Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7645 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האוטו ניראה טוב...

עשה כ160,000 קילומטר

הוא עבר כמה צביעות קלות .. אחרי בדיקה נמצא שיש 2 תאונות קטנות מקדימה ומאחור שלא נגעו בשילדה

המחירון הוא 32,500 ש"ח ,סיכמנו על 29,500 ש"ח + מערכת עם מגבר רדיו דיסק ורמקולים

כמה דברים שמפחידים אותי..

א) אני לא גיזען ואני לא רוצה להשמיץ ,אבל האוטו הוא בבעלות ערבית ,מה שטיפה מלחיץ אותי (אחרי כל הסיפורים ),למרות זאת בבדיקה הוא עבר בסה"כ בסדר..:

הוא ניראה נחמד ,והוא לא ניראה רמאי ,הוא גם הביא אותנו למקום העבודה שלו ,ולא אמר לנו מקום נטרלי.

ב) הדבר שבאמת מעצבן זה שהוא רשם שהאוטו יש 3 ,ברישיון רשום 03 ,מה שאומר שהוא יד רביעית ,שאמרתי לו את זה הוא לא נשמע מופתע כאילו הוא ידע.

זה הדבר שהכי מלחיץ אותי עד עכשיו .

ג)

הבעיות שנימצאו הם:

-יש בעיה במזגן -הבעיה כניראה חשמלית (משהו עם המאוור ממבת חפיפ של החשמלאי)-עד כמה זה באמת משמעותי???

-המנוע טיפה "צילצל " מעליות קשות המוסכניק (חבר שלי) אמר שזה יכול להיות טיימינג ,ולא ניראה לו מהמנוע ,והוא טיפה התחמם (ממש טיפה ) (מה שיכול להיות גם ביגלל המאוור שלא פועל ,רשמתי למעלה)

-אבל בגדול המוסכניק שלנו אמר שזה ניראה לו בסדר גמור ,המנוע בסדר ,גיר בסדר . יש כמה טיפולים קטנים (הורדתי טוב על המחיר) אבל לא דברים שצריכים למנוע את הקנייה

קודם כל חשוב לי לדעת מה אתם חושבים על הסיפור ?,איך הדגם של הרכב?

ואם יש לכם עוד דברים שכדישאני ישאל/יסתכל ,אז תגידו כי זה יעזור!

תודה מתן

פורסם

יד 4 שנת 93 יענו כ- 12 שנים בממוצע 3 שנים ליד.

דיי נורמלי!!

אורן

VOLVO 740 2.0 1988 since 2002

CITROEN C-3 PICASO-2011 since 2011

CHEVROLET CAVALIER 2.2 1996 SINCE 2013

SKODA FABIA SPORT 2011 SINCE 2013

• תוכן חדש...