Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

השרשור נעול! רק פותח השרשור וצוות האתר יכולים להגיב
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7644 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לבעלי פולקסווגנים - אני מעוניין למכור את המנוע הנוכחי של הגולף שלי (GTI 16V דור 2). מדובר במנוע 1.8 ליטר KR 16V עם 139 כ"ס בסטנדרט שחודש לגמרי כולל הכל. אין אכילת שמן בכלל, ראש נקי, מולא רק בשמן סינטטי מלא והקומפרסיה מושלמת. המנוע יכול להימכר עם המחשב שלו, מודול הצתה, צמת חשמל, מזרקים, אלטרנטור, מדחס מזגן, קופסת אוויר מקורית עם פילטר K&N בתוך הקופסה ובקיצור כמעט כל מה שנמצא מסביב למנוע וקשור לפעולתו, מלבד רדיאטור קירור ורדיאטור מזגן כך שלא צריך להשלים כלום. למי שירצה אפשר יהיה לקבל גם גיר של 16V מקורי במצב חדש עם קלאץ' בן שבוע שעבר רק 250 ק"מ של זקס, יש מחלק דלק שהוחלף לפני 2000 ק"מ, משאבת מיים חדשה ועוד.

המנוע עבר טיפול מלא לפני 1000 ק"מ וטיימינג לפני 20,000 ק"מ.

בטוח ששכחתי משהו מהתוספות, אבל כדאי לזכור שמנועים כאלה מפירוק (שלא יודעים מה המצב שם) נמכרים בין 3000 ל-3500 שקל, רק מנוע בלי כלום.

רציניים מוזמנים לדבר איתי בכל דרך.

אני מעדיף למכור הכל יחד (ומומלץ למי שרוצה לעשות השתלה), אבל אפשר גם אחרת.

בנוסף אליו יש חנוכיית דלק בבניה מיוחדת למי שרוצה לעבור להזרקת G60, ניהול מנוע חיצוני ואו טורבו. יש גם מייצב סל"ד ספייר וכמה צינורות נשם.

למי שרוצה, עם או בלי קשר, יש לי גם צמת חשמל של מנוע G60.

לרציניים בהודעות פרטיותImg00062.jpg

• תוכן חדש...