Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7622 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חסכתי כסף ושמתי סאב באוטו

לאבא שלי לא היה בעיה

כל עוד זה מהכסף שלי

אבל מאז שסמתי סאב הוא מתעצבן

בגלל שזה מפריע לו לשמוע רדיו

השאלה היא אם אפשר להתקין מפסק שיוכל לכבות את הסאב

ואם כן כמה זה אמור לעלות?

תודה מראש לעונים

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בצורה הזאתי אני לא יודע איך לעשות את זה אולי דרך הRCA אבל חבל על הרעשים שאולי יהיו... (אם נחבר להם מפסק)

כללי החתימה מופיעים בדביק בפורום האודיו ובפורום האוף טופיק.

קרא אותם.

פורסם

החי פשוט הכי קל : שלוף את הRCA של הסאב שאתה יוצא מהאוטו...או ליחילופין אם קיימת במערכת SUB LEVEL תוריד עד הסוף.....

אפשרות נוספת אם אבא שלך נגיד כמו אבא שלי - שומע חדשות בווליום מינימאלי שאפילו הרעש רוח עם חלון סגור יותר חזק - אז תשים מפסק על הרמווט....לא יהיה סאב - וגם 6\9 לא יהיה.....רק קידמיים זה אמור להספיק לו

פורסם

תבטל את הREAR, תעשה FADER רק לרמקולים הקידמיים.

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

איפה כתוב שיש לו 3 יציאות ?

אם יש לו 3 יציאות, אין לו אופציה "להשתיק" את הסאב דרך הפאנל ?

או לפחות להנמיך אותו משמעותית .. ?

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם
החי פשוט הכי קל : שלוף את הRCA של הסאב שאתה יוצא מהאוטו...או ליחילופין אם קיימת במערכת SUB LEVEL תוריד עד הסוף.....

אפשרות נוספת אם אבא שלך נגיד כמו אבא שלי - שומע חדשות בווליום מינימאלי שאפילו הרעש רוח עם חלון סגור יותר חזק - אז תשים מפסק על הרמווט....לא יהיה סאב - וגם 6\9 לא יהיה.....רק קידמיים זה אמור להספיק לו

יש לו פיוניר 750 זה בא עם 3 יציאות...ובקשר להנמכה :

פורסם

תכבה את הסאב-וופר דרך המכשיר לפני שאתה יוצא מהאוטו, או תכוון אותו כך (את הסאב) שגם אבא שלך יוהאב ...

בהצלחה !

מש"ק זרזור

פורסם

הכי פשוט זה לקחת את אחד החוטים שמתחבר לסאב לחתוך אותו ולהשים מפסק אך זה לדעתי יורד את איכות השמיעה

פורסם

1.אם זה מכשיר עם 3 יציאות יש שליטה על הסאב ושיכבה אותו דרך המכשיר.

2.מתג טוב לאחד המחברים של הסאב, לא ישנה את האיכות.

תמיר

פורסם

אם מחברים מתח לחוט של הסאב לא היו רעשים.

תמיר

• תוכן חדש...