Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7648 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתמול נסעתי לי להנאתי ברכב,חלק מהזמן על כביש החוף.עד כאן סטאנדארטי.במהירויות מעל 100 האוטו רועד ורוטט בצורה מבהילה,כאילו המנוע נמצע על מוט פוגו(נו,השטות הזו עם קפיץ בתחתית לילדים),ההגה ודוושת הבלם ממחישות את הרעידות האלה הכי טוב.אבל זה לא מה שהפחיד אותי.

בעודי עוצר ברמזור,אחרי נסיעה ארוכה,אני קולט בחור מאיזושהיא עדה על סוס.כנראה שהאוטו שלי פוחד מסוסים(או מעדות)כי הוא רטט וקפץ בצורה שהרגשתי במושב,דהיינו כל הגוף קפץ להנאתו על המיתלים.יש למישהוא רעיון?מאיפה זה יכול לנבוע? זו לא פעם ראשונה אגב.קרה לי כבר פעם אחת.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

בדיקת תושבת מנוע?קצת פרטים בבקשה,מה זה,איפה זה...תודה.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

תושבות מנוע הן כמו שהן נשמעות, המנוע יושב עליהן, ה מחברות בין המנוע לבין הקורות שעליהן הן יושובת, בתוך התושבות יש מין גומי כזה שנועד בין היתר גם לסנן את הרעידות הרבות שהמנוע גורם ששאר האווט לא ירעד , ובעצן פועלות כבולמי זעזועים לשני הכיוונים.

לא ממש יודע איך אפשר לבדוק תושבות מנוע כשהן עוד מחוברות, בעיקרון צריך להוציא אותן ולבדוק את תקינות הגומי שלא יהיו בו סדקים.

• תוכן חדש...