Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7633 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא ברור לי מדוע לא מחרימים את הרכב.

פעם אחת הבחור נתפס נוהג במהירות מופרזת, ופעם שנייה על נהיגה בשלילה.

האם זו לא עילה מספיק טובה על מנת להחרים את הרכב???

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

• תגובות 55
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני הייתי מחרים את הנהג לכמה שנים טובות בפנים...

ליטל, אני במקומך הייתי ניגש לדווח למשטרה. כי אותה משפחה שבנם יפגע חס וחלילה, לא יוגלו לשלם את עלויות הטיפול בו מאחר והביטוח של הדביל לא יכסה. עדיף להודיע למשטרה כי כנראה הדביל לא קולט.

בהצלחה.

איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה - העוגה ?

פורסם

ההורים שלו יודעים....., ואני צריכה לדווח על כך.....? לא נראה לי כל כך.

בעיתו, בעיתם, ובעית המשטרה שלא אסרה אותו במקום בפעם השנייה שהוא נתפס כאשר הוא נוהג בשלילה.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
ההורים שלו יודעים....., ואני צריכה לדווח על כך.....? לא נראה לי כל כך.

בעיתו, בעיתם, ובעית המשטרה שלא אסרה אותו במקום בפעם השנייה שהוא נתפס כאשר הוא נוהג בשלילה.

ל'

לצערי - זוהי חובתנו כלפי הציבור לדווח על כך. מעניין איך תוכלי לאחר מכן להסתכל בפנים של אותה האמא שבנה / ביתה נפגעו בתאונה ואין היא מסוגלת לשלם בעבור השיקום שלו. תחשבי על זה.

מכתב אנונימי למשטרה / דיווח אנונימי עשוי למנוע את המקרה. מאחר והנהג ידוע כפורע חוק אני לא מבין למה צריך לחשוב יותר מפעמיים.

איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה - העוגה ?

פורסם

רנזי, איך מכתב אנונימי בדיוק יעזור, הרי המשטרה גם ככה עסוקה "בעיניניים דחופים יותר" נראה לך שמישהוא יציב מארב כדי לתפוס אותו נוהג בשלילה?

ל'

פורסם

אני לא מבין משהו, כשתפסו אותו נוהג בשלילה לא הכניסו אותו למעצר?

כשאני נהגתי בשלילה (כשהייתי צעיר וטיפש) ותפסו אותי, לקחו אותי למעצר עם אזיקים והייתי שם יום שלם עד שמישהו טרח להוציא אותי בערבות (ההורים היו בחו"ל) של 9000 שקל.

בכל אופן, הנקודה היא, שאם כן עצרו אותו, בפעם הבאה שיתפסו אותו זאת תהיה הפרה של תנאי ערבות והוא אמור יהיה להיכנס למעצר ממושך.

תומר.

פורסם

אז זהוא שלא. פעם אחת הוא נתפס נוהג על מהירות מופרזת ורישיונו נשלל, בפעם השניה הוא נתפס כאשר הוא נוהג בשלילה.... ולא הוא לא נלקח למעצר הוא שוחרר על ידי השוטר לאחר כמה דקות.

ל'

פורסם

ישנו ימ"ר (יחידה מרכזית) תנועה, שעוסק בדיוק בזה. הם מבלים את זמנם במארבים לעברייני שלילה ידועים. שווה לך ליצור איתם קשר.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

לדעתי(עד שלא יוכח אחרת),הבחור לא נתפס בפעם השנייה והסיפור נוצר כדי להתחמק מעבודה,והמבין יבין...

ג.

• על ארבע: ALFA 156 TS + GOLF GTI MK2 8V 19E+GTV 916
    על 2 עם קליפאונים:HONDA VTR-SP2 + YAMAHA YZF-R1 5JJ + SUZUKI RGV250+R750SRAD+ducati 1098++ZX7R+ZXR750
    My pride and joy: 1989 GSXR750RK ONE OF 500-unit limited-edition homologation for World Superbike competition

•  

פורסם

תככים, מזימות, ותשוקה בוערת... כל זאת ועוד, בפרק הבא של פז סביונים (או משהו בסגנון)

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם
תככים, מזימות, ותשוקה בוערת... כל זאת ועוד, בפרק הבא של פז סביונים (או משהו בסגנון)
פז האצטדיון...:-P (שעדיין זקוק לעובדים טובים...).

ג.

• על ארבע: ALFA 156 TS + GOLF GTI MK2 8V 19E+GTV 916
    על 2 עם קליפאונים:HONDA VTR-SP2 + YAMAHA YZF-R1 5JJ + SUZUKI RGV250+R750SRAD+ducati 1098++ZX7R+ZXR750
    My pride and joy: 1989 GSXR750RK ONE OF 500-unit limited-edition homologation for World Superbike competition

•  

פורסם

אנחנו לא כל כך סביונים.....:roll:

עברנו כבר מזמן......

ל'

פורסם

לא משנה אבל סביונים זה תמיד נשמע טוב מאוד בכל הנושא של המזימות....כי פז האצטדיון נשמע משהו עמחה כזה.....ואיזה מזימות יש אצל פשוטי העם :D

• תוכן חדש...