Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7631 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפחות עכשיו יש לי תירוץ טוב לא לבוא למפגשים.

בשביל לקבל ביקורות שליליות על הסאונד ברכב שלי ?

כל עוד לא ביקשו חוות דעת - במקרה שהיא שלילית עדיף לשמור אותה לעצמכם.

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

• תגובות 62
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אביתר, אם היתי משקיע כסף רב על המערכת שלי.

ואיזה בחור היה שומע אותה, והיה רץ לאינטרנט בשביל לכתוב עלי ביקורת, יודע מה .. אולי היתי נפגע.

אבל בצדק.

כל עוד לא ביקשו חוות דעת, והיא שלילית, אני חושב שהיא לא תתרום לשום דבר.

לא זכור לי שאי פעם אמרתי למישהו משהו שלילי על מוצר שיש לו ברכב, או על סטאפ שהרכיב ברכב - אם לא היתה לי כוונה חד משמעית לעזור לו לשפר, או לתת ביקורת בונה לעתיד.

מה שנעשה פה, זה ממש עוול ואני מבין את הבחור.

אני היתי נפגע, בדיוק כמוהו, ובצדק.

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

על מה להיפגע שום דבר פה לא נאמר מרוע לב או צרות עין,לא צריך להיות ילדים

ולהפגע משטויות מבקורת צריך ללמוד זה הכל.

פורסם

אוקיי מיק מיק שיניתי קצת את הנוסח ואתה עושה זבוב מפיל אתה לוקח דברים יותר מדי קשה

יכול להיות שהעלבתי קצת סבבה אבל אתה ממש מגזים

אבל קחו הכל ברוח טובה לא התכוונתי לפגוע אלא לתת הערות בונות

תודה ולילה טוב..

פורסם
שלום אני מתן (עם הגולף והסאבים של קיקר)

לNE019

בוא נתחיל מזה דבר ראשון בוא נסכים על זה שהיית מת לחצי ממה שיש לי

דבר שני מאיפה לך מאיפה הכסף ...

במקום לפרגן אתה סתם מקנא אבל לאט לאט אתה מתחיל להתקדם כל המערכת שלך לא שווה למגבר של הרוקפורד שלי ....

לא ידעתי שאתה כזה מומחה יש לך בדיוק שני סאבים של 300 שקל בתחנה המרכזית

בקשר לנפילות מתח ברגע שיהיה לך כאלו מגברים של כמעט 1800 RMS

אני מבטיח לך שהאוטו הקרבוטה שלך לא יניע...

ובוא נגיד שהמערכת מתאימה הרבה ממה שאי פעם יהיה לך....

כשמישהו נותן תגובה כזאתי לביקורת ראשונה שהוא מקבל.

משמע הוא נפגע, וכניראה בצדק, הוא לא בא לתחרות ולפי מיטב ידיעתי הוא לא ביקש ציון מאף אחד.

אז אפשר לשמור את מה שיש לכם להגיד - לעצמכם.

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם

שלום רב לכולם!

מצטער על התגובה המאוחרת, הייתי קצת תקוע עם עבודה.

בכל מקרה , מצטער שלא יכולתי להגיע פשוט קדחתי שינה עד איזה 6 בערב..

אבל זה יצא לטובה כי במפגש הבא אני אבוא עם אחי, אחרי ההתקנה המרובה אצלו ברכב, עוד מעט אני גם יעלה תמונות מההתקנה אצלו בת'רד חדש.

ובנוסף סוף סוף התיבה לסאב שלי תהיה מוכנה השבוע, וגם בתכנון מעבדים אז,אני מצפה בקוצר רוח למפגש הבא.

מקווה שהוא יהיה בקרוב.

ואגב, תמונות של המפגש יתקבלו בשמחה, אני מת לראות מה פיספסתי.

לילה נהדר לכולם!.

under construction..

פורסם

טוב שבפורום הזה אין צרי עין, לא! כי בהרבה פורומים אחרים יש.

הייתי רוצה להוסיף על משהו שאייל רשם פעם שבמערכת חשוב החלקים, ההתקנה והכיוון ובכן יש לי העונג להוסיף על דברי אייל (יש)דבר נוסף חשוב מאוד והוא "שלא האבא שילם".

מתן אם תתחרה בEMMA תפסיד נקודות בגלל זה ושלא נדבר על זה שמהסיבה הזו המערכת נשמעת זוועה.:wink:

במפגש הבא תן לי להציג את האוטו שלך אני בן 27 ואני בטוח שהשמיעה בעקבות זה "תשתפר קלות".

mikmik מה דעתך לערוך לבחור "מבחן עיוור" פעם יהיה באוטו בחור בן 18(מתן) ופעם בחור בן 27 (אני).

(לא מכירים פה את הפתגם אם לך משהו חשוב להגיד אז תשתוק, אתם לא חושבים שזה חל גם עליי נכון?:wink: )

פורסם

כמובן שאני לא יערוך מבחן עיוור מסוג זה, והתשובה ברורה לכל נפש...

לכל אדם יש מבנה אירודינמי משלו, יכול להיות שהמבנה שלך יגרום לצלילים להיות מלטפים ועדינים, והמבנה שלו יגרום לצלילים להיות צורמים וגסים ...

ולכן זה לא מבחן הוגן.

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם

תמונות נחמדות אבל בטוח צילמתם עוד בעיקר החבר של אביתר אז בזמנכם החופשי עשו טובה ותעלו לאתר.

בכל אופן בידי מס' סירטונים קטנים[כ14 במספר סה"כ משקל כולל של 84MB ללא עריכה]אם אלון יקרא את ההודעה אני אמשח אם תיצור עימי קשר כדי שאני יעביר לידיך את הסירטונים ותעשה עריכה כמו שאתה יודע [למי שזוכר סירטון מושקע של מפגש מרכז קודם]

תודה.

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

בזמן הקרוב לא יהיה מפגש , בעיקר בשל העובדה שתחרות EMMA הולכת וקרבה בצעדי ענק [13 לאוגוסט] שזה יהווה בנוסף לתחרות מפגש של הפורום כי מן הסתם כל האנשים שמופיעים במפגשים לא יחמיצו תחרות שכזו שנעשת אחת לשנה בשנתיים האחרונות .

אני לצערי כבר לא יהיה ...

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

אנשים, סה"כ היה מפגש נחמד.

בקורת היא דבר לא בהכרח נעים, אך כשהיא נעשית נכון, וברוח טובה היא עשויה רק להועיל.

גם את המערכת שאני הרכבתי באוטו של העבודה, לא כולם אהבו. אז מה? היא נועדה בשבילי.

שמעתי גם אני המון מערכות שלא נשמעות לטעמי, וחלקן גם עולות המון כסף.

סאונדמן, כמעט הרבצתי לו במפגש, על ההגברה של הסאב והכיוונים. במיוחד מי שיודע מה זה CROWN EAW

אבל, הוא בהליך שדרוג תמידי, ולכן הרשתי לעצמי...

שלומי

כל מערכת סטריאו, הנה התפשרות מול הדבר האמיתי.

• תוכן חדש...