Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8471 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קיבלתי דו"ח משוטר שציין כי כיוון את אקדח הלייזר אל הלוחית האחורית של מכוניתי.

האם זה קביל בבית משפט?

האם מישהו קיבל כבר דו"ח כזה?

תודה.

פורסם
קביל. שיטת הפעולה הזו לא נפוצה אבל אפשרית וקיימת.

בדוק שהשוטר מעיד שהוא שמר על קשר עין עם הרכב הנמדד עד לעצירתו.

וכמובן, אם אתה מגיע למשפט אז רק עם עו"ד.

למה עד לעצירתו?

פורסם

באמת שאלה מוזרה שכזו

אם הוא מודד אותי מאחורה.. איך הוא עוצר אותי ?

נכנס לרכב ,ומתחיל לנסוע אחרי ?

ואם נסעתי 120-140 , יקח לו זמן להגיע אלי ואני דיי בטוח שאני אעלם לו (אם זה לא כביש הסרגל..)

איך באמת עובד העניין ?

פורסם
משום שלממל"ז אין יכולת תיעוד כמו למולטנובה שמצלמת את הרכב שנתפס. אם השוטר מודד רכב מסויים מאחור והוא צריך כעת לנסוע אחריו כדי לעצור אותו, הוא חייב לשמור איתו על קשר עין, אחרת יכול הנהג הנעצר לטעון כי היה מדובר ברכב דומה אבל אחר, ולא הוא זה שביצע את העבירה.

עדות השוטר היא הראיה היחידה למעשה במשפט ממל"ז, ולכן היא חייבת להיות מדוייקת וחסרת פרצות.

השוטר תמיד יכול לטעון כי רשם את המספר שלך אחרי שיתפוס אותך גם אם הוא איבד קשר עין. ומה אז?

ENSURE YOUR BRAIN IS WORKING BEFORE PUT YOUR MOUTH INTO A GEAR

-------------------------------------------------------

מקסים.

פורסם

רגע, מה היה פה בכלל? הוא כיוון לייזר עליך מאחור, ואז התחיל לרדוף אחריך? ממתי קורים דברים כאלה? איפה זה קרה?

:puzzled:
פורסם

שם יש מארב קבוע לנוסעים צפונה.

אני נסעתי דרומה והזהרתי נהגים אחרים בעזרת הבהוב.

לאחר מספר דקות עצרה אותי ניידת.

השוטר אמר שיכל לתת לי עוד דו"ח על שהזהרתי נהגים אחרים.

פורסם
שם יש מארב קבוע לנוסעים צפונה.

אני נסעתי דרומה והזהרתי נהגים אחרים בעזרת הבהוב.

רציתי לשאול ותמיד שכחתי:

זה עניין ידוע הקטע של להזהיר בעזרת היבהובים? חבר שלי סיפר לי על זה ובחיים לא שמעתי על זה קודם.

תודה.

פורסם
רציתי לשאול ותמיד שכחתי:

זה עניין ידוע הקטע של להזהיר בעזרת היבהובים?

כן.

מצד שני, פשר ההבהוב לא תמיד ברור: האם זה "זהירות, משטרה לפנייך!" או "יא מנאייק, תסתכל לאן אתה נוסע!", למרות שבד"כ האחרון נוטה להופיע בצמוד לצפירה ממושכת.

פורסם
שוטר שצריך עכשיו להשיג רכב שנוסע במהירות תלת ספרתית וצריך לשמור איתו על קשר עין, לא יתעכב לרשום את המספר שלו.

נניח ושוטר עומד עם ממל"ז ותופס רכב במהירות תלת ספרתית והרכב לא עצר או שהשוטר לזר עליו מאחור.

השוטר נכנס לניידת ורודף אחר הרכב, אחרי שיתפוס אותו ירשום את מס' הרכב ויגיד שרשם את מס' הרכב מההתחלה.

האם זה קביל בבית-משפט או שהוא חייב לשמור על קשר עין רציף?

ENSURE YOUR BRAIN IS WORKING BEFORE PUT YOUR MOUTH INTO A GEAR

-------------------------------------------------------

מקסים.

פורסם

השבוע נסעתי לאילת וראיתי משהו שעוד לא ראיתי על הכביש.

השוטר עמד עם הניידת בצד הנגדי של הכביש (שמאל) בניצב לכביש, בתוך הרכב, ונעל עלי דרך החלון הפתוח של דלת הנוסע.

מישהו ראה/מכיר?

בכל מקרה תזהרו גם מניידות שעומדות בכיוון ההפוך !

• תוכן חדש...