Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

האנגלי מהקלאסיקון (Land Rover)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7617 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי לכולם

אני בטוח שאתם שמחים בשימחתי,חבר מועדון החליט "להרים את הכפפה" לקנות ולשפץ את הרכב(כן כן במחיר שביקשתי)

תודה לכל המפרגנים.

נחום

I am a strong believer in luck and I find the harder I work the more I have of it... Benjamin Franklin

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אם כבר מדברים על לנדרובר.

בת"א מסתובב לנדרובר 6 ספרות עם בודי של דיפנדר חדש.

מישהוא מוכן להסביר את התעלומה.

המשתמש נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

למכירה חיפושית לשיפוץ שנת 70 דגם 1200 בודי מעולה בלי טסט 3 שנים

פורסם

גונבים דיפנדר חדש מרימים את הבודי מהשסי

ומעבירים לגופה את הבודי החדש מתאימים את השילדה לתושבות ותתחדש

לנדרובר ישן כמו חדש בלי הרבה סיפורים

פעם קניתי גיפ מהמשטרה שהיה ממוגן ירי מהמשקל הגייפ קיבל סדקים ונכנס להחלפת בודי

אחרי כל הסידורים והנירת ניגשתי לחלון מספר שש במשרד הרישוי חולון שם אמרה לי הפקידה

שמספר השילדה לא תואם את המקורי זאת אומרת החליפו שילדה משטרת ישראל החליפה לרכב שילדה ומספר שילדה ואם קניתי גייפ שנת 95 עכשיו הוא 93 ולא יעלה על הכביש לעולם כי היתה לשילדה החדשה טוטל לוס יעני ירד מהכביש לצמיתות

אז אל תשאל איך יש כזה ישן נוסע בכבישי ישראל והקומבינות

אם כבר מדברים על לנדרובר.

בת"א מסתובב לנדרובר 6 ספרות עם בודי של דיפנדר חדש.

מישהוא מוכן להסביר את התעלומה.

חבר צוות פיברקלאב טוב כלב חבר מחבר כלב מיצר צינורות ברקס ממתכת 0522790303

פורסם
היי לכולם

אני בטוח שאתם שמחים בשימחתי,חבר מועדון החליט "להרים את הכפפה" לקנות ולשפץ את הרכב(כן כן במחיר שביקשתי)

תודה לכל המפרגנים.

נחום

הי נחום,

אני בהחלט שמח בשמחתך, אך נכתב פה שלרכב אין ניירות. כך שאני לא מבין מה יעזור שיפוץ מקצועי ומעמיק ככל שיהיה?

אכא זילוך?

פורסם

היי החנזיר!!

לדעתי חלק מהאספנים אוהבים ( גם ללא רשיונות) לשפץ,להחנות את הרכב בחצר.אולי לגרור לתערוכות והעקר להביט ברכב כל בקר בהנאה..... כפי שכולנו יודעים כל אחד ועומק השריטה!!!

תודה על הפירגון!!!

ביי נחום

I am a strong believer in luck and I find the harder I work the more I have of it... Benjamin Franklin

פורסם
הי נחום,

אני בהחלט שמח בשמחתך, אך נכתב פה שלרכב אין ניירות. כך שאני לא מבין מה יעזור שיפוץ מקצועי ומעמיק ככל שיהיה?

בטח ילבישו עליו ניירות של רכב אחר. אף אחד במדינת הקומבינות לא ישקיע הון על נבלה כזו בהליך שיפוץ ושיקום כפי שנדרש כאן מבלי שתהיה לו את האפשרות לנהוג ברכב.

מה שנחום כתב זוהי תשובה פוליטית ומיתממת.

היי החנזיר!!

לדעתי חלק מהאספנים אוהבים ( גם ללא רשיונות) לשפץ,להחנות את הרכב בחצר.אולי לגרור לתערוכות והעקר להביט ברכב כל בקר בהנאה..... כפי שכולנו יודעים כל אחד ועומק השריטה!!!

תודה על הפירגון!!!

ביי נחום

אם תעלה עוד יצירת אומנת נוספת לסמלון שלך, תיחסם גישתך לאתר.

• תוכן חדש...