אז אוליי בעם יצא לך לדבר עם דני אז נשמח לשמוע את דעתו בנושא (הכאוב כל כך ) ,ואיך באותה תקופה פרסמו תמונה של קבוצת כדורגל בירחון שמתעסק בתחום הרכב .

ישנם כאן כרגע עוד אנשים חוץ ממני ומיאשה שלא מגגיבים לנושא וחבל כי אז היו מבינים כמה זה כואב .

טל תודה .

דדי,

• תוכן חדש...